Már mondtam, hogy a ragasztott/préselt (vagy lehet, hogy a vállat rázsugorították a nyakra?) nyakat nem lehet cserélni. Kifejthetnéd, hogy te hogy gondolod a cserét.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Idézetek a gyépébõl
Indította
legszebbcsavo
, 2002. április 01. 22:43
Írta 2004. május 12. - 12:16
Írta 2004. május 11. - 23:09
Tessék példát venni rólam!
Én megmondtam,hogy a JudyC-m-nek le van törve az állítógombja és ferde a nyaka is!
Ez mind cserélhetõ(el is tudnám végezni),de így sem jelentkezett rá vevõ,csak 1!
Talán most eljön az ideje,hogy eladjam neki...
Én megmondtam,hogy a JudyC-m-nek le van törve az állítógombja és ferde a nyaka is!
Ez mind cserélhetõ(el is tudnám végezni),de így sem jelentkezett rá vevõ,csak 1!
Talán most eljön az ideje,hogy eladjam neki...
Írta 2004. május 11. - 23:08
mocsokság átverni vkit is, de ha kell a zsé, picit hantázni szinte mindeki szokott. ha nem is törött, csak lassabban mozog, vagy karcos, vagy csak rövidebb a nak, stb stb. pici hiba belefér, hisz azért nem új áron van a termék, még mindig olcsobb megjavítani, mint újat venni.
de pl töröttet eladni. az már más kategória
a telórol meg: ha valaki elhiszi h avalanche (vagy mi a szösz) akkor vegye meg, és örüljön neki. aki ezt elhiszi, az megérdemli, hogy ennyiért megvegye, és nem is kell sajnálni, mert pénze meg van dögivel....(vagy simán önelégült vitrinrider)
de pl töröttet eladni. az már más kategória
a telórol meg: ha valaki elhiszi h avalanche (vagy mi a szösz) akkor vegye meg, és örüljön neki. aki ezt elhiszi, az megérdemli, hogy ennyiért megvegye, és nem is kell sajnálni, mert pénze meg van dögivel....(vagy simán önelégült vitrinrider)
Írta 2004. május 11. - 22:57
sztem ha valaki nem mondja el alapból a hátrányos oldalait a terméknek, viszont nem is hantázik, hogy kurvajó (ezt azért bárki megtenné), VAGY szándékosan elrejti a hibákat és félrevezet, az azért nem ugyanaz! :
bár jogilag erõsen támadható lenne a szerzõdés (ha lenne) szvsz, mert az eladó elvileg köteles maradéktalanul tájékoztatni a termék állapotáról, s igy a vétel után is meg lehet támadni a szerzõdést, ha a vétel pillanatában már létezõ, de nem ismert hibáról van szó. 8)
ebbe mondjuk bele lehet kötni mert kb 2 éve jog I. nevû kieg tantárgyban tanultam ilyesmit, és persze nincs is szerzõdés esetünkben.
na jó kiszállok, túllõttem a célon ;D
bár jogilag erõsen támadható lenne a szerzõdés (ha lenne) szvsz, mert az eladó elvileg köteles maradéktalanul tájékoztatni a termék állapotáról, s igy a vétel után is meg lehet támadni a szerzõdést, ha a vétel pillanatában már létezõ, de nem ismert hibáról van szó. 8)
ebbe mondjuk bele lehet kötni mert kb 2 éve jog I. nevû kieg tantárgyban tanultam ilyesmit, és persze nincs is szerzõdés esetünkben.
na jó kiszállok, túllõttem a célon ;D
Írta 2004. május 11. - 22:16
ezzel nem értek egyet, mert ha valaki nem nézi meg, hogy a teló jol müxik e, hanem csak elhiszi, azzal ugyanúgy kihasználja az eladót a vevõt, mintha a kissrác kimegy apuka pénzzével, és mert egyszer látta az extremen azt hogy avalanche, el is hiszi egyböl. ugyanúgy kihasználás. persze minden szemszög kérdése, sokféleképpen lehet látni
Írta 2004. május 11. - 09:33
Ha valaki Leukloplasttal betekeri a tárcsaféke csatlakozásait, vagy a telója becsúszójára ráhúz egy Lizardot, hogy a vásárlás idején ne dõljön belõlük az olaj, és azt mondja, hogy pöpec állapotban van, az köcsögség. Ha valaki azt mondja egy Zoom-ra, hogy Avalanche, az meg GyP. SzVSz.
Írta 2004. május 11. - 08:57
hát nem nónémet :-X....az ha szétesik akkor kuka, de ha a nem nóném akkor lehet vele vmit kezdeni......blablabla.
asszem a használt márkás cuccal sem tudsz mit kezdeni, csak ha van még rá gari. utána ua sz*pás mint a noname: mehetsz javíttatni, ha egyáltalán foglalkoznak vele (lehet-e, meg mennyiért)
Írta 2004. május 11. - 08:55
És esetleg õ is primitív és általánosít és egy életre megútálja a biciklit is meg aki rajta van azt is és egyébkéntis nehogy már neki 250-be volt. Persze nem hiszem, hoy aki ennyit ad egy bicikliért ne nézne utána, vagy ne értene hozzá már õ maga. szóval asszem pont jó helyen van ez itt a GYP topicban. ;D
Írta 2004. május 10. - 23:51
hát ja. de ha valakit nagyon érdekel azért csak utánanéz, érdeklõdik, etc! és úgyis kiderûl hogy ez így nem megy......nem? : Ha meg nem akkor megérdemli.
Írta 2004. május 10. - 23:47
de ha mondjuk árulné 150ért, ami még mindig bõven sok, vagy 120ért, akkor senki nem foglalkozna vele. esetleg valaki belinkelné és kész. de így ez már nagyon meredek és nem mennek el mellette az emberek. lehet, hgy köcsögség, de ennyit nem ér. nem picit több, hanem sokkal és ezzel könnyen ki lehet használni 1-2 emberkét.
Írta 2004. május 10. - 23:43
en legszivesebben nyitnek egy topikot az ilyen megbizhatatlan atveros emberkekrol.
mondjuk az, hoyg az iyleneket berakni, hogy nem eri meg venni ezt alapbol az kocsogseg.
ha vki jon es kerdez megmondom neki, hoyg ne vedd meg occse.
bar engem is zavarnak ezek az emberek de hat...
mondjuk az, hoyg az iyleneket berakni, hogy nem eri meg venni ezt alapbol az kocsogseg.
ha vki jon es kerdez megmondom neki, hoyg ne vedd meg occse.
bar engem is zavarnak ezek az emberek de hat...
Írta 2004. május 10. - 23:36
kala ne már. sztem nagyon is nem mind1, hogy zoom v avalchne. és lehet, hogy az aprósok 80 % a átver, de ennyire azért nem. ha ezt megveszi valaki, tényleg nagyon megszívja. lehet, h téged nem, de engem zavarnak az ilyenek... amikor a vázat vettem, szar nyeregcsövet adott hozzá a srác, ami csak itt derült ki. hmm õ is átb@aszott de nem ennyire...
Írta 2004. május 10. - 22:56
hát nem nónémet :-X....az ha szétesik akkor kuka, de ha a nem nóném akkor lehet vele vmit kezdeni......blablabla.
Írta 2004. május 10. - 22:51
mi az,h az IS?
mit vennél inkább,egy szanaszét repedt,olajat köpködõ szévert márkás telót,vagy egy noname cuccot,ami legalább még egyben van a vásárlás idõpontjában?
mit vennél inkább,egy szanaszét repedt,olajat köpködõ szévert márkás telót,vagy egy noname cuccot,ami legalább még egyben van a vásárlás idõpontjában?
Írta 2004. május 10. - 22:48
háááát.......meg, hogy hogy müxik azért az is lényeg...és az is mind1,h minek hívja a telót,Avalanchenek vagy Zoomnak
a lényeg az,h mûxik-e vagy sem
Írta 2004. május 10. - 22:46
jó,egy kicsit végletesen ábrázoltam az egészet
de azért a lényeget vágod,nem?
de azért a lényeget vágod,nem?
Írta 2004. május 10. - 22:40
>mert ami jó,azt miért adná el az ember?
mert a teló nem jó DH vázba.
Azért megvehetnétek már
Írta 2004. május 10. - 22:32
yepp
de sztem nem kéne annyira ezt megosztani
ha talál egy olyan pénzes balekot,akit át tud b@szni,az õ dolga
megteszik ezt mások is
pont neki tegyünk keresztbe?
az aprós hirdetõk 80%-ának vaj van a füle mögött
mert ami jó,azt miért adná el az ember?
(kivétel a cuccaikat havonta cserélõ sznobok,meg spécibb esetek,mint Major,ahogy olvasom éppen,de sztem az õ kerója sem ér meg 900e-t egészen,egyszerûen azért,mert használt)
nem akarja megvenni vki a Quadrat? csak egy ezres:D
mondjuk legalább odaírtam mögé,h csak szobadísznek jó
és az is mind1,h minek hívja a telót,Avalanchenek vagy Zoomnak
de sztem nem kéne annyira ezt megosztani
ha talál egy olyan pénzes balekot,akit át tud b@szni,az õ dolga
megteszik ezt mások is
pont neki tegyünk keresztbe?
az aprós hirdetõk 80%-ának vaj van a füle mögött
mert ami jó,azt miért adná el az ember?
(kivétel a cuccaikat havonta cserélõ sznobok,meg spécibb esetek,mint Major,ahogy olvasom éppen,de sztem az õ kerója sem ér meg 900e-t egészen,egyszerûen azért,mert használt)
nem akarja megvenni vki a Quadrat? csak egy ezres:D
mondjuk legalább odaírtam mögé,h csak szobadísznek jó
és az is mind1,h minek hívja a telót,Avalanchenek vagy Zoomnak
Írta 2004. május 10. - 21:34
Írta 2004. május 10. - 21:12
mr downhill, miután megkértem, hogy ne itt keressen b@lfaszokat a gagyi bicójához:
figy bazz!
sztem sem ér 250-et!
de bazzeg nekem ezt mondták egy bringboltban hogy ennyit kérhetek érte!
én eddig 250et költöttem rá, hogyha levonom az eladott dolgokat!
és ha ez gy olyan szinvonalas hely, ahol nem átbasszák az embert akkor mi a faszé beszélsz így?
és miért árulnak egy szar Auchan-os bringát Wega 2-néven??????????????
jó lesz ha békénhagysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
figy bazz!
sztem sem ér 250-et!
de bazzeg nekem ezt mondták egy bringboltban hogy ennyit kérhetek érte!
én eddig 250et költöttem rá, hogyha levonom az eladott dolgokat!
és ha ez gy olyan szinvonalas hely, ahol nem átbasszák az embert akkor mi a faszé beszélsz így?
és miért árulnak egy szar Auchan-os bringát Wega 2-néven??????????????
jó lesz ha békénhagysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!