Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Posted 2005. April 28. - 20:47
vendég_fac€_*
Posted 2005. April 28. - 19:42
Posted 2005. April 28. - 16:34
És teljesen Bogaras is.:brum:
Posted 2005. April 28. - 15:50
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. April 28. - 15:15
Minden a helyén van...
Posted 2005. April 28. - 14:50
Posted 2005. April 28. - 14:44
Most nem azért, de igaza van Norbertnek, nem lehet csak úgy mindenféle sifli dolgokat felpakolni az internetre büntetlenül. Majd ha készen van! Akkor mehet. Blogokat, cikkeket szigorúan szonettkoszorúban szeretnénk látni, minimum 1 év kidolgozási idõvel. Rajzokat, képeket kizárólag olajjal vászonra festve tudjuk elfogadni, a netre juttatásért a készítõ felel. A szoftvergyártók csak tökéletes programokat adhatnak ki, egy esetleges végtelen ciklus a termék összes kópiájának azonnali, teljeskörû visszahívását vonja maga után. Egy tökéletes világot építünk, tökéletes embereknek.
Bocsi rob, hogy ide írtam, de így még a VÉGE felirat elõtt szerepel, és nem jár érte ban.
Jorus
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
vendég_fac€_*
Posted 2005. April 28. - 14:44
nyomj egy pause gombot mert nembírom a sok röhögést:D:D
meg hazafelé keress pár fölös kereket
szerintem elkellne neked
Posted 2005. April 28. - 14:41
fogj egy adag kekszet, és volnulj el TV-t nézni, vagy amit akarsz....de már nagyon unalmas vagy.
vendég_norbert78_*
Posted 2005. April 28. - 14:41
rob: helyes, én is így gondolom. ha már a gepida mundot törölted
ha primo kapitány fórumozna, na akkor lenne csak nagy röhögés
mester: ha kicsit lejebb nézel ennél akkor hamarosan eljuthatsz oda, hol még ember nem járt ...
aztán jöhet a fikázás ezerrel, meg a röhögés :bananadan itt le V
Õ, nem biztos, hogy röhögni fog. Amúgy meg most attól rosszabb ember vagyok, hogy nem tetszett a videótok, és nekem felér egy "gálvölgyivel"?!
Nem....nem bírod a kritikát, csak akkor miért tetted fel! tudtad, és szerintem a barátaid is, hogy lesz akinek nem tetszik és megmondja(jó esetben). Ez akkor is jobb mintha mutogatnék a hátatok mögött rátok, és suttogva kibeszélném mindezt.
Hidd el van egy-két munkám amire nem csak pozitív visszajelzések jönnek, szépen mondva, de nem tetszhet minden mindenkinek....de ha megmondják azt tisztelem, és vagy meghallom vagy nem.
Posted 2005. April 28. - 14:37
felesleges flame csak. mint ahogy ez is az volt. remélem nem lesz több belõle. igaz norbert?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. April 28. - 14:36
de miért? így is utállak titeket mert danit kitiltottátok :mad:primo kapitány csak 1 percig lenne fórumtag.
vendég_fac€_*
Posted 2005. April 28. - 14:34
kösz norb!
:D:D
Posted 2005. April 28. - 14:34
Posted 2005. April 28. - 14:33
ha primo kapitány fórumozna, na akkor lenne csak nagy röhögés
mester: ha kicsit lejebb nézel ennél akkor hamarosan eljuthatsz oda, hol még ember nem járt ...
aztán jöhet a fikázás ezerrel, meg a röhögés :bananadan itt le V
Posted 2005. April 28. - 14:33
Posted 2005. April 28. - 14:31
Posted 2005. April 28. - 14:27
Eredetileg norbert78 írta:
BVááá...Nem érti a problémám.......BASZAROKKK!!!...BrVÁÁÁÁÁÁÁÍÍÍJHÁÁÁ ÁÁÁHHÁÁÁ!!!!
Módosítomeztis: Na mára ennyi....Vbráháííjjjj))
Gyûjtöm a videóitokat, legyen mit nézni esõs napokon(eznagyonjóóóó!!)) )!
Aktuális civil
remélem lesz valami moderátor és moderálja az ide nem illõ dolgokat
Nem hittem volna hogy:PrimoKapitány+Vdani után jön még valaki aki ilyet csinál
(halkan megjegyzném ezek közül talán PrmioKapitány volt a legértelmesebb)>szvsz<
DE komolyan a videó érdekelne legalább megtudom arcról is hogy ki azok akik itt a fórumon beszélgetnek egymással(nem csak fényképrõl)
vendég_fac€_*
Ott kezdõdik az egész, hogy nem volt kötelezõ letölteni és megnézni, csak neked valszeg nemtetszik endroo meg a többiek képe és most örülsz a géped elõtt, hogy fikázhatsz.
de egyébként agyon LOL most ez a topic
én már nem is akarom megnézni este a gálvölgyi-showt