Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
B. Norbert fiatalkorú ma délután súlyos röhögõgörcsös roham után megszünt létezni. Furcsa módon mégsem a nevetés okozta sokk miatt érte el a végzet. Egy 20 kilós Nicolai váz landolt az arcán, egy ismeretlen kopasz egyénnel a nyergében, ki szeliden bocsánatot kért, majd elgurult. Az esetet hangos ováció kisérte.

Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
rob, petracz: köszi a szimpátiát, de meg tudjuk oldani mi is ;) mellesleg biztos voltam benne, hogyha nyilvánosan lesznek felrakva a videók akkor bõven fognak jönni a fikázások. ehhez képest tényleg nem sokat kaptam (legalábbis én), majd most hogy belekötöttem a cm??? jeles tagjába.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

Figy, Norbi! Készült pár kép egy családi összeröffenésrõl. Megnéznéd nekem, hogy megfelelõ a minõség? Sajna a nagyim már nehezen áll egyenesen, de nem akarom, hogy nevetséges legyen, ha felrakom a képtárra. Köszi. ;)

Na látod ezt mondom, ha neked sem oké akkor mit akarsz kirakni???
A szart?!

+nem a személyeket minõsítem hanem elmondom mások és az véleményem
,minõsítve a FILMet és nem mint embert! "Comprende!?"

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Figy, Norbi! Készült pár kép egy családi összeröffenésrõl. Megnéznéd nekem, hogy megfelelõ a minõség? Sajna a nagyim már nehezen áll egyenesen, de nem akarom, hogy nevetséges legyen, ha felrakom a képtárra. Köszi. ;)

Aktuális civil

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

norbert el kellene gondolkoznod azon, hogy miért röhögsz azon, amin röhögsz. megnézném, hogy hogyan motocrossozol, aztán kiröhögnélek. jó lenne?
felejtsétek már el, hogy attól, hogy jobb vagy valamiben (vagy legalább azt gondolod, hogy jobb vagy) az már feljogosít arra, hogy minõsíts másokat. senki vagy te ahhoz, hogy endroo-t vagy iljicset, vagy bárkit minõsíts. comprende?

Egyáltalán nem vagyok jobb se nálad se senkinél, de ezt tudom, és amíg
nem csinálom meg azt amit magamtól elvárok(nem csak bringázásra értem, ez igaz a mindennapokra is), nem teszem közkincsé, mert ha nem felel meg nekem 100%-ban másnak meg annyira sem fog! Ez törvény eme civilizációban, ha meg kirakom a kirakatba, viseljem el, ha kiröhögnek, magamnak csináltam a bajt! Ha jót mutatsz max nem vesznek észre és irigykedve elismernek....

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

norbert el kellene gondolkoznod azon, hogy miért röhögsz azon, amin röhögsz. megnézném, hogy hogyan motocrossozol, aztán kiröhögnélek. jó lenne?
felejtsétek már el, hogy attól, hogy jobb vagy valamiben (vagy legalább azt gondolod, hogy jobb vagy) az már feljogosít arra, hogy minõsíts másokat. senki vagy te ahhoz, hogy endroo-t vagy iljicset, vagy bárkit minõsíts. comprende?

Én en is értem, ez a Norbi mit keres itt. Nem errõl szól ez az egész. Ha másokat akar kiröhögni, miért nem megy egy politikai fórumra? Ott aztán kiélhetné magát. Nagyon örültem, hogy végre találtam egy olyan fórumot, ahol nincs anyázás, meg áskálódás, meg kiafaszagyerek stílus, vagy csak nagyon minimálisan, erre tessék.
Norbi, ha bajod van valakivel, nyomjál nekik privit, ne rontsd a topicok levegõjét :mad:
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

mert hiszitek, hogy fasza, és rajtatok röhög
mindenki

az elsõt sose mondtam, a második meg kb annyira érdekel mint a véleményed. :P viszont örülök hogy kiszartad magad és legalább valamilyen szinten értelmesen tudsz írni ;)

petracz

petracz

törzsvendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Én nem vettem észre hogy itt bárki röhögött volna bárkin. Lehet, hogy rossz helyen járok? ;)
Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.

csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Én csak azt mondom, hogy egyediséget(pl: ülve ride a jánosdombon), vigyetek a filmbe, nem kell ez a kranked az elejére például stb...
+sala az tényleg jól ment, és szépen, látszott a stílusa. De csak õ, a többi hétköznapi, de ezt is fel lehetne dobni, de ne én mondjam már meg hogy
nektek mi a jó! Ha neked ez jó akkor viseld el,hogy kiröhögnek, vagy rakj mellé valami pluszt!
Vége...Ennyi!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

És magunknak csináljuk, a haverjainknak..a többi meg le van szarva.

errõl van szó!
ahogy iljicS mondta: "jól érezzünk magunkat, és közben még sportolunk is valamit"

sztem errõl szól az egész

az meg nem érdekel hogy valaki tescobike-kal jobban tolja mint én...és?
Autist Team:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Igen?Röhögött valaki?Rajtam, a hátam mögött..mondd a szemembe.
És magunknak csináljuk, a haverjainknak..a többi meg le van szarva.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

jános hegyi pályák:
ilyenkor visszasírom vdanit, õ legalább össze tudott hozni egy "értelmes" mondatot, amiben volt alany, állítmány meg tárgy. :rolleyes:

Endroo: nézd meg videóitokat aztán lehet érteni fogod a problémám!
Habár....lehet még így se, mert hiszitek, hogy fasza, és rajtatok röhög
mindenki(pl: cm-en), csak nem veszitek észre magatok. na mindegy...
De legalább csináltok nekünk derûs délutánokat az "esõs napokon"!
Jókivánság:Inkább bringázz!!!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ja meg azon lehetett nevetni is merte ezen csak sírni...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
jános hegyi pályák:

BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁÁÁÁHHÁÁÁ!!!!

Módosítomeztis: Na mára ennyi....Vbráháííjjjj:)))
Gyûjtöm a videóitokat, legyen mit nézni esõs napokon(eznagyonjóóóó!!:))) )!

ilyenkor visszasírom vdanit, õ legalább össze tudott hozni egy "értelmes" mondatot, amiben volt alany, állítmány meg tárgy. :rolleyes:

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

gepida mundo topik:

KISZAKADÁSOKAT ugrálni :D

:metal:

Isten.
El is loptam.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gepida mundo topik:

bocs hogy külön topicot nyitok, de fontos lenne, vásárlás elõtt állok... lehát kezdõ bicaj kéne, 50 alatt, aluvázzal, elõnyben állitható telók, és ennek nagyrészét teljesiti a gepida mundo... szerintetek? vagy inkább egy alu hydra? vmiér a gepida jobban tetszik... kezdõ dolgokhoz kéne... pl kicsi kiszakadásokat ugrani (max. 1 méter) stb...

KISZAKADÁSOKAT ugrálni :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Zorgnak: mérges vagyok rád, mindíg írok egy csomót oktató jelleggel, de mire rákattintok az üzenet küldésére Te bezárod a topikot :D

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 hozzászólás
Lehet, hogy fát vág rajta, vagy szánt vele. Mit tudhatod?
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
hogy ne csak mindíg a apró legyen a téma, felélesztem a topik régi hagyományait (akad jelentkezõ most úgyis bõven):
magellan topic:

Most vettem polar-x '05 et. szerintetek jól választottam, mert sok mindent csinálok a bringával?

már megvette, de megerõsítést vár: vásárlás utáni megbánás? "sok mindent", nem akarok én lenni a perverz, úgyhogy ezt véleményezze más. :)