Még a végén az az állat lesiklik a Mount Everesten
Tudjátok hogy van ez: egyszer 5 méter, aztán 15 , végül már ilyen 20-25 méterek. Nem normális. Egyértelmû, hogy az életét tette fel a bringázásra... :
Lehetséges a 34 méter! DE ismétlem: DE nem függõleges 34 méter, hanem ívelve 34 méter, s függõlegesen nem több tízegynéhány méternél.
Az NDW-ben nem 45 lábat mond ?
Double Down-t milyen módszerrel tudod sokszorosítani, ha bennevagy ilyen mókákban ?
hali ! én is nézegettem ilyeneket, és a 30 lábat a józan paraszti eszemmel támogatnmám , mert azok a képen nem néztek ki 30 méteresnek ... szóval azt a 30 métert úgy kezeljétek hogy egy 10 emeletes ház max 40 m magas ...
NWD 3 triler-je letölthetõ, simán repül benne 30m-t !
Volt a pinkbike-on egy srác, aki széria Ellsworth + DoradoDH géppel megcsinálta azt amit Bender az egyedivel!
"Bender sucks!"
helló! nagyon felfigyeltem erre az "õrültre" a new world disorderben. és hallottam, hogy már 34 méterrõl leugrott esés nélkül. kérdés: valakinek megvan ez a video? vagy neten honnan lehet leszedni? és a n. w. d. 2-ben is szerepel? egyéb kérdeések: ez normális? nincs semmi félelem érzete 30 méternél? mert szerintem ügyes, de nagy õrült. ha valaki nagy hülyeségnek tartja a topicomat, attól elnézést kérek na csao