Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
"Te meg hülye vagy!"

kb még ez nem hangzott el, pedig ezzel lehetne igazán frappánsan lezárni egy ilyen vitát.

Nekem úgy tûnik innen mint ha nem vezetne sehova.

Már ha a törléseknél járunk egyébkéntmeg nincs vkinek Best of gyp gyüjteménye. korábban volt ilyenrõl szó, talán vki meg is valósította. (mindig ezt a vki-t b*sztatom :-\)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
szerintem az egész vitátok az......mind2 oldalról

mintahogy eza hirdetés is:
"...Sziasztok!!!Kellene nekem pár alkatrész nekem!!!..."

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
akinek még nem sikerült eddig, az felfoghatná már, hogy én kértem Rás-t, hogy törölje nyugodtan...

lehet nyugodtan megsértõdni

de ne õt basztassátok, szinte úgy, mintha alig vártátok volna már, hogy beszólhassatok neki, csak mert van 5 kék csillaga....

...sztem meg ez szánalmas. :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
sztem azért nem kellett volna törölnie,mert elég vicces volt ahhoz,h tökéletesen passzoljon ebbe a topikba,még vki mondta is,h legalább nem kell bemásolni:)
persze,azt töröl minden modi,amit akar,akár az egész fórumot is (nayo,gondolom,ezért dühösek lennének páran)
de ez még megfért volna,nem ütközött volna semmilyen szabályba
persze,nekem végülis mind1...
perme közben azon filózik,h miért van az,h Dig mindig ellövi a legjobb és legtömörebb hozzászólásokat...: D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az a vicc h Rásnak igaza van.
miért ne törölhetne?
nemisbaj h törölte...
remélem mi is megembereljük magunkat.
ennyi a történet.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
[me=Dig]zokog[/me]

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hátbazze és még én vagyok itt a rosszfiú:
Kisvajda hogy világos legyen:
elcsé felvetésére saját mérlegeléssel töröltem, mert jogom van hozzá igen... (elcsé a topikindító ha sziveskedsz utánanézni szóval egy hajszálnyival több beleszólása van a dolgokba mint a többieknek)

ha sérti a nagy tinédzser önérzeted akkor jövõre SAUHn köpj le... baromira hidegen fog hagyni...

pusztán mert megkértek (zOrg) képes vagyok itt idegelni magam miattatok, hogy egy kis rendnek és kultúrált hangulatnak látszó légkör legyen ezen a helyen és akkor még én vagyok itt a fõgonosz... én egyáltalán nem értem miért kell egyímás vérét szívni.... (az enyémet szívhatjátok nem zavar... túlélem.. már megedzõdtem)

szóval részemrõl akinek nem tetszik az írkáljon össze vissza.. vállalom hogy nálam van a delete gomb... élni fogok vele ha kell...
ha valakinek ez se mtetszik akkor név cím a szerkesztõségben lehet reklamálni nálam személyesen vagy "mennyé be a a bájkmagba' " oszt verjed az asztalt hogy rúgjanak ki...

részemrõl a vita lezárva ha kakartok rágódjatok a csontokon... majd felkelek hajnali 3kor aztán kitakarítok...

ja az aláírást majdnem elfelejtettem:
Rás, OberSturmFührer ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
õõõ, azért lett törölve, mert 3-4 ember személyes vitája zajlott a szemünk elõtt 5 oldalon át.
az meg nem gyp és OFF is.

vagy csak szivattok? és én itt égetem magam ezzel a magyarázattal? vagy mi van veletek? :-\ ???

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
egy moderátor és egy mezei,szánalmas halandó vitáját is törlik ám,szóval vigyázzá' :)

nem olyan,mint egy ufo?

a fõnök szeme mindent lát

nem akartam Lmenni az érdekes képekig,meg aztán a leányzó így a bukóban úgyis elég GYP:D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
valaki írja mán le mi vót, lemaradtam, de én is akarok röhögni

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

mia fasznak kell agyp topikból törölni bármit is? én ezt nem értem, aszittem ebbe ez a lényeg.
jaaa hogy jaszkarizz a csillaggal, vagy mi?
szánalmas... má bocs :'(

kúúúl! :D

egy épkézláb hozzászólás végre! :D

;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

iljics ;D
hidd el nem vesztettél semmit ;)

Hogyne vesztettem volna, én írtam a felét ! ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
mia fasznak kell agyp topikból törölni bármit is? én ezt nem értem, aszittem ebbe ez a lényeg.
jaaa hogy jaszkarizz a csillaggal, vagy mi?
szánalmas... má bocs :'(

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

Edem nem érzed hogy kicsit puskaporos a levegõ?... ilyenkor aztán kell szikrázni mi?...

szerencsére nálam nem...de ha nálad az,akkor a helyedben körülnéznék a lakásban ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Edem nem érzed hogy kicsit puskaporos a levegõ?... ilyenkor aztán kell szikrázni mi?...

jellemzõen türelmes ember vagyok, de ha eldobom az agyam (eddig csak vdaninak sikerült ezt összehozni) abból cifra történet kerekedik...

iljics ;D
hidd el nem vesztettél semmit ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Basszus én még le akartam menteni emlékbe. :-\

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Tessék.Törlöm én. :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

bakker ne nyomd föl az agyvizem ilyen frontátvonulásos idõben... asszed én kedvtelésbõl törölgetek?

van anyázzuk a moderátort topik, ott lehet reklamálni...

;D
csak szivattalak.na...
sikerült :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
hm látom megint gyûlik a törölni való... :-X

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó