berciek nem fognak megelégedni öt csillaggal,
SZVSZ az õ celjuk az admin-os nagy csillag, meg zOrg 8700 hozzaszolasanak elerese...
nyithatnanak egy sajat forumot, ez lenne a legjobb, ahol ketten beszelgathetnenek
boff
ja az FCbe en is akarok jelentkezni, taggyules, ritualis hozzaszolasfelolvasas...
ja ugy tudom 5 csillag a max.
M
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2002. June 13. - 11:07
vendég__*
Posted 2002. June 12. - 23:55
Viszont most megfogalmazódott bennem egy kérdés, hány csillag a maximum?? mi van ha Berci eléri ezt?? akkor megunja és eémegy nem?? legalábbis a tapasztalat meg a természet filmek ezt mutatják.
vendég__*
Posted 2002. June 12. - 20:03
Ok vad fel vagy véve.
Majd csinálunk "ankétot"(remélem jól írom) ahol a MESTER majd osztja az áldást.
Lama
Majd csinálunk "ankétot"(remélem jól írom) ahol a MESTER majd osztja az áldást.
Lama
Posted 2002. June 12. - 20:00
fityisz: ne csinald ez komoly? valaki telleg helyetted irogatott be?? ez gaaaaaaz...
Lama: en szeretnek azonnal belepni a BerciFC-be, alapito tag lennek!
Lehet? pliiiz!
A gyerek akkor a legdurvabb, mikor onmagara kerdez ra?!! Figyuzzatok!!
boff ja es 1 vigyori ;D
Lama: en szeretnek azonnal belepni a BerciFC-be, alapito tag lennek!
Lehet? pliiiz!
A gyerek akkor a legdurvabb, mikor onmagara kerdez ra?!! Figyuzzatok!!
boff ja es 1 vigyori ;D
Posted 2002. June 11. - 22:03
Posted 2002. June 11. - 21:59
Szerintem ott a nagy gond, hogy összekeverik a fórumot a chattel! Itt hozzászólni szokás, nem egy sorban böfögni valamit, v szmájlikat kombinálni! Általában akkor szólunk hozzá, ha érintettek vagyunk a témában, v hozzá tudunk rakni vmit esetleg kérdésünk van.
Beg
Beg
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 21:38
Ha megfigyelitek Berci mindenrõl képek kér, istenem, vizuális alkat. gyüjti magába a rengeteg infót aztán majd Ö lesz az übrokos, csak birja az ember épp ésszel és türelemmel kivárni azt.
Javasolnám a Bikkmakk cset szoba vagy netán szolgáltatás létrehozásást, hogy Berci,Norbi....(és valahány név a naptárba) tudjanak egymásnak mosolyogni, kacsintkattni, miazmás
Javasolnám a Bikkmakk cset szoba vagy netán szolgáltatás létrehozásást, hogy Berci,Norbi....(és valahány név a naptárba) tudjanak egymásnak mosolyogni, kacsintkattni, miazmás
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 21:37
De mindig addig jut hogy ennyibe ide adnád?Jó mikor találkozzunk?Bocs mégsem kell nem megy a biciklimhez.(FUNN kormány)
Lama
Lama
Posted 2002. June 11. - 21:34
hehe ;D ténleg jó ;D tbercinek kép is kell már a bmx - rõl , ennek e gyereknek igggen sok pénze lehet, hogy a kínál rovatban mindenért érdeklõdik.
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 21:29
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 21:25
Posted 2002. June 11. - 21:24
Én egy nyugodt, visszafogott ember vagyok, aki ismer az tudja. : De mostmár kicsit... túlment néhány dolog az ingerküszöbömön. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, mirõl van szó. Ezt is csak azért írom, hátha olvassa az illetõ, és magáraismer. Vagy nem kaphatna -1 hozzászólást figyelmeztetésül? ;D
Posted 2002. June 11. - 21:15
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 21:10
Az azért elég komoly lehet mikor bejön egy bercihez hasonló emberke a boltodba, és megkérdezi hogy egy xy hajtókar mennyibe kerül.Válaszolsz neki õ pedig utánna mély értelemmel a szeméban megkérdezi azt is, hogy mi az a hajtókar.
Hát kellhet egy lelki erõ ahhoz hogy ezt el bírd viselni.
Lama
Hát kellhet egy lelki erõ ahhoz hogy ezt el bírd viselni.
Lama
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 19:58
vendég__*
Posted 2002. June 11. - 19:55
nah, most már lehet anyázni privátban! (ezt valakik nagyon szeretnék már)
Hát szerintem semmit nem jelent kinek hány csillaga van, Berci csak gyüjti halmozza azokkal a hozzászólásaival amikért az életben biztos kikergettem volna már a világból, néha kezdem nagyon sajnálni a bringa boltosokat, Õk azok akik testközelbõl részesei olyan "élményeknek" amiket Berci és a hozzá hasonló betérõ kérdezõ bámészkodók követnek el elõre megfontolt szándékkal
Hát szerintem semmit nem jelent kinek hány csillaga van, Berci csak gyüjti halmozza azokkal a hozzászólásaival amikért az életben biztos kikergettem volna már a világból, néha kezdem nagyon sajnálni a bringa boltosokat, Õk azok akik testközelbõl részesei olyan "élményeknek" amiket Berci és a hozzá hasonló betérõ kérdezõ bámészkodók követnek el elõre megfontolt szándékkal
Posted 2002. June 11. - 19:51
Posted 2002. June 11. - 19:27
És az baj, hogy valakinek sok hozzászólása van? : Fityisznek üzenem, hogy regeljen, és még egy ésszel gyarapodik a tábor. Õ legalább nem ír hülyeséget.
Posted 2002. June 11. - 18:22
Leon a számból vette ki a szót. A hozzászólások száma semmit nem mutat. Erre elegjobb példa õ maga, amikor nagyon új voltam itt és segítséget kértem õ rögtön segített , nem is keveset
Posted 2002. June 11. - 18:19
hát maj regisztrál jól oszt lesz néki jelszava amit remélhetöleg csak ö fog maj tusdni ésakkor maj nem irogat hejette senki marhaságokat az ö nevében, mellesleg célszerü inkáb azt figyelni hogy ki mikor regisztrálta magát, mer van itt ojan kolléga aki két honap alatt maximus lett, meg van aki ittvan fél éve oszt még kéccáznál se tart, ésakkor mi van... :
ja, lensvernek: :-*
ja, lensvernek: :-*