Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4082 hozzászólás a témában

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Kíszen van, és az neki jóó! ;D
Én személy szerint nagyon szeretem az ilyen fiúkat. Olyan kis naívak. Nem is tudják õk, hogy mennyi "szeretve" vannak õk itt. Legalább nem"beszélnek csúnyán", mint Gyaci/fityisz (igaz, engem az is szórakoztatott).

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
"Ma összefutottam VDaNi-val és ha hiszitek ha nem megvan mind a két biciklije. Ma nem fog tudni géphez jönni, de majd máskor igen. Tényleg nagyon jó üzletet csinált.
Amúgy megnéztük s a 65 kilójához tényleg nem jobb, nem kell a Hayes fék. KONA BEAR-t fogja eladni, mert épphogy a NUNU megy jobban a stílusához.

amc"

Szerintem ez is király...

Errõl jut eszembe, hogy tegnap láttam egy KONA STUFF biciklit élõben, utcán!
Neki is Shimano Deore tárcsaféke volt mint Nekem!
Szép az a bicikli is!

VDaNi

Ez ql!!!

Ez a hozzászólás vdanitól jött a KONa topikban!!! (24.oldal)

Ne OFFoljuk szét a topicot ha lehet. Ha eddig egyesek miatt nem volt szép a hangsúly de legalább akkor is KONA-ról beszéltünk.
Thx!
;)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
"Manuális" DEore from Dani is coooooooooooooool

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Hát én erre már, semmi többet nem tudok elmondani! ;D ;D ;D ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
VDAni:
Jó, jóóó csak nem ugrott be, hogy mi az a M505! Engem idegesít a patentpedál, mert ha elesnék akkor nem tudok leugrani a bringáról mert fogja az a patent és lehet, hogy amíg kiakasztom azalatt már elestem. Vagy ha nem akad ki és így is úgy is elestem volna akkor is lehet, hogy bringával esek.Én hamar leszereltem a clipset a bringámról!
Sziasztok

Engem azért nem idegesít a patent pedál mert,ha már elesek akkor amúgy is tök mindeggy ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
;D ;D ;D Én mindjárt hanyatt vágom magam!!! ;D ;D ;D
Rave: 8)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Kona : 2002, December 11, 17:45:38 PM

Nickjames :->
159.900 Ft a NUNU!
Azért mondom, hogy lehessen összehasonlítani a többi biciklivel.
Szerintem ez nagyon jó ár!
Van rajta 2 manuális de a a manuálisok között csúcsmodell tárcsafék!ne feledjük az alivio szintü tf-rõl beszélünk ;D
Marzocchi EXR teló! 80 mm rogóút!
Na?
Hi
VDaNi
2002, December 12, 16:26:48 PM

Lehet, hogy lehetne ígymeg úgy valami meridát összerakni 5-10 ezerrel olcsóbban de ha nincs valami hibája a Nununak, akkor szerintem az nagyon jó vétel!
Egyébként a rajta levõ teló:49990, a két tárcsafék szintén ötvenezer. Az már 100e. És a váz is 55000! Külön-külön.
Egybe pedig 159.990-ért megkapom ezeket és meghajtót(Deore LX) kereket Tioga gumikkal. Ülést, stucnit, nyeregcsövet, kormányt, váltót, fékkart...Ezért éri meg!
És egy mindenre jó bicikli. (Terepezésre is (light verzió nem Bender :)), túrázásra is, meg kissebb (1-1,5 méteres ugratásokra is.na ezt megnézném
SZVSZ!
Nem?

Sziasztok
VDaNi
2003, March 06, 22:34:44 PM

Sziasztok!

A Kula Deluxe nem nagyon tetszik Nekem habár nagyon jó bicikli ezt tudom!Nem tudom ki látta már a Kona katalógusát de náluk a Cc váz geometriák szinte megegyeznek az összes gépen az alsó kategóriától a felsõig.Csak csõszettben illetve felszereltségben van különbség!lehet, hogy a szine nem jön be?

VDaNi

Bukó: jobban nézzen ki, vagy jobban védjen? : 2003, January 02, 13:02:08 PM

Sziasztok!

Szeretnék venni Full Face bukósisakot!
Azon gondolkozom, hogy van a ProCrossban 32000-ért Bell amire azt mondták nagyon jó és tudok rendelni a www.jensonusa.com <http://www.jensonusa.com>-ról Giro Mad Max II bukót 100 dollárért+50 dollárt postaköltség! Szerintetek melyiket vegyem? Mit ajánlotok kissebb Freeride-ra, CC-re?
Köszi a választ!Ehhez kell még valamit mondani? :-X

Hello

VDaNi

Igazság szerinte lenne még mit idézni de egy idõ után nagyon uncsi a Dani összest böngészni!

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Én már csak egy idézettel is teljesen betelek; akarom mondani elszállok tõle ;D ;D. Milyen lenne a fórum nélküle!!!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
YES, YES, YES ;D ;D
Egyébként nem jól csináljátok, mert az egész hozzászólást kellett volna közölni, úgy kerek és egész a történet!!!! ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
Meg az is kérdéses, hogy mit keres egy 1,95-ös cc külsõ a freeride külsõk között??....

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
VDani: "de mivel elöl szoktam erõsen fékezni (tárcsa) ezért az elsõ és a hátsó egyenletesen kopik".... no comment ;D ;D ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Biztos arragondolt, hogy " ;D szöges gumival ,de nem tudom ,hogyan lehet egy bringa asszimetrikusan allul kormányzott vagymi"... ;D

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
K*** nagy Jorus ;D, az elõbb olvastam én is a Freeride külsõknél!!!

Tulajdonképpen mit akart mondani dani eme két kijelentésével???? ;D ;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Vazz...

"...elsõ és a hátsó egyenletesen kopik. Nem nagyon kopik de azért kopik is."*

"Viszont az asszimetrikus mintázat miatt kipörgetni gyakorlatilag nem lehet a kereket* csak jegen még havon se és havon se lesz nagyon se alul se túlkormányzott a bicikli.*"

Szerzõ: vdani

* kiemelések: Jorus

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meg én is!

A "betüs-srácok" (vdani,tberci ...) nélkül holt uncsi lenne!

Úgyhogy a magam nevében én megköszönöm nektek, hogy vagytok!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás

Azért be kell vallanom, hogy pl. én csak a dani miatt olvasom a techet 8)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
látjátok feleim szümtükkel... én megmondtam, hogy nagyon jó!! ;D ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Hát ez tényleg nemsemmi volt... ;D

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
;D A coccolinós nagyon jó! én is végig nyálaztam igazán jópofák... De nem kell ahoz öblítõt rakni ,hogy medve szaga legyen?! ;D