Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=24859

ez nem büdös egy kicsit ennyiért, ennyi cuccal??
Autist Team:)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
kár, hogy bezárt a bazár :(:(:(:(
marad a visszaolvasgatás.

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
A francba...:wallbange hogy nem jöttem hamarabb
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ó de rossz. kimaradtam belõle... :cry:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
De legalább most ez tényleg nem offolás volt:D
Minden a helyén van...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rob: aki most hozzászól a témához az hány hétre lesz bannolva? tudod, szeretek kockáztatni. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ÉS ITT A VÉGE.

Most nem azért, de igaza van Norbertnek, nem lehet csak úgy mindenféle sifli dolgokat felpakolni az internetre büntetlenül. Majd ha készen van! Akkor mehet. Blogokat, cikkeket szigorúan szonettkoszorúban szeretnénk látni, minimum 1 év kidolgozási idõvel. Rajzokat, képeket kizárólag olajjal vászonra festve tudjuk elfogadni, a netre juttatásért a készítõ felel. A szoftvergyártók csak tökéletes programokat adhatnak ki, egy esetleges végtelen ciklus a termék összes kópiájának azonnali, teljeskörû visszahívását vonja maga után. Egy tökéletes világot építünk, tökéletes embereknek.

Bocsi rob, hogy ide írtam, de így még a VÉGE felirat elõtt szerepel, és nem jár érte ban. :D

Jorus

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
gálvölgyivel a te "mûsorod" ér fel

nyomj egy pause gombot mert nembírom a sok röhögést:D:D
meg hazafelé keress pár fölös kereket
szerintem elkellne neked

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Norbi,

fogj egy adag kekszet, és volnulj el TV-t nézni, vagy amit akarsz....de már nagyon unalmas vagy.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég

rob: helyes, én is így gondolom. ha már a gepida mundot törölted
ha primo kapitány fórumozna, na akkor lenne csak nagy röhögés :D
mester: ha kicsit lejebb nézel ennél akkor hamarosan eljuthatsz oda, hol még ember nem járt ...
aztán jöhet a fikázás ezerrel, meg a röhögés :bananadan itt le V

Õ, nem biztos, hogy röhögni fog. Amúgy meg most attól rosszabb ember vagyok, hogy nem tetszett a videótok, és nekem felér egy "gálvölgyivel"?!
Nem....nem bírod a kritikát, csak akkor miért tetted fel! tudtad, és szerintem a barátaid is, hogy lesz akinek nem tetszik és megmondja(jó esetben). Ez akkor is jobb mintha mutogatnék a hátatok mögött rátok, és suttogva kibeszélném mindezt.

Hidd el van egy-két munkám amire nem csak pozitív visszajelzések jönnek, szépen mondva, de nem tetszhet minden mindenkinek....de ha megmondják azt tisztelem, és vagy meghallom vagy nem.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
danikát nem én banoltam. tam nyomta ki egy hétre, majd zOrg módosította "örök"-re.
felesleges flame csak. mint ahogy ez is az volt. remélem nem lesz több belõle. igaz norbert?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

primo kapitány csak 1 percig lenne fórumtag. ;)

de miért? így is utállak titeket mert danit kitiltottátok :mad:

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Szerintem úgy lenne a korrekt, ha most mindenki megköszönné norbertnek ezt az igenmulatságos pár órát. Jót tesz az egészségnek a nevetés :)
kösz norb!
:D:D:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
primo kapitány csak 1 percig lenne fórumtag. ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
rob: helyes, én is így gondolom. ha már a gepida mundot törölted
ha primo kapitány fórumozna, na akkor lenne csak nagy röhögés :D
mester: ha kicsit lejebb nézel ennél akkor hamarosan eljuthatsz oda, hol még ember nem járt ...
aztán jöhet a fikázás ezerrel, meg a röhögés :bananadan itt le V

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
oké...rendben..viszont a videóra egyre kíváncsibb vagyok mert engem a videó érdekel és nem az hogy milyenre sikerült

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
itt vagyok moderátornak, de minek moderáljam, ez a gy.p. topic.:shit:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Norbika! Kritika? Hmmm?

Eredetileg norbert78 írta:
BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁ ÁÁÁHHÁÁÁ!!!!

Módosítomeztis: Na mára ennyi....Vbráháííjjjj))
Gyûjtöm a videóitokat, legyen mit nézni esõs napokon(eznagyonjóóóó!!)) )!

:D :D

Aktuális civil

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
hol nézhetem meg a videót?engem speciel nagyon érdekel...
remélem lesz valami moderátor és moderálja az ide nem illõ dolgokat
Nem hittem volna hogy:PrimoKapitány+Vdani után jön még valaki aki ilyet csinál
(halkan megjegyzném ezek közül talán PrmioKapitány volt a legértelmesebb)>szvsz<
DE komolyan a videó érdekelne legalább megtudom arcról is hogy ki azok akik itt a fórumon beszélgetnek egymással(nem csak fényképrõl)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
norber te meg azt nem tudod hol kéne abbahagyni.
Ott kezdõdik az egész, hogy nem volt kötelezõ letölteni és megnézni, csak neked valszeg nemtetszik endroo meg a többiek képe és most örülsz a géped elõtt, hogy fikázhatsz.

de egyébként agyon LOL most ez a topic
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

én már nem is akarom megnézni este a gálvölgyi-showt