Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Egykerekezés, bunnyhopp, ugratás >> váz geometria

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

chrow

chrow

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
na ma 85cm-rementem fel rockringgel. es 45-50 cm-re felugrok pedalbol ugy hogy megtartom.
hallod janika amig az albertnek kell kamerat hozni addig nem lesz kamerazas az tuti.

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nem egyszreû cora bikekal jött le a gyerek a katlantól. ja a haverom oldalán van egy két trialos video meg esések is az oldal: http://www.andraas.hu/trial. nézd m,eg egész jó!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Manual, vagy egykeró közben?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Na mit akarsz az nem is rossz! Láttam ma egy olyan esést.. :o

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Igen, az fontos, bár én se hordom soha...

Ma tök király volt! Egykerózom, holtpont, kicsit kigurul, vissza hútom, megyek tovább, megint kigurul, visszahúzom, azt még egy olyan 1.5 métert megyek... :o ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Jó te tudod de szerintem minnéál elõbb szerezz be egyet jó de azért egyszer véletelenül valami nem sikerül..

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
hát bukót azt egyeltalan nem hordunk, pedig kéne... :-/ de viszont nem lesz benne nagy ugrás, max 1 méteres :-* ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Sok siker mégeccre és vigyázzatok és bukó legyen rajtatok a nagyobb ugrásoknál meg úgy általába nem árt.

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
hátt.. nemtom.. majd meglátjuk, mert még nemtudjuk, hogy ki fog digizni

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Na ezekre nagyon kíváncsi vagyok hogyha holnap megvsináljátok akkor menniy idõ míg a gépen lesz készen? összevágva, zene stb..

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
oksi, remáljük minden frankó lesz ;) lehet hogy lesz egykét rurva dolog is, három méteres "szakadék felett kb. 20 centi vastag beton tömböcskén végiogmenni, meg leugrani ;D meg 25 centi vastag szegélyen egykeró. azért érdekes kis film lesz

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Jó akkor majd szólj, hogy mi lett a videozásból és legyen benne amiket elöszõr mondtál.

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
csövi! hát az szar ügy :-/ mi meg már olyan 80% hogy megyünk kamerázni. már csak chrownak kell szólni, hogy jöjjön. ezért ide is írom: TISZA! HOLNAP GYERE 4 ÓRÁRA A TEKNIKA HÁZÁHOZ! remélem vszi az adást. tök jó volt ma, leugrottam ugy 1 méterrõl, é nagyon tetszett ;D

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
ajna pénteken mi nem megyünk kamarázni a ahver elutazik. :-/

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
aham, az jó. huhu, ma mekkora rekordot döntöttem ;D egyszer egy kézilabda pályán 17 métert elsökeroztam, ugy hogy kb 23-24km nél huztam be a féket. aztan elmentünk a romkerthet, atzán ott van egy fehér vonalka, és egy kapu. a kapu és a vonal közözzi táv 23méter, és én 1.5 méterrel a kapu elött megálltam.. szal ez a rekord. igaz ez olyan 5-10 fokos lejtö, de akkoris.meg probálgattam egy 15 métert gurulni, aztan ugy 10 méternél túlfékeztem, fölmentem 90fokos szögbe, kiengettem a féket, és 5 métert fék nélkül 70-80 fokos szögben gurultam, ;D huhh, hogy dobogot utana a szivem :) remélem ilyen esetek nem nagyon lesz mostanában

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
ja digitálos kamerával veszünk föl a haverom akar csinálni aki trialozik és akar bele rakni egy kis zuzást a pályákon meg lehet kis letöréseket is...

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
nem, szerintem ezt már nemlehet. és ti mit kameráztok? belessz digizve?

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
mi is megyünk videozni pénteken remélem az idõjárás se avatkozik közbe. Yanee nem tudod betömöríteni a videot, hogy kisebb legyen?

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
csáó! ügyesek vagytok! az álva manual krva egyszerû! csak felkell állni.. és fékezgetni ha eléred a holtponot. de én most már fékkel és fék nélkül egyaránt nyomom. tisza: akkor pénteken lesz a videjo. remélem mostmár mindenki ráér

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Udvozlet a nepnek! na az a szitu hogy mi a haverommal mar egesz yol yomjuk a wheelie-t(ulve egykerék) de a manual(állva) rák nehéz dolog, valszeg kéne hozzá egy trial bringa ha yol tom azzal könnyebb a titán, ultrakonkrétanüberkönnyû váz mijatt   karácsonyra majd beszerzek egyet.... amúgy nemtom ki ismeri van egy videokazis sorozat chain reaction -nek hívják van 3 része egyszer nyomták az elsõ 2-t az Extreme sports channel .en  nagyon ütött a csávó new york legforgalmasabb utcáját végig wheelie-zte aki tud róla hogy magyarorsazágon forgalmazza-e valaki az kérem irjon..egyébként meg lehet venni az extreme shop-ban is (www.extreme.com és ott keress shop-t)  arrafele vannak egyébk bájkos anyagok is csak meg nem mertem rendelni mer asszem euro-s bankkártya kell hozzá ...ajánlom mindenki figyelmébe!