Zorg, asszem ti mindent megtesztek, senkinek egy rossz szava nem lehet. Csak azt varom hogy ezek az okos kisgyerekek vegleg eltunjenek. Sokkal jobb lesz mindenkinek.
Aztán:
Valószínûleg beizzításra kerül egy "nemkívánatos user" opció is. Hogy ez mi is lenne?
Nos, ha ebbe a csoportba kerül valaki, akkor szegényke:
- Random 60-120 másodperces késleltetést kap minden klikkelés után.
- 90%-ban nem áll rendelkezésre a keresõ.
- 75%-ban a szerver túlterhelésére vonatkozó üzenetet kap.
Ha mégsem a szerver túlterhelt, akkor:
- 50%-ban üres lapra téved
- 30%-ban a fórum fõoldalára téved
- 20%-ban esetleg bejön a kért lap.
pedig csak a képpel Llátott hirdetések azok,amiket igazán kinyitnak az Mberek,elég csekkolni a legnézettebb darabokat
az újban lesz beszúrható kép,vagy csak a linket le7 majd betenni a szövegbe?
a megújuló mit jelent? tölthetünk fel mindent újra,vagy jesszoké konvertálás?
pedig csak a képpel Llátott hirdetések azok,amiket igazán kinyitnak az Mberek,elég csekkolni a legnézettebb darabokatKépfeltöltés mint olyan megszûnik. (Az idén megújuló Galériában lehetõség lesz rá...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
NE ÍGY! NE ÍGY!
Aktuális civil
RAUH-Welt
B E G R I F F
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.