Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2005. március 30. - 16:14
óó, van itt még 12 éves kislány, meg professzionális downhill site is....
ja, de ezzel már elkéstem. mindegy, úgyis gyps topic.
ja, de ezzel már elkéstem. mindegy, úgyis gyps topic.
Aktuális civil
Írta 2005. március 30. - 16:14
sajnos a rendszer rossz, igy csak zOrg tud moderálni, de õ meg nem ér rá, és ne is érdekli kifejezetten szerintem, igaza is van, csak felidegesítené magát. nektek sem kellene. nem olvasod, aztán kész. ha kell valami, használom inkább a keresõjét.
az uj remélhetõleg jobb lesz. hogy mikor: passz
Jajj hát én pontosan így járok el, csak néha ezt topikot is meglátogatom és akkor rádöbbenek, hogy milyen jó hecc lehet 12 évesen vicces (12 évesen általa annak vélt) dolgot megosztani a publikummal. Kár, hogy normális szüleim vannak és ez nekem kimaradt. Ja és az argó, közönséges megjegyzések... na hát arra végkép nem tudok mit mondani... a legalja..
De majd egyszer feldühitem magam és "széjjelcsápok közöttük, vázze".
Na mind1. Csak gondoltam, leírom, hogy milyennek is látom ezen beszédtéma táptalaját.
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 30. - 16:12
ezis egyébbe van . disorderben is guminõvel bringáznak ....
Írta 2005. március 30. - 16:10
Bocs, bocs, most már tényleg ez az uccsó, de nem bírok leszakadni a témáról
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=18335
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=18335
Írta 2005. március 30. - 16:09
mindjárt feladom apróba az oldalt négy helyen kiszakadt külsõmet. színvonal nem romlana. most adtak fel egy cipõt. az persze nincs kiszakadva, de majd Mantis elmeséli, hogy kell befoltozni
szekrény!
szekrény!
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
lehet vele bringat vinni. es? mi azzal a baj? nem is pl az alkatreszek, vagy a telok kozott van hanem az egyéb-be. ott meg van minden egyéb...akár van köze a bringahoz akar nincs. valamilyen szinten mindennek van köze a bringahoz persze hatarokon belul
Tele van a hely egy csomó ilyennel.Na igen, bringás fórumon autót hirdetni...Hm.
Check out:
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=18546 különösen a "gumik 80%-osak" rész tetszik... illetve nézzétek meg a csávó további hirdetéseit. Teló, spd és mobiltelefon. Nem rossz, minden egy helyen.
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=18546 különösen a "gumik 80%-osak" rész tetszik... illetve nézzétek meg a csávó további hirdetéseit. Teló, spd és mobiltelefon. Nem rossz, minden egy helyen.
Írta 2005. március 30. - 16:06
Írta 2005. március 30. - 16:03
szerintem a munkatársam a kannát elvitte, annyival is kevesebb. Van itt snowboard is, egyébként.Nekem a kedvencem a vázfikázós, lehet, pont a Kpitány Balázsos, az kezdõdik úgy, hogy k.i.a.f.@.sz., stb?
Írta 2005. március 30. - 16:02
nincs mese, venni kell gázálarcot
360db
360db
Too many times your body can't take
Írta 2005. március 30. - 15:57
a benzineskannásat ismerem az komoly. az egy igazi kincs amugy.
Írta 2005. március 30. - 15:56
sajnos a rendszer rossz, igy csak zOrg tud moderálni, de õ meg nem ér rá, és ne is érdekli kifejezetten szerintem, igaza is van, csak felidegesítené magát. nektek sem kellene. nem olvasod, aztán kész. ha kell valami, használom inkább a keresõjét.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. március 30. - 15:54
Miért nem lehet moderálni az apróhirdetéseket? Mert az ocsmány beszéd engem is zavar. Nem beszélve a sok szarról, ami az apróban beszerezhetõ, pláne ha ezek egy része kamu, akkor pedig olyan metódus kell a hirdetés feladására kitalálni, hogy ne érje meg egy jó poén kedvéért 2 órán keresztül foglalkozni az egésszel. Ellenörzõ email, stb..
WaNNaRiDE
Írta 2005. március 30. - 15:45
egyéb kategória az apróban, ugyecsak pici, de legyen köze a kerékpározáshoz..
bika szarv
kutyapóráz
Kapitány Balázs
Megbánod
Vermáktos benzineskanna
Szimplavállas monster by Mantis
Mintha egy kibaszott szeméttelepen turkálna az ember, nem is beszélve arról, hogy "a kurva életbe, mit csináljak, hogy megvegyétek?!"
Én eztet nem értem, de az 5. után már csak szánalmat érzek az ilyen emberek iránt
bika szarv
kutyapóráz
Kapitány Balázs
Megbánod
Vermáktos benzineskanna
Szimplavállas monster by Mantis
Mintha egy kibaszott szeméttelepen turkálna az ember, nem is beszélve arról, hogy "a kurva életbe, mit csináljak, hogy megvegyétek?!"
Én eztet nem értem, de az 5. után már csak szánalmat érzek az ilyen emberek iránt
Írta 2005. március 30. - 15:24
Nem jó. kampanipoliszi van, ami azt jelenti, hogy nem lehet látogatni csak úgy... +fõnököm közel. De az emilcímes dolog nem rossz......
Sebaj, ma lesz új váltó, meg fékpofa is, mert már nem tudok megállni olyan nagyon. A gép meg egysebességes lett tegnap...
Sebaj, ma lesz új váltó, meg fékpofa is, mert már nem tudok megállni olyan nagyon. A gép meg egysebességes lett tegnap...
Írta 2005. március 30. - 15:21
Írta 2005. március 30. - 15:19
menj ki valamelyik oldalra játszani...
jojatek
mousebreaker
stb.
jojatek
mousebreaker
stb.
Írta 2005. március 30. - 15:14
Csinálj egy emilcímet és adj föl idióta hirdetéseket mindenhova...
Deha találsz valami más oldalt a bikkmakk fórumon kívül, akkor mindenképpen szólj! A környékemen többek szerint ez az egyetlen oldal az egész neten. Hát én nem tudom, még nem próbáltam...
Deha találsz valami más oldalt a bikkmakk fórumon kívül, akkor mindenképpen szólj! A környékemen többek szerint ez az egyetlen oldal az egész neten. Hát én nem tudom, még nem próbáltam...
Aktuális civil
Írta 2005. március 30. - 15:13
Kinek-kinek gusztusa szerint. Nem tudom, de biztos lehetne valamit csinálni, mert minek az ilyen hirdetések ide?
Van ott emilcím, meg minden, lehet írni neki, stb.
Enivéj.
Kezdek begolyózni itt az irodában, mit csináljak? Segítsetek nekem.
Van ott emilcím, meg minden, lehet írni neki, stb.
Enivéj.
Kezdek begolyózni itt az irodában, mit csináljak? Segítsetek nekem.