Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kúl ez a topic! ;D

Kaptam anno egy "pax" tollat, de nem indultam vele a körzeti helyesíróversenyen.. máig bánom, s hallom fülemben,hogy:

He, gecci nésszéétek má' bazze, ijjen tolla va' oszt nem megy versenyezni heee, ilyen egy luzert heee' 8) ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

leírtam mik voltak mintha beültünk volna valahová egy pofa akármire és ellbeszélgettünk volna bicókról.

az más:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
persze elolvasom.
nem fikázás,piszkálás,hivd ahogy akarod,csak FURCSÁLLOM hogy nagyon komoly gép és nincs meg az a tudás hozzá.ez teljesen saját vélemény amivel nem muszáj egyetérteni,csak leírtam mik voltak mintha beültünk volna valahová egy pofa akármire és ellbeszélgettünk volna bicókról.
Ha fórumos lenne akor is ezt irtam volna,semmi köze ahoz hogy itt van vagy nincs!

hát ja lehet nem volt jó napjuk,vagy a pálya nem teccet!
De nem ez a lényeg,sõt semmi lényege nincs,messzemenõ következetetéset sem kell levonni,még tanulságot sem!

Csak megelepõdtem hogy-hogy ilyen durva gépre van szügség,vártam volna egy kemény menetet,hogy majd az a srác jól lemos mindenkit és csalódtam kicsit,na jó nem ez a jó szó,de ilyesmi!

Nem mintha engem nem hagytak volna ott.

Ne vegye senki a szívére!!!!!!!!!!!!!!!!!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Elolvassátok miket írogattok?
Fikázni kell azokat,akik nem fórumozgatnak?
És ha azért nem ment egy DH-s srác,mert nem fekszik neki a pálya?
És ha nem nyomja komolyan egy komoly biciklivel,akkor mivan?semmi....
nem kell rá irígykedni,neked is megvan a lehetõséged,hogy vegyél egyet.
szerintem ez undorító dolog....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akkor mindenki ért mindent!?
senki nincs leszólva!!!márcsak azért sem mert én sem indultam igy nálam biztos jobbat mentek!!
Csak furcsállotam hogy komoly géppel nem anniyra komolyan mennek!

De érdemes volt kimenni a pálya elég jó volt van advanced nyomvonal meg kezdõ is!a gépek csodák voltak:
Nicolai,Yasec,M1,Hot Chili,Sosmogy homemade,Stormbringer,hitekek szóval jó volt!!

Voltak viszont szép menetek is!De a legjobban a kicsik,a gyerek kategória ment!talán ott a legmeglepõbb gép/tudás aránya!kiváncsi lennk ha kapnának egy komolyabb gépet akor hogy mennének!!

Majd képeket rakok föl linket írok ha megvan!

Ja megégyszer

BÉKE!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Bocs féreértettem azt hittem dh versenyen nem indult.
Sorry m1-es srác ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hi all!
Na félreértés van ugy látom!
vagy nem jól használtam az írásjeleket,vagy csak nem figyeletem eléggé a megfogalmazásra!

NA próbálom helyesen:
Voltak nagy gépek amiket nemeértettünk hogy mért eröltetnek a 4xon!
meg volt pár srác aki allatt ott a top bicó és azért nem igazán ment nekei a dolog!

Intenses Gergõ,meg ma elég jókat ment a dh versenyen,nem tudom hányadik lett mert mire leértünk a rajttól már megvolt a irdetés,semmi bajom Vele(senkivelsincs)mert Õ jól ment!
De volt pár srác aki a csillagrombolókkal kerülték az ugratót,az eldobó sáncot és EZ volt furcsa!

PEACE

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
A gyõri srác jobarátom,és együtt szoktunk tekerni,Éles Gergõ a becsületes neve!
Egyébként ausztriában dolgozik 18 éves kora óta és az intense kb 5 év alatt jött össze neki.Szal aki fikázik csinálja utána,dolgozzon 5 évig ausztriában reggel 6tól este kilencig egész héten és õ is vehet egyet az áhított m1-es bõl!Neki a bringa az élete,nem egy pózer típus én már csak tudom,elég keményen küldi,nem "vitrinbike" az M1-ese!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ááááá ez kész....

KONA topik.
szerintetek akkor kitõl idézek??? :D

Sziasztok!

Újra itt. :))
1ik barátom fog venni valami bringát. 2004es Stinkyt néztük ki. Szerintetek megéri ráfizetni túlfolyótartályos rugóstagra? Köszi a választ!

Az én bringám kíválóan mûködik, nagyon szeretem, eddig mindent kibírt, ez a lényeg!
:)

Dani

Zorg légyszi írjál mán valami scriptet, ami vdani minden hozzászólását egyben ide is beilleszti.... ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Az a gyõri srác nem a Demeter "Döme" Balázs ?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ilyenkor elgondolkozom rollam mit gondolhatnak a 'kiscsavok'.
akik nyomjak a mozo/zoom teloval es az en anyam lehet nem ksi mertekben kurv@ mert pl volt mar a bringamban shiver is.
vagy pedig most is viszonylag sokat mozog (150mm)
es akkor ezzel mar nekem azt kene csinalnom ami neki tetszik, az pl el sem fogadott, hoyg bemegyek vele haverokhoz a boltba.
tehat ha nekem az jon be, hoyg haverokkal felmegyunk a bukkbe (amit ezen emberek tobbsege csak foton latott)
es lejovunk onnan. akkor en luzer vagyok.
mert nem vagyok freerider meg nem vagyok streetes.
ja meg nem allok meg minden pirosnal elso kereken miutan vegig manualoztam a foutcat.

az m1 meg a gyori srace (szertem) a hajtas pajtasos dh-sokkal van nagy haversagban. meg egyutt szoktak bringazni.
ok is biztos csak tamasztjak a bringat. :-P

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

nekem nem lenne pofám dh géppel nézni a versenyt, mint nézõ mert az cseppet ciki..m1

Mar bocs, de szerintem tudom kirol beszelsz ( M1 + Dorado ?? ha igen akkor tudom... ). Nos, ez az ember nagy valoszinuseggel a vasarnapi DH-ra ment ki, es a 4X-on nem sok eselye lenne a kisbringak ellen egy olyan nagy doggel. En megertem, a 4X-on en sem indultam volna, de lehet hogy pihenes kepp megneztem volna. Ez olyan nagy baj?
Ma valoszinuleg latni fogod a Dh-n, es a srac nem is megy vele rosszul.
Nem kell mindenkit fikazni. :-X

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jajaja
hát ez az!
ha ott van az egyik legjob lejtõzõ/zuhanó gép akkor már ne a team sátor elõtt parkoljon!
kezem lábam össszetörném egy ilyen gépért,aztán eladnám külföldön és vennék oicibb ösztelóst.
ma megyünk dh ra majd mesélek,mert itt is lesznek gondolom "arcok"

:-*

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Márió:Általában sokan csak nézõnek mennek le..azzal nem is lenne gáz de nekem nem lenne pofám dh géppel nézni a versenyt, mint nézõ mert az cseppet ciki..m1 ::)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts

na annak orultem von csak igazan.

most el kell mennem bulizni.
legy jo!
nojjon korom a makkodra. :-)

Ne nõjjön oda semmi... ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát ma voltunk vagyis már tegnap,Magyarszéken a 4xon.
hát ott is voltak durva gépek kisrcácokkal!
a Gizi volt stormbringere dorado meg ahogy volt kopletten a Gizinek,meg volt még Stabos kislurkó,jó ha van 10éves,volt még Intense m1,de az nem ment a pályán.
jó volt nézni a konát meg a meridás srácokat...
többen mondták hogy ide lehet kissebb gépel keletvolna jönni...
és a meridás majdnem megnyerte!!!
de a döntõben a rázópad eldobta és a GÉP nem tudott korrigálni.

Holnapi dhra már fényképezõt is viszek mert ez vicc.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
na annak orultem von csak igazan.

most el kell mennem bulizni.
legy jo!
nojjon korom a makkodra. :-)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Az még a jobbik eset hogy a hálókártyádat lõtte ki... Nekünk azon keresztül nyírta ki az alaplapot. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ooooo
koszonom, kepes vagy aldozatot hozni ertem! ;-)

jut eszembe
at kell irnom az alirasomat
mert tegnap kib@szta a villam a halokartyamat

hvernak meg kinyilt az ablak es elazott a gepe
porszivoval szaritotta ki.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Megpróbálok elmorzsolni érted egy könnycseppet... ;D