Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
bakker ne nyomd föl az agyvizem ilyen frontátvonulásos idõben... asszed én kedvtelésbõl törölgetek?

van anyázzuk a moderátort topik, ott lehet reklamálni...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
persze törölni az könnyû,alkotni nehéz :P
mindegy.
bizonyítékok eltávolítva...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
na megvacsiztam gondolkodtam töröltem.. elnézést attól a pár érintettõl akinek esetleg értelmesebb hozzászólása is a hentesbárd alá került :-X

nem sok értelme lett volna mazsolázni... :-\

hozzátenném a topikindító javallatára történt a csonkolás

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Fejtsük meg 1ütt Zap aláírást!
És közben BMW (nem a kocsi) meg húsimádó és letör.

MINDENKI DÖGÖLJÖN MEG

Ámen.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Dobj fel te valami témát, de szerepelni kell benne valami drága márkának, pizzának meg letörésnek.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Az mindegy, csak kezdõdjön megint... ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Azért az tök jó hogy így elbeszélünk egymás mellett ;D MINDENKI DÖGÖLJÖN MEG 8)
Senki sem fikázott senkit, az elején volt egy félreértés, de aztán lelett zárva..yeti-rõl szó sem volt asszem ;D de mindegy én már leírtam, személy szerint nincs bajom senkivel..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Naés?

Szabad ország, szabad fórum...

Csak különböztessétek már meg végre egyszer a fikázást a véleménytõl!!!! Nem ugyanaz. Mégha Tied az utolsó szó is.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Persze pont az ilyenek miatt nincs vege soha... :-X :D

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
a történet úgy kerek, hogy: jó magyar szokás szerint mindezek után jön valaki, aki még azokat is lefikázza, akik a fikázókat fikázzák. mindig lesz, aki okosabbnak/szebbenk/jobbnak hiszi magát másoknál... (most pl ez én vagyok ;))

hajrá ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
(még a Bush úr elõtti pár oldalhoz:)

HÁHÁHÁHÁHÁ!!

Annyira jó ez a topic cím ide. Srácok ezt Ti komolyan nyomjátok? Mi is játszottunk ilyet még általánosban: valaki súgott valamit, az tovább súgta és kijött, hogy a Yetis srác pöcs, mert nem indult a Dh versenyen abból, hogy jó volt az Intense és emberek furák voltak nagy géppel a 4x pályán.

De a legjobban az tetszett, hogy jó magyar szokás szerint megint mindenki rögtön elkezdett ugatni, hogy valaki jó magyar szokás szerint minek fikáz.

Srácok, mindig okoztok egy-két kellemes percet ezzel a fórummal, ott fenn Pesten........

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Ezeket a bukásokat biztos nem hozzák összefüggésbe az elnökválasztással ;D, viszont amikor Armstrong megnyerte a Pireneusi király-etapot azt nyilatkozta, hogy Armstrong gyõzelme már legalább annyira biztos, mint az Õ gyõzelme az elnökválasztáson.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Asszem ez tényleg ide passzol, még ha nem is fórumos cucc.

Bush elnök ismét felborult kerékpárjával

július 27. 8:10
[MTI]

Néhány héten belül másodszor borult fel kerékpárjával George Bush amerikai elnök. Az elnöki hivatal szóvivõje hétfõn közölte, hogy Bush egy texasi birtokán tett hosszabb túrán leesett hegyikerékpárjáról, és felhorzsolta térdét.
Busht május végén már hasonló balszerencse érte, akkor egy lejtõs terepen bukott fel biciklijével.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Visszatérve Yeti-re (Éles Gergõ), indult a 4X-en, csak nem a nagy biciklijével, hanem a kicsivel. Rotwild + manitou supernova és egyáltalán nem ment rosszul.

Szerintem Õ az egyik akit a legkevésbé sem szabad fikázni. Az elmúlt évben annyit fejlõdött, hogy az hihetetlen, pedig a munkája miatt csak hétvégén jut ideje a bicózásra.

Azt gondolom, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy elindul-e egy versenyen vagy sem, függetlenül attó, hogy milyen kerékpárja van.

A hétvégi versenyen halottam rám utaló fiklálódást, hogy az idõmérõn nem ugrottam a kis letörést és még a kerülõ útvonalon is elestem.

OFF:
Én már rájöttem, hogy itthon tökmindegy, hogy az ember mit csinál, valakiknek sose lesz jó.
Ezért "utálom" ezt az országot, a többi sem jobb, de ott legalább néha tudnak örülni a másik sikerének és nem fikázzák azt akinek valamivel jobb mint nekik.
Ennyi.

"Fikázni könnyû, alkotni nehéz..."
ON:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Akkor asszem ezt tényelg zárjuk le!!

Dig megírta amit akartam én is!Szerintem ebben a pár sorban benne volt a hozzászólásokra a válasz!Én is erre gondoltam,még ha nem is volt teljesen tiszta!!

Nézzünk új téma után!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Mint olvashattad bocsánatot kértem már, azt hiszem itt le lehetne zárni, de mivel nem akarjátok akkor jó.
Vélemény:oké hogy akárki akármit csinálhat a bringájával, ezt aláírom..de én meg azt írok amit akarok :P szóval szerintem ha valaki vesz millás gépet és ok nélkül nem indul csak villog az... :-\
Aki ismer tudja hogy még kezdõ vagyok, nem megyek jól, szar vagyok, de véleményem az még lehet, és ha lemennék egy versenyre akkor a szar béna tudásommal is teljesíteném a lehetõségekhezt képest.

:-*

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
ezt a dh vázzal versenyt nézés cikinek levést én se nagyon értem :P

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts