Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
és honnan tudjuk, hogy te vagy az igazi fityisz  ???
;D  ;)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nos, "örömmel" tapasztaltam meg annak az átkát, hogy örök kivülálló természetem miatt nem regisztrálatattam magamat. Valamely eszes kis lurkó a nevemet (fityisz) használva irogat aranyosakat.
köszönöm neki, hogy rávilágított, hogy a gyermeki lélek mennyire egyszerü és érzelmeitõl könnyen befolyásolható.
Tehát ezek után úgy döntöttem csak regisztráltatom magamat.
Jah, én ezentúl többen vagyok, vagyis nem minden én vagyok én.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
http://www.bikemagaz...&num=1023650050

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
http://www.bikemagaz...&num=1023467615

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
Elõször ledöbbentem, amikor a Kínál topicban olvastam egy hozzászólást, mert a feladója ( ahozzászólásai alapján) rutinos rókának tünt ...
...de aztán végigolvastam ezt a topicot is és rájöttem, hogy mi a helyzet.

Szóval kedvenc Berci barátunk egy eladó Serpens váznál kérdezte a következõket:
"ez a váz trekking célokra jó nrm? a 19,5-ból ítélve.. csak városi rekerés meg ilyesmi nem? "

:o :o :o :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én is, bár állitólag mi nem fogunk túl sokat ebbôl észrevenni.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Van olyan Fórum, ahol a hozzászólásokat csak számolja a rendszer, de nem ad érte csillagot, hanem a Fórum regisztrált tagjai minõsítik egymást. Így nem arra van az ember motiválva, hogy folyamatosan pofázzon, hanem hogy értelmes legyen.
Viszont pár hét és ide is újfajta Fórum kerül, kiváncsian várom, hogy milyen !

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Fityisz ;D Ám magyarázatot nem akarsz adni. Jó, tudom, azt csinálsz, amit akarsz, stb..., de ez itt mégis egy fórum. És az emberek általában válaszolnak, ha kérdik ôket. Fôleg ha azt rendesen teszik. Úgy tudom, én nem bántottalak meg téged.

Egyébként sokak kedvenc elfoglaltsága látom az, hogy mások hozzászólásainak számát olvasgatják. Gyerekek, hát kô ez néktek, joú ez néktek?  ;D Én halálrauntam magam tb legelsô hozzászólásán, igy azóta feléje se nézek.  

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Na jó vagyok? Rögtön kettõ!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
;D

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
ezt már én is akartam mondani, hogy tegnap amikor felmásztam a netre 29x hozzászólással dicsekedhetett tberci majd amikor lejöttem már vagy 330-al  :o  ;D

nem gyenge a srác  8)

(ezt egyábkánt csak a +1 hozzászólásért irtam  ;D  ;D)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
juj

vendég__*

vendég__*
  • vendég
akkor is b**sza a csõrömet az a figyiszKE megszólítás, ugyhogy mosk kérlrk, fejezd abba. ha ezek után is ezt akarod használni, azt tudatos kötözködésnek veszem és ha csak interaktívan is de ott ütlek majd ahol érlek, vili?

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
lensver a higgadt  :-* :)
fityiszt: hagyjuk most mar beken, who cares?

hiszen itt van nekunk :[glow=red,2,300]tberci[/glow] es [glow=red,2,300]bnorbi[/glow]aki pl: tegnap elott 30! hozzaszolast produkalt...wowi...(szamoltam) ;) ;D ;D

Yo, sracok , hany csillag a max...? lehet 10 fole menni....

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ok fityiszke, megbeszéltük.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Öcsikém, te egy tünemény vagy!  ;)

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Érdemes benézni a keres , vagy a kínál kategóríákba,és a jobb oldali sávokra tekinteni, azaz az utolsó hozzászólókra : 10 -bõl 9 tbertalan vagy Bnorbi.

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
basszus, bnorbi miatt kicsit szegyellem magam ennek oka pedig nem más mint a korom, mely épp ugyanannyi, mint az ove.ennek alapján, pedig SZVSZ egy csomó ember ugy gondolja, hogy minden <18 eves forumozo ilyen állat(bocs ez jutott eszembe)
csak annyit szeretnék, ohgy ha lehet ne általánosítsatok, bár eddig nem tettétek, tudom.
én csak szeretnék kiállni a fiatal, de nem csillagokrahajtoo, minden reggelt topiknyitassal kezdo, egysorosvalaszokatado, baromsagokat író forumozok mellet, remélen nem én vagyok az egyetlen.
persze nekem is vannak botlásaim, ezekért elnézést(pl amikor olyan dolgokrool írtam amik benne voltak a bikmakkban és mindenki tudta, csak én hittem azt hogy ujat mondok(ez igazolt kulfoldonlet miatt tortent, ezeekrt meg tovabbra is bocsi))

ennyit a komoly dolgokrool, most meg egy info adalék:
fejszámolásaim alapján, bnorbi valamivel több, mint 15ször olyan gyorsan kuld el ugyanannyi hozzaszolast, mint en.

M

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
maxxximálisan és egy-az-egyben egyetértek lensver testvérrel
:-*

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerintem ugyanúgy, ahogy nagyjából mindenki felhúzta magát fityisz hozzászólásain, máson is fel lehet húzni magad. Nem csak egyfajta idegesítõ emberi tulajdonság létezik szerintem...
A fórum azért fórum, hogy mindenki SZABADON elmondhassa a VÉLEMÉNYÉT.(amíg ez nem megy át valakinek a célzott megbántásába) Nem csak azért, hogy segítsen, fõleg olyan kérdésekben amiben inkább nevelni kellene...