Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

nagy_M

nagy_M

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
berciek nem fognak megelégedni öt csillaggal,
SZVSZ az õ celjuk az admin-os nagy csillag, meg zOrg 8700 hozzaszolasanak elerese...
nyithatnanak egy sajat forumot, ez lenne a legjobb, ahol ketten beszelgathetnenek
boff :)
ja az FCbe en is akarok jelentkezni, taggyules, ritualis hozzaszolasfelolvasas...
ja ugy tudom 5 csillag a max.

M

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Viszont most megfogalmazódott bennem egy kérdés, hány csillag a maximum?? mi van ha Berci eléri ezt?? akkor megunja és eémegy nem?? legalábbis a tapasztalat meg a természet filmek ezt mutatják.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ok vad fel vagy véve.
Majd csinálunk "ankétot"(remélem jól írom) ahol a MESTER majd osztja az áldást.

Lama

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
fityisz: ne csinald ez komoly? valaki telleg helyetted irogatott be?? ez gaaaaaaz...

Lama: en szeretnek azonnal belepni a BerciFC-be, alapito tag lennek!
Lehet? pliiiz!
A gyerek akkor a legdurvabb, mikor onmagara kerdez ra?!! Figyuzzatok!!

boff ja es 1 vigyori ;D

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Ja.  ;)

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Szerintem ott a nagy gond, hogy összekeverik a fórumot a chattel! Itt hozzászólni szokás, nem egy sorban böfögni valamit, v szmájlikat kombinálni! Általában akkor szólunk hozzá, ha érintettek vagyunk a témában, v hozzá tudunk rakni vmit esetleg kérdésünk van.

Beg

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ha megfigyelitek Berci mindenrõl képek kér, istenem, vizuális alkat. gyüjti magába a rengeteg infót aztán majd Ö lesz az übrokos, csak birja az ember épp ésszel és türelemmel kivárni azt.
Javasolnám a Bikkmakk cset szoba vagy netán szolgáltatás létrehozásást, hogy Berci,Norbi....(és valahány név a naptárba) tudjanak egymásnak mosolyogni, kacsintkattni, miazmás

vendég__*

vendég__*
  • vendég
De mindig addig jut hogy ennyibe ide adnád?Jó mikor találkozzunk?Bocs mégsem kell nem megy a biciklimhez.(FUNN kormány)

Lama

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
hehe  ;D ténleg jó  ;D tbercinek kép is kell már a bmx - rõl , ennek e gyereknek igggen sok pénze lehet, hogy a kínál rovatban mindenért érdeklõdik.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Ajánlom tekintsétek meg a Kínál Flatland BMX topic Utolsó hozzászólásait. ;D

Lama

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Mit szólnátok egy Berci Fun Klub-hoz?
Jelentkezõk?

Lama

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Én egy nyugodt, visszafogott ember vagyok, aki ismer az tudja. ::) De mostmár kicsit... túlment néhány dolog az ingerküszöbömön. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, mirõl van szó. Ezt is csak azért írom, hátha olvassa az illetõ, és magáraismer. :) Vagy nem kaphatna -1 hozzászólást figyelmeztetésül?  ;) ;D

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
szerintem a legtöbb helyrõl elküldik a " szórakozz anyádda' ! " jeligével

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Az azért elég komoly lehet mikor bejön egy bercihez hasonló emberke a boltodba, és megkérdezi hogy egy xy hajtókar mennyibe kerül.Válaszolsz neki õ pedig utánna mély értelemmel a szeméban megkérdezi azt is, hogy mi az a hajtókar.
Hát kellhet egy lelki erõ ahhoz hogy ezt el bírd viselni.

Lama

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Erre muszáj alkalmaznom egy fityisz által is közkedvelt smiley-t:  ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
nah, most már lehet anyázni privátban! (ezt valakik nagyon szeretnék már)

Hát szerintem semmit nem jelent kinek hány csillaga van, Berci csak gyüjti halmozza azokkal a hozzászólásaival amikért az életben biztos kikergettem volna már a világból, néha kezdem nagyon sajnálni a bringa boltosokat, Õk azok akik testközelbõl részesei olyan "élményeknek" amiket Berci és a hozzá hasonló betérõ kérdezõ bámészkodók követnek el elõre megfontolt szándékkal

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
nem baj. miért lenne az ? monjduk ha tényleg sok van, az azé már jelent vmit ...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
És az baj, hogy valakinek sok hozzászólása van?  ::) Fityisznek üzenem, hogy regeljen, és még egy ésszel gyarapodik a tábor. Õ legalább nem ír hülyeséget.

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Leon a számból vette ki a szót. A hozzászólások száma semmit nem mutat. Erre  elegjobb példa õ maga, amikor nagyon új voltam itt és segítséget kértem õ rögtön segített , nem is keveset  ;)

Warhog_Goa

Warhog_Goa

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
hát maj regisztrál jól oszt lesz néki jelszava amit remélhetöleg csak ö fog maj tusdni ésakkor maj nem irogat hejette senki marhaságokat az ö nevében, mellesleg célszerü inkáb azt figyelni hogy ki mikor regisztrálta magát, mer van itt ojan kolléga aki két honap alatt maximus lett, meg van aki ittvan fél éve oszt még kéccáznál se tart, ésakkor mi van... ::)
ja, lensvernek:  :-*