Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jol hangzik ;) :D

Zorg, asszem ti mindent megtesztek, senkinek egy rossz szava nem lehet. Csak azt varom hogy ezek az okos kisgyerekek vegleg eltunjenek. Sokkal jobb lesz mindenkinek.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Zorg: ez a 90%ban nem áll rendelkezésre a keresõ ezt nem értem..
ígyse használják hanem új topicot nyitnak , hát még ha letiltod?
vagy félreértem?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Na végre valami forradalmi ötlet(számomra)tetszik nagyon tetszik még ha rajtam is lesz tesztelve, bár nem hiszem;)inkább thez:D
Saját ötlet?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Aztán:
Valószínûleg beizzításra kerül egy "nemkívánatos user" opció is. Hogy ez mi is lenne?

Nos, ha ebbe a csoportba kerül valaki, akkor szegényke:
- Random 60-120 másodperces késleltetést kap minden klikkelés után.
- 90%-ban nem áll rendelkezésre a keresõ.
- 75%-ban a szerver túlterhelésére vonatkozó üzenetet kap.

Ha mégsem a szerver túlterhelt, akkor:
- 50%-ban üres lapra téved
- 30%-ban a fórum fõoldalára téved
- 20%-ban esetleg bejön a kért lap.

Ja: a százalék-arányok TETSZÕLEGESEN módosíthatók...
"In idem flumen bis non descendimus"

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

pedig csak a képpel Llátott hirdetések azok,amiket igazán kinyitnak az Mberek,elég csekkolni a legnézettebb darabokat
az újban lesz beszúrható kép,vagy csak a linket le7 majd betenni a szövegbe?
a megújuló mit jelent? tölthetünk fel mindent újra,vagy jesszoké konvertálás?:)

Az új Galéria motor decemberben érte el elsõ "Alpha"-változatát. A fejlesztõk igazán jót fognak gyártani (már tesztelem), így csak annyit ígértek, hogy idén elkészül...

Abban majd létre szeretnék hozni egy regisztráció nélkül is használható könyvtárat, webes feltöltési lehetõséggel, automatikus törléssel a feltöltés után mondjuk 30 nappal. Ilyesmi.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Aztán:
Valószínûleg beizzításra kerül egy "nemkívánatos user" opció is. Hogy ez mi is lenne?

Nos, ha ebbe a csoportba kerül valaki, akkor szegényke:
- Random 60-120 másodperces késleltetést kap minden klikkelés után.
- 90%-ban nem áll rendelkezésre a keresõ.
- 75%-ban a szerver túlterhelésére vonatkozó üzenetet kap.

Ha mégsem a szerver túlterhelt, akkor:
- 50%-ban üres lapra téved
- 30%-ban a fórum fõoldalára téved
- 20%-ban esetleg bejön a kért lap.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Képfeltöltés mint olyan megszûnik. (Az idén megújuló Galériában lehetõség lesz rá...)

pedig csak a képpel Llátott hirdetések azok,amiket igazán kinyitnak az Mberek,elég csekkolni a legnézettebb darabokat
az újban lesz beszúrható kép,vagy csak a linket le7 majd betenni a szövegbe?
a megújuló mit jelent? tölthetünk fel mindent újra,vagy jesszoké konvertálás?:)

Dig:egen.csekk külföldi fórumok.vagy érted.és hozzá le7 szólni,és megkérdezheted majd,h képe van-e róla:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mivel én nem a kezdetek óta vagyok itt valaki világosítson már fel hogy ez az apro a fórumban azt takarja majd hogy lesz egy Apró részleg mint a Tech és ott nyitok egy topicot hogy eladó xyz alkatrész?

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Apróhirdetõ és Fórum:

Mivel a véglegesnek szánt szoftverrõl idõközben kiderült "némi" probléma (cirka akkora adatbázis- és szerverterhelés, mint a fórumé, mindez 150 dollárért...), nagy valószínûséggel a fórumon belül kapnak helyet az apróhirdetések. Ezzel egyidõben ultraradikális moderálási szabályok lépnek életbe és valószínûleg lesz egypár plusz emberke, akik (ha elvállalják) moderálhatják az apró-részleget.

A koncepció tömör és velõs:
Figyelmeztetés, privát üzenetek és emailek küldözgetése nélkül a hirdetés(ek) azonnali és végleges törlése. Elsõ alkalom után egy nap, majd egy hét, egy hónap és végleges kitiltás a "jutalom". Képfeltöltés mint olyan megszûnik. (Az idén megújuló Galériában lehetõség lesz rá...)
Ez utóbbi rendszer úgy látom a fórum egészére bevezetésre kerülhet - sajnos. (Tudom, nem vígasztal senkit, de: egyéb, meghatározó szakmai fórumok üzemeltetõi és törzsgárdája panaszkodik egyre gyakrabban, hogy a jövõ(?) generációja mintha kissé ámerikanizálódna - "dummy state, dummy people".)

Fentiek hatása nem lesz azonnali, ám a "normális" fórumlakók reményeim szerint inkább csak a pozitívumait veszik majd észre. Lényegesen kevesebb türelemre lesz szükségetek az "átállás" idõszakára, mint jelenleg a tömegesen szaporodó egysejtûagysejtûekhez...

üdv
-z-

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hé! :-)
csak azért mert feka vagyok?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ez nem utalgatás;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem lehet véletlenül bannolni, mert elõtte elõ kell keresni a delikvenst az adatbázisból (használni kell a keresõt :)) csak utána van ilyen. bocs thez, de pont te jutottál eszembe.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
ne a change avatart nyomd!

:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nyomkodom de meg mindig latom thezt onlinekent.
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ez a Ban User gomb ez ilyen? Dejó...
A moszkvai piros bakelit telefon cyberváltozata. Csak egyszer meg ne nyomd véletlenül, amikor refresheled az oldalt.
Hogyis volt az a duma? "Elég ijesztõ volt, amikor az atomtámadást indító gomb egy olyan ember keze ügyében volt, aki bármikor megnyomhatta, véletlenségbõl, vagy akarattal, hogy szobaszervízt kérjen." Asszem Ronald Reagenrõl írták.

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de az összes gyökér aki most büntetlenül garázdálkodik, a fórumból banozva volna, és elõbb-utóbb elhuznák a csikot. Persze mindig van egy-két renitens, de azt meg tudjuk kezelni. Azért vagyunk. Csak most az apró nagyon el van kanászodva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
de ettõl függetlenül tele lesz szemetelve, le lesz agyonterhelve, mert akkor az összes gyökér aki ott van ide fog járni, na mind1.
jó lenne ez így ha lehetne törölni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a postgyûjtésre most is van megoldás, zé annyit állít be, amennyit akarok. szóval ha én most szeretnék 25.000-ret, kapnék. én csak azért nem tudom megcsinálni, mert ugyan módosítani tudom, de elmenteni nem. elmenteni csak új avatart, új aláírást és új adatlapi képet tudok csinálni.
Posted Image

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Postgyûjtésre van megoldás: a fórum egyszerüen nem számolja a postokat az Apróban !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
én szinte sosem adok el semmit, mégis 4 hirdetésem van.
megkértek hogy adjak el cuccost.
de csak nem fogom a 3 emberke hirdetését, cuccait egyben hirdetni, mikor 4 különbözõ kategória...
ez így nem lenne jó.(limitált)
egyszerûen csak kéne egy ilyesmi hirdetési lehetõség, ahol rob meg tsai tudnak törölni.
fórumos apró tényleg rossz lenne.
VAN KÉPED RÓLA?
postgyûjtés rulz.
szal ez így jó lenne, csak tudnának törölni benne....