Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Posted 2005. April 28. - 13:45
endroo: iagzad van, énis befejezem. legyen igaza. szarok vagytok vaze, van képed feltenni a honlapodra?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
bocs rob de ezt most kölcsönveszem:
"Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az õ szintjükre, és legyõznek a rutinjukkal."
vendég_fac€_*
és megvan az ülve lejövetel:D
vendég_norbert78_*
Posted 2005. April 28. - 13:43
mert akarunk? nekem élvezhetõ, a haverjaimnak, akiket valamilyen szinten kedvelek szintén élvezhetõ. a többiek meg ha akarják megnézik, ha akarják nem nézik.
ezt a krankedes dolgot egészen konkrétan hol láttad bármelyik szereplõtõl komoly megfontolt és tárgyilagos hangnemben leírva? picit visszaolvasnál a jános hegyi topikban lehet hogy egészen más dolgokat találnál.
Pl: eleje a 3.-ik videónak, ahol a telókat mutatjátok(kameramozgás).
Nem hiszem, hogy ez véletlen.
vendég_norbert78_*
Posted 2005. April 28. - 13:41
[size=4]
akkor ne tedd, ez a legegyszerûbb így legalább nincs benne rizikó, hogy esetleg jön valaki aki 2x jobb nálad és azt mondja hogy de szar vagy. lehet hogy van aki szerint bender csak egy csicska, mert csak leugrani tud a holdról, biciklizni nem. akkor õ se szerepeljen filmen?
De Endroo most mért olyan emberekkel jössz akik már letettek valamit, az asztalra? Nem kell magatokat másokhoz hasonlítgatni. Stílus...találd meg, azzal nyersz, még ha ma kezdted akkor is(filmezés,grafika,design,bringázás),akkor is ha nem vagy profi. Vagy utánozz, de tegyél valami védjegyet mellé, amibõl kitûnik, hogy igen ez Endroo.Nem kell itt b.nagy dologra gondolni(már mondtam: ülve lejönni!)!
Posted 2005. April 28. - 13:40
vendég_fac€_*
Posted 2005. April 28. - 13:39
Mondta neked akárki is, hogy kötelezõ megnézni a filmet???
ha meg megnézted a te bajod!
És ha nem vetted volna észre ez egy amatör videó és a készítõi szórakoztatására szolgál. Meg felrakták ide is hogy mi is megnézhessük.
Vagy boccs ha TE csak profi filmeket csinálsz amik ütik a kranked szinvonalát.
Posted 2005. April 28. - 13:39
mert akarunk? nekem élvezhetõ, a haverjaimnak, akiket valamilyen szinten kedvelek szintén élvezhetõ. a többiek meg ha akarják megnézik, ha akarják nem nézik.Húúú ez jobb mint a kranked! Itt lett volna az egész nyár és nemcsak a jánosdomb, hogy szeptemberre sok munkával egy élvezhetõ dolgott összedobjatok.....
ezt a krankedes dolgot egészen konkrétan hol láttad bármelyik szereplõtõl komoly megfontolt és tárgyilagos hangnemben leírva? picit visszaolvasnál a jános hegyi topikban lehet hogy egészen más dolgokat találnál. senki nem mondta hogy oda akarunk baszni akár a JHG-nek akár az NWD-nek, vagy akárkinek
dolgoztatok volna még rajta: én speciel családos ember vagyok akinek a bringázáson kívül van még néhány fontosabb elfoglaltsága. ha majd azért fizetnek meg, hogy pro filmet készítsek amiben még te sem fogsz tudni kifogásolnivalót találni (bár nem hiszem hogy ilyen létezhet), akkor erre fogom áldozni minden idõmet és energiámat, de addig ...
Posted 2005. April 28. - 13:36
jaja és a cicik is megvannak hozzá? mert akkor megyek családlátogatásra. mature rulez.Akkor ezekszerint hátba kell vernem szegényt, mert víritania kell, mint Bódy Szilvinek a CKMen...
a szarkazmus és az irónia pedig a fórum kb 90%-nál ismeretlen fogalom, úgyhogy sürgössen nézzetek utána az értelmezõ szótárban.
majd a következõre odaírom, hogy pro riderek csak nagykorú felügyeletével nézhetik.nincs odairva a film elejére (vagy csak én nem láttam?) hogy "figyelem, profi riderek" vagy egyéb más, ami arra utalna, hogy véresen komolyan gondolják.
Posted 2005. April 28. - 13:34
vendég_norbert78_*
Posted 2005. April 28. - 13:34
Most õszintén mit vártatok??? Mindenki egyöntetûen ordítsa, hogy: Húúú ez jobb mint a kranked! Itt lett volna az egész nyár és nemcsak a jánosdomb, hogy szeptemberre sok munkával egy élvezhetõ dolgott összedobjatok.....
Posted 2005. April 28. - 13:30
akkor ne tedd, ez a legegyszerûbb így legalább nincs benne rizikó, hogy esetleg jön valaki aki 2x jobb nálad és azt mondja hogy de szar vagy. lehet hogy van aki szerint bender csak egy csicska, mert csak leugrani tud a holdról, biciklizni nem. akkor õ se szerepeljen filmen?nem csinálom meg azt amit magamtól elvárok(nem csak bringázásra értem, ez igaz a mindennapokra is), nem teszem közkincsé
Posted 2005. April 28. - 13:29
Zap: ez jó volt!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. April 28. - 13:28
Posted 2005. April 28. - 13:27
B. Norbert fiatalkorú ma délután súlyos röhögõgörcsös roham után megszünt létezni. Furcsa módon mégsem a nevetés okozta sokk miatt érte el a végzet. Egy 20 kilós Nicolai váz landolt az arcán, egy ismeretlen kopasz egyénnel a nyergében, ki szeliden bocsánatot kért, majd elgurult. Az esetet hangos ováció kisérte.
Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ..
Ugyan, én ilyet nem csak ha hozzámérnek.
Szavakkal nem lehet annyira felidegesíteni;)
Posted 2005. April 28. - 13:27
vendég_norbert78_*
Posted 2005. April 28. - 13:26
Miért is kell másokon röhögni? Ha épitõ kritikád van, azt lehet másképp is, de ez csak leépitõ
Bingo!!!
Posted 2005. April 28. - 13:26
amugy meg azt csinál mindeki, amit akar. ha ezt akarta megmutatni, akkor ezt. nincs odairva a film elejére (vagy csak én nem láttam?) hogy "figyelem, profi riderek" vagy egyéb más, ami arra utalna, hogy véresen komolyan gondolják.
és a filmet sincs jogod kritizálni ilyen hangnemben, ahogy tetted, nemhogy az egyéneket.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 28. - 13:25
Na látod ezt mondom, ha neked sem oké akkor mit akarsz kirakni???
A szart?!
Akkor ezekszerint hátba kell vernem szegényt, mert víritania kell, mint Bódy Szilvinek a CKMen...
Aktuális civil
Posted 2005. April 28. - 13:25
mert te aztán mindent tökéletesen csinálsz igaz?