Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Írta 2005. április 28. - 13:24
Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ..
Írta 2005. április 28. - 13:24
vendég_norbert78_*
Írta 2005. április 28. - 13:22
Figy, Norbi! Készült pár kép egy családi összeröffenésrõl. Megnéznéd nekem, hogy megfelelõ a minõség? Sajna a nagyim már nehezen áll egyenesen, de nem akarom, hogy nevetséges legyen, ha felrakom a képtárra. Köszi.
Na látod ezt mondom, ha neked sem oké akkor mit akarsz kirakni???
A szart?!
+nem a személyeket minõsítem hanem elmondom mások és az véleményem
,minõsítve a FILMet és nem mint embert! "Comprende!?"
Írta 2005. április 28. - 13:20
Aktuális civil
vendég_norbert78_*
Írta 2005. április 28. - 13:19
norbert el kellene gondolkoznod azon, hogy miért röhögsz azon, amin röhögsz. megnézném, hogy hogyan motocrossozol, aztán kiröhögnélek. jó lenne?
felejtsétek már el, hogy attól, hogy jobb vagy valamiben (vagy legalább azt gondolod, hogy jobb vagy) az már feljogosít arra, hogy minõsíts másokat. senki vagy te ahhoz, hogy endroo-t vagy iljicset, vagy bárkit minõsíts. comprende?
Egyáltalán nem vagyok jobb se nálad se senkinél, de ezt tudom, és amíg
nem csinálom meg azt amit magamtól elvárok(nem csak bringázásra értem, ez igaz a mindennapokra is), nem teszem közkincsé, mert ha nem felel meg nekem 100%-ban másnak meg annyira sem fog! Ez törvény eme civilizációban, ha meg kirakom a kirakatba, viseljem el, ha kiröhögnek, magamnak csináltam a bajt! Ha jót mutatsz max nem vesznek észre és irigykedve elismernek....
Írta 2005. április 28. - 13:17
norbert el kellene gondolkoznod azon, hogy miért röhögsz azon, amin röhögsz. megnézném, hogy hogyan motocrossozol, aztán kiröhögnélek. jó lenne?
felejtsétek már el, hogy attól, hogy jobb vagy valamiben (vagy legalább azt gondolod, hogy jobb vagy) az már feljogosít arra, hogy minõsíts másokat. senki vagy te ahhoz, hogy endroo-t vagy iljicset, vagy bárkit minõsíts. comprende?
Én en is értem, ez a Norbi mit keres itt. Nem errõl szól ez az egész. Ha másokat akar kiröhögni, miért nem megy egy politikai fórumra? Ott aztán kiélhetné magát. Nagyon örültem, hogy végre találtam egy olyan fórumot, ahol nincs anyázás, meg áskálódás, meg kiafaszagyerek stílus, vagy csak nagyon minimálisan, erre tessék.
Norbi, ha bajod van valakivel, nyomjál nekik privit, ne rontsd a topicok levegõjét :mad:
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. április 28. - 13:12
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. április 28. - 13:11
az elsõt sose mondtam, a második meg kb annyira érdekel mint a véleményed. viszont örülök hogy kiszartad magad és legalább valamilyen szinten értelmesen tudsz írnimert hiszitek, hogy fasza, és rajtatok röhög
mindenki
Írta 2005. április 28. - 13:11
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
vendég_norbert78_*
Írta 2005. április 28. - 13:09
+sala az tényleg jól ment, és szépen, látszott a stílusa. De csak õ, a többi hétköznapi, de ezt is fel lehetne dobni, de ne én mondjam már meg hogy
nektek mi a jó! Ha neked ez jó akkor viseld el,hogy kiröhögnek, vagy rakj mellé valami pluszt!
Vége...Ennyi!
Írta 2005. április 28. - 13:08
És magunknak csináljuk, a haverjainknak..a többi meg le van szarva.
errõl van szó!
ahogy iljicS mondta: "jól érezzünk magunkat, és közben még sportolunk is valamit"
sztem errõl szól az egész
az meg nem érdekel hogy valaki tescobike-kal jobban tolja mint én...és?
Írta 2005. április 28. - 13:04
És magunknak csináljuk, a haverjainknak..a többi meg le van szarva.
vendég_norbert78_*
Írta 2005. április 28. - 13:02
jános hegyi pályák:
ilyenkor visszasírom vdanit, õ legalább össze tudott hozni egy "értelmes" mondatot, amiben volt alany, állítmány meg tárgy.
Endroo: nézd meg videóitokat aztán lehet érteni fogod a problémám!
Habár....lehet még így se, mert hiszitek, hogy fasza, és rajtatok röhög
mindenki(pl: cm-en), csak nem veszitek észre magatok. na mindegy...
De legalább csináltok nekünk derûs délutánokat az "esõs napokon"!
Jókivánság:Inkább bringázz!!!
Írta 2005. április 28. - 12:02
Írta 2005. április 28. - 10:53
ilyenkor visszasírom vdanit, õ legalább össze tudott hozni egy "értelmes" mondatot, amiben volt alany, állítmány meg tárgy.BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁÁÁÁHHÁÁÁ!!!!
Módosítomeztis: Na mára ennyi....Vbráháííjjjj:)))
Gyûjtöm a videóitokat, legyen mit nézni esõs napokon(eznagyonjóóóó!!)) )!
Írta 2005. április 28. - 08:25
gepida mundo topik:
KISZAKADÁSOKAT ugrálni
:metal:
Isten.
El is loptam.
Írta 2005. április 28. - 06:32
KISZAKADÁSOKAT ugrálnibocs hogy külön topicot nyitok, de fontos lenne, vásárlás elõtt állok... lehát kezdõ bicaj kéne, 50 alatt, aluvázzal, elõnyben állitható telók, és ennek nagyrészét teljesiti a gepida mundo... szerintetek? vagy inkább egy alu hydra? vmiér a gepida jobban tetszik... kezdõ dolgokhoz kéne... pl kicsi kiszakadásokat ugrani (max. 1 méter) stb...
Írta 2005. április 27. - 15:06
Írta 2005. április 27. - 14:55
És teljesen Bogaras is.:brum:
Írta 2005. április 27. - 14:39
magellan topic:
már megvette, de megerõsítést vár: vásárlás utáni megbánás? "sok mindent", nem akarok én lenni a perverz, úgyhogy ezt véleményezze más.Most vettem polar-x '05 et. szerintetek jól választottam, mert sok mindent csinálok a bringával?