endroo: iagzad van, énis befejezem. legyen igaza.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
mert akarunk? nekem élvezhetõ, a haverjaimnak, akiket valamilyen szinten kedvelek szintén élvezhetõ. a többiek meg ha akarják megnézik, ha akarják nem nézik.
ezt a krankedes dolgot egészen konkrétan hol láttad bármelyik szereplõtõl komoly megfontolt és tárgyilagos hangnemben leírva? picit visszaolvasnál a jános hegyi topikban lehet hogy egészen más dolgokat találnál.
[size=4]
akkor ne tedd, ez a legegyszerûbb így legalább nincs benne rizikó, hogy esetleg jön valaki aki 2x jobb nálad és azt mondja hogy de szar vagy. lehet hogy van aki szerint bender csak egy csicska, mert csak leugrani tud a holdról, biciklizni nem. akkor õ se szerepeljen filmen?
mert akarunk? nekem élvezhetõ, a haverjaimnak, akiket valamilyen szinten kedvelek szintén élvezhetõ. a többiek meg ha akarják megnézik, ha akarják nem nézik.Húúú ez jobb mint a kranked! Itt lett volna az egész nyár és nemcsak a jánosdomb, hogy szeptemberre sok munkával egy élvezhetõ dolgott összedobjatok.....
Akkor ezekszerint hátba kell vernem szegényt, mert víritania kell, mint Bódy Szilvinek a CKMen...
majd a következõre odaírom, hogy pro riderek csak nagykorú felügyeletével nézhetik.nincs odairva a film elejére (vagy csak én nem láttam?) hogy "figyelem, profi riderek" vagy egyéb más, ami arra utalna, hogy véresen komolyan gondolják.
akkor ne tedd, ez a legegyszerûbb így legalább nincs benne rizikó, hogy esetleg jön valaki aki 2x jobb nálad és azt mondja hogy de szar vagy. lehet hogy van aki szerint bender csak egy csicska, mert csak leugrani tud a holdról, biciklizni nem. akkor õ se szerepeljen filmen?nem csinálom meg azt amit magamtól elvárok(nem csak bringázásra értem, ez igaz a mindennapokra is), nem teszem közkincsé
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
B. Norbert fiatalkorú ma délután súlyos röhögõgörcsös roham után megszünt létezni. Furcsa módon mégsem a nevetés okozta sokk miatt érte el a végzet. Egy 20 kilós Nicolai váz landolt az arcán, egy ismeretlen kopasz egyénnel a nyergében, ki szeliden bocsánatot kért, majd elgurult. Az esetet hangos ováció kisérte.
Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ..
Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Na látod ezt mondom, ha neked sem oké akkor mit akarsz kirakni???
A szart?!
Aktuális civil