Kíszen van, és az neki jóó! ;D
Én személy szerint nagyon szeretem az ilyen fiúkat. Olyan kis naívak. Nem is tudják õk, hogy mennyi "szeretve" vannak õk itt. Legalább nem"beszélnek csúnyán", mint Gyaci/fityisz (igaz, engem az is szórakoztatott).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Started by
legszebbcsavo
, 2002. April 01. 22:43
Posted 2003. March 09. - 03:21
Posted 2003. March 07. - 22:49
"Ma összefutottam VDaNi-val és ha hiszitek ha nem megvan mind a két biciklije. Ma nem fog tudni géphez jönni, de majd máskor igen. Tényleg nagyon jó üzletet csinált.
Amúgy megnéztük s a 65 kilójához tényleg nem jobb, nem kell a Hayes fék. KONA BEAR-t fogja eladni, mert épphogy a NUNU megy jobban a stílusához.
amc"
Szerintem ez is király...
Errõl jut eszembe, hogy tegnap láttam egy KONA STUFF biciklit élõben, utcán!
Neki is Shimano Deore tárcsaféke volt mint Nekem!
Szép az a bicikli is!
Pá
VDaNi
Ez ql!!!
Ez a hozzászólás vdanitól jött a KONa topikban!!! (24.oldal)
Ne OFFoljuk szét a topicot ha lehet. Ha eddig egyesek miatt nem volt szép a hangsúly de legalább akkor is KONA-ról beszéltünk.
Thx!
Amúgy megnéztük s a 65 kilójához tényleg nem jobb, nem kell a Hayes fék. KONA BEAR-t fogja eladni, mert épphogy a NUNU megy jobban a stílusához.
amc"
Szerintem ez is király...
Errõl jut eszembe, hogy tegnap láttam egy KONA STUFF biciklit élõben, utcán!
Neki is Shimano Deore tárcsaféke volt mint Nekem!
Szép az a bicikli is!
Pá
VDaNi
Ez ql!!!
Ez a hozzászólás vdanitól jött a KONa topikban!!! (24.oldal)
Ne OFFoljuk szét a topicot ha lehet. Ha eddig egyesek miatt nem volt szép a hangsúly de legalább akkor is KONA-ról beszéltünk.
Thx!
Posted 2003. March 07. - 21:59
Posted 2003. March 07. - 16:03
Posted 2003. March 07. - 13:43
VDAni:
Jó, jóóó csak nem ugrott be, hogy mi az a M505! Engem idegesít a patentpedál, mert ha elesnék akkor nem tudok leugrani a bringáról mert fogja az a patent és lehet, hogy amíg kiakasztom azalatt már elestem. Vagy ha nem akad ki és így is úgy is elestem volna akkor is lehet, hogy bringával esek.Én hamar leszereltem a clipset a bringámról!
Sziasztok
Engem azért nem idegesít a patent pedál mert,ha már elesek akkor amúgy is tök mindeggy ;D
Jó, jóóó csak nem ugrott be, hogy mi az a M505! Engem idegesít a patentpedál, mert ha elesnék akkor nem tudok leugrani a bringáról mert fogja az a patent és lehet, hogy amíg kiakasztom azalatt már elestem. Vagy ha nem akad ki és így is úgy is elestem volna akkor is lehet, hogy bringával esek.Én hamar leszereltem a clipset a bringámról!
Sziasztok
Engem azért nem idegesít a patent pedál mert,ha már elesek akkor amúgy is tök mindeggy ;D
Posted 2003. March 07. - 13:21
Posted 2003. March 07. - 11:40
Posted 2003. March 07. - 11:25
Kona : 2002, December 11, 17:45:38 PM
Nickjames :->
159.900 Ft a NUNU!
Azért mondom, hogy lehessen összehasonlítani a többi biciklivel.
Szerintem ez nagyon jó ár!
Van rajta 2 manuális de a a manuálisok között csúcsmodell tárcsafék!ne feledjük az alivio szintü tf-rõl beszélünk ;D
Marzocchi EXR teló! 80 mm rogóút!
Na?
Hi
VDaNi
2002, December 12, 16:26:48 PM
Lehet, hogy lehetne ígymeg úgy valami meridát összerakni 5-10 ezerrel olcsóbban de ha nincs valami hibája a Nununak, akkor szerintem az nagyon jó vétel!
Egyébként a rajta levõ teló:49990, a két tárcsafék szintén ötvenezer. Az már 100e. És a váz is 55000! Külön-külön.
Egybe pedig 159.990-ért megkapom ezeket és meghajtót(Deore LX) kereket Tioga gumikkal. Ülést, stucnit, nyeregcsövet, kormányt, váltót, fékkart...Ezért éri meg!
És egy mindenre jó bicikli. (Terepezésre is (light verzió nem Bender ), túrázásra is, meg kissebb (1-1,5 méteres ugratásokra is.na ezt megnézném
SZVSZ!
Nem?
Sziasztok
VDaNi
2003, March 06, 22:34:44 PM
Sziasztok!
A Kula Deluxe nem nagyon tetszik Nekem habár nagyon jó bicikli ezt tudom!Nem tudom ki látta már a Kona katalógusát de náluk a Cc váz geometriák szinte megegyeznek az összes gépen az alsó kategóriától a felsõig.Csak csõszettben illetve felszereltségben van különbség!lehet, hogy a szine nem jön be?
VDaNi
Bukó: jobban nézzen ki, vagy jobban védjen? : 2003, January 02, 13:02:08 PM
Sziasztok!
Szeretnék venni Full Face bukósisakot!
Azon gondolkozom, hogy van a ProCrossban 32000-ért Bell amire azt mondták nagyon jó és tudok rendelni a www.jensonusa.com <http://www.jensonusa.com>-ról Giro Mad Max II bukót 100 dollárért+50 dollárt postaköltség! Szerintetek melyiket vegyem? Mit ajánlotok kissebb Freeride-ra, CC-re?
Köszi a választ!Ehhez kell még valamit mondani? :-X
Hello
VDaNi
Igazság szerinte lenne még mit idézni de egy idõ után nagyon uncsi a Dani összest böngészni!
Nickjames :->
159.900 Ft a NUNU!
Azért mondom, hogy lehessen összehasonlítani a többi biciklivel.
Szerintem ez nagyon jó ár!
Van rajta 2 manuális de a a manuálisok között csúcsmodell tárcsafék!ne feledjük az alivio szintü tf-rõl beszélünk ;D
Marzocchi EXR teló! 80 mm rogóút!
Na?
Hi
VDaNi
2002, December 12, 16:26:48 PM
Lehet, hogy lehetne ígymeg úgy valami meridát összerakni 5-10 ezerrel olcsóbban de ha nincs valami hibája a Nununak, akkor szerintem az nagyon jó vétel!
Egyébként a rajta levõ teló:49990, a két tárcsafék szintén ötvenezer. Az már 100e. És a váz is 55000! Külön-külön.
Egybe pedig 159.990-ért megkapom ezeket és meghajtót(Deore LX) kereket Tioga gumikkal. Ülést, stucnit, nyeregcsövet, kormányt, váltót, fékkart...Ezért éri meg!
És egy mindenre jó bicikli. (Terepezésre is (light verzió nem Bender ), túrázásra is, meg kissebb (1-1,5 méteres ugratásokra is.na ezt megnézném
SZVSZ!
Nem?
Sziasztok
VDaNi
2003, March 06, 22:34:44 PM
Sziasztok!
A Kula Deluxe nem nagyon tetszik Nekem habár nagyon jó bicikli ezt tudom!Nem tudom ki látta már a Kona katalógusát de náluk a Cc váz geometriák szinte megegyeznek az összes gépen az alsó kategóriától a felsõig.Csak csõszettben illetve felszereltségben van különbség!lehet, hogy a szine nem jön be?
VDaNi
Bukó: jobban nézzen ki, vagy jobban védjen? : 2003, January 02, 13:02:08 PM
Sziasztok!
Szeretnék venni Full Face bukósisakot!
Azon gondolkozom, hogy van a ProCrossban 32000-ért Bell amire azt mondták nagyon jó és tudok rendelni a www.jensonusa.com <http://www.jensonusa.com>-ról Giro Mad Max II bukót 100 dollárért+50 dollárt postaköltség! Szerintetek melyiket vegyem? Mit ajánlotok kissebb Freeride-ra, CC-re?
Köszi a választ!Ehhez kell még valamit mondani? :-X
Hello
VDaNi
Igazság szerinte lenne még mit idézni de egy idõ után nagyon uncsi a Dani összest böngészni!
Posted 2003. March 07. - 10:43
Én már csak egy idézettel is teljesen betelek; akarom mondani elszállok tõle ;D ;D. Milyen lenne a fórum nélküle!!!
Posted 2003. March 07. - 10:41
YES, YES, YES ;D ;D
Egyébként nem jól csináljátok, mert az egész hozzászólást kellett volna közölni, úgy kerek és egész a történet!!!! ;D
Egyébként nem jól csináljátok, mert az egész hozzászólást kellett volna közölni, úgy kerek és egész a történet!!!! ;D
Posted 2003. March 07. - 10:41
Posted 2003. March 07. - 10:39
VDani: "de mivel elöl szoktam erõsen fékezni (tárcsa) ezért az elsõ és a hátsó egyenletesen kopik".... no comment ;D ;D ;D
Posted 2003. March 07. - 10:35
Biztos arragondolt, hogy " ;D szöges gumival ,de nem tudom ,hogyan lehet egy bringa asszimetrikusan allul kormányzott vagymi"... ;D
Posted 2003. March 07. - 10:30
K*** nagy Jorus ;D, az elõbb olvastam én is a Freeride külsõknél!!!
Tulajdonképpen mit akart mondani dani eme két kijelentésével???? ;D ;D
Tulajdonképpen mit akart mondani dani eme két kijelentésével???? ;D ;D
Posted 2003. March 07. - 10:24
Vazz...
"...elsõ és a hátsó egyenletesen kopik. Nem nagyon kopik de azért kopik is."*
"Viszont az asszimetrikus mintázat miatt kipörgetni gyakorlatilag nem lehet a kereket* csak jegen még havon se és havon se lesz nagyon se alul se túlkormányzott a bicikli.*"
Szerzõ: vdani
* kiemelések: Jorus
"...elsõ és a hátsó egyenletesen kopik. Nem nagyon kopik de azért kopik is."*
"Viszont az asszimetrikus mintázat miatt kipörgetni gyakorlatilag nem lehet a kereket* csak jegen még havon se és havon se lesz nagyon se alul se túlkormányzott a bicikli.*"
Szerzõ: vdani
* kiemelések: Jorus
Posted 2003. March 07. - 00:20
Meg én is!
A "betüs-srácok" (vdani,tberci ...) nélkül holt uncsi lenne!
Úgyhogy a magam nevében én megköszönöm nektek, hogy vagytok!
A "betüs-srácok" (vdani,tberci ...) nélkül holt uncsi lenne!
Úgyhogy a magam nevében én megköszönöm nektek, hogy vagytok!
Posted 2003. March 07. - 00:11
Posted 2003. March 06. - 18:35
Posted 2003. March 06. - 18:28
Posted 2003. March 06. - 16:32
;D A coccolinós nagyon jó! én is végig nyálaztam igazán jópofák... De nem kell ahoz öblítõt rakni ,hogy medve szaga legyen?! ;D