Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Idézetek a gyépébõl

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4082 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem olyan durva..illetve azért most már sárosabb mint délelõtt..de azért trutyis leszel ha nem murvás pályát mész..már ha a Jánoshegyrõl beszélünk

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tokodi képem nincs, de az a hír járja, hogy a Saint nyereg mûködik XT karral. Igaz lenne?....
;D ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ha Pesten voltál bringázni, akkor hadd kérdezzem má' meg, hogy mégis mekkora a sár?

Tokodi kép nekem nincs. Nem is ismerek olyat, akinek van. Bocs.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Oh, vitázni jó de én ma voltam hegyen is gyakorolni, remek sárban bringázni..
de ha már gyp tud valaki a tokodi dh pályáról képet adni nekem? ??? nincs kedvem egy rendes topicban megkérdezni ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
az 5 oldalas vitatkozáshoz: ezért gyp. nem? Itt a rossz idõ, kiélhetjük magunkat... ;D ;D

Azt hiszem, megállapodhatunk abban, hogy a Saint vs XT tácsafék kérdést fel lehetett volna tenni a tárcsafékes topicban. Mivel ugye ezzel a kérdéssel indult a dolog..

Ha pedig a "Saintos szarokat" szeretné összegyûjteni, nyisson All about Saint topicot, senki sem fogja fikázni.

1. Nem, nem teljesen ezzel a kérdéssel.
2. Megtettem és átírtam a címet Saintre. Ugyanennyi erõvel lehet átírni all about Saintre.
Szerintem EZ lett volna a megoldás, majd mindenki eldönti kell-e neki, ha nem, jövõ héten süllyesztõben. Ezért nem értettem miért lett gyp. (Bár ezt már mondtam, de itt lehet gyp-zni)
Igazából tök mindegy, dehát végre van téma ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Az egésszel ott volt a baj, hogy hülyén tette fel a kérdést. Ha kérdés volt e egyáltalán. Ha esetleg irt volna vmit magától is, akkor nincs ez, bár jó, hogy ide tudok gépelni, mert legalább úgy tünik, mintha dolgoznék. Én benne vagyok a plusz 5 oldalban ;D

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts
Azt hiszem, megállapodhatunk abban, hogy a Saint vs XT tácsafék kérdést fel lehetett volna tenni a tárcsafékes topicban. Mivel ugye ezzel a kérdéssel indult a dolog. Ha a két alkatrészcsalád egyéb alkatrészeinek összehasonlításával (ami a felhasználási területek figyelembevételével meglehetõs dõreség lenne) szeretné folytatni a srác, akkor azt megtehetné az erre nyitott topicokban.

Ha pedig a "Saintos szarokat" szeretné összegyûjteni, nyisson All about Saint topicot, senki sem fogja fikázni.

Köszönöm hogy meghallgattak.
Szeretném megköszönni a támogatást szüleimnek, tesvtéremnek, barátaimnak, a barátnõmnek, tanáraimnak, Elvisnek, Hókuszpóknak, mnden fórumlakónak, Fábry Sándornak, a Baywatch nõi szereplõinek, a fõnökömnek, KITT-nek, Ford Fairlainnek, a Tini Nindzsáknak, a Baywatch férfi szereplõinek, Ford Perfectnek, Szalacsi Sanyi bácsinak, Aigner Szilárdnak, Palik Lászlónak, Henry Fordnak, Winnetounak, Manitounak, Esõistennek, Telóistennek, a Közlönykiadónak és persze aki nélkül mindez nem jöhetett volna létre a nagy S-nek.
Köszönöm.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Viszont ahogy elnézem ezen is jól el fogunk vitatkozni vagy 5 oldalon keresztül.

És jövõ héten indul a iskola, jön a sulinetesek idénye is. ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Vagy kiváncsi volt, hogy lehet-e a Saint fékhez XT kart és rotort használni. Bár ezt eddig még senki nem kérdezte meg. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Akkor már inkább Pyxis vs Vega. Csak sorrend miatt. Azért mégsem kellett volna egybõl gyp-be rakni, hanem odairni, hogy ez igy nem jó. És nem nyavajogni, hogy má' megint vmi csira topicot nyitott. Ahogy eddig is. Persze a modi-türelemnek is van egy határa, én értem. De senki sem úgy születik, hogy egybõl érti a bikkmakk fórumot, meg elolvassa a Kezdõk ide-t, pedig az lenne a lényeg. Nem okoskodom, mielõtt vki megint rámsüti, de hogy csináljátok, hogy ti sose csináltatok még semmi hülyeséget? És ha egybõl gyp-sek lennétek... Jó érzés lehet.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
na igen.. Ebben a formában igen. De ki tudja mit akar a gyerek. Lehet, hogy a Saintos szaroknak egy összegyûjtött helyet. Igazából tök mindegy.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Bal lábbal keltem...
XT vs Saint? szerintem gyp-s kérdés... Kábbé egy szinten van a Vega vs Pixys kérdéssel.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
aha...

akkor jól éreztem, hogy a Saint az átvinné a lécet.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Mert a Marzo, Manitou, Heavy Tools, Author, Trek, Kona ;) topicok a fanoknak/hoz szólnak és nem egy abszolút homogén (itt fogalmazhattam volna csúnyábban is de nem teszem) kérdésrõl szólnak.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
jó, és mi alapján? Nem kötekszek, csak nem értem...
A Marzocchi teleszkópok/Manitou teleszkópok miért nem lett elküldve a teleszkópokhoz?

Csak az nem világos, hogy ez miért lett gyp.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
vagy Te meg én meg a többiek, akik elovastunk 100 hozzászólást mielõtt megnyitottuk volna életünk elsõ topicját.

Viszont azt tényleg nem értem, hogy miért lett átrakva a gyp-be a topicja. Ha jól emlékszem ezt úgy szokták, hogy törlik/ha kicsit értelmesebb (mármint nem a modi, hanem a topic) akkor átrakják a megfelelõ helyre.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

és ki mondja meg melyik az és mi alapján?

a modik?!
mert az a dolguk?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
és ki mondja meg melyik az és mi alapján?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Jólvan szar a topic kicsit, de lehet rajta javítani, ötlet kell, nem letiltás!!!! Annyira egyébként meg nem hülyeség. Nem a tipikus assetudomhogymûködiknyitokegyet topic.

DE !

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Most látom, hogy ez már a gyp-ben folytatódik?

Most õszintén: ENNEK MI ÉRTELME VAN?
Ez nem egy szabad fórum?
Ha nem tetszik senkinek, eltûnik a süllyesztõben...
A moderálás nem az offenzív tartalom ellen van? Miért nem lehet mást tisztelni kicsit jobban?

Jólvan szar a topic kicsit, de lehet rajta javítani, ötlet kell, nem letiltás!!!! Annyira egyébként meg nem hülyeség. Nem a tipikus assetudomhogymûködiknyitokegyet topic.