Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

"Zenebutik"

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6180 hozzászólás a témában

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Pont multkor linkelte be valaki az Aaron-t, azóta én is milliószor meghallgattam.

Ha tetszik a zene, akkor szerintem nézzétek meg a filmet is. Jóféle.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Flat Eric valamire nagyon készül...

"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

nem kötök bele mindenbe. Csak megjegyeztem, h ez pont olyan elõadó, akit nagyon szeretnek azok, akik nem hallgatnak technot egyébként.

na es ez az igazi sznob hozzaallas.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Nem kell feltétlen mindenbe belekötni.

nem kötök bele mindenbe. Csak megjegyeztem, h ez pont olyan elõadó, akit nagyon szeretnek azok, akik nem hallgatnak technot egyébként.

De, h legyél vidám:
http://www.youtube.com/watch?v=t-_Kd32Ny3M
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Tévedsz, nem divatból hallgatom, fõleg hogy nem is ilyen zenéket hallgatok...
Csak hallottam, és tetszett. Nem kell feltétlen mindenbe belekötni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás

YouTube - Paul Kalkbrenner - Revolte
YouTube - PAUL KALKBRENNER AARON

Pont akkor kapok rá az ilyen zenére megint, amikor nincsenek itthon a hangfalak... : S

Pont multkor linkelte be valaki az Aaron-t, azóta én is milliószor meghallgattam.
"Ride today, heal tomorrow"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tricky - Council Estate

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Pont akkor kapok rá az ilyen zenére megint, amikor nincsenek itthon a hangfalak... : S

meg miután talán egy éve volt divat. de na aggódj idén lesz a sound-on, jövõre már a zöldpardonban is.. gyász.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

"Hogyan törhetne össze a szívem, ha már egyszer össze van"

Bazzeg...majdnem pont ilyennek forditotta az asszony is...(ezt akkor most nem mutatom meg neki :) )

NL OFF
http://www.youtube.com/watch?v=2XPnKWJNs_g

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
"Hogyan törhetne össze a szívem, ha már egyszer össze van"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Amúgy épp most fordítom a holnapi 8 bés órámra az Emipre States of Mind-ot, mert azt kérték a gyerekek. Hát ennél sablonosabb, önteltebb, semmirõl nem szóló katyvaszt már rég hallottam.
A kedvenc részem: "But I'll be hood forever"
Vajon melyikkel azonosítja magát a szerzõ? Szerintem õ nem a 4-esre értette, de valahogy szimbolikus, hogy azért van egy ilyen lehetõség is. Just in case...niggaz

Szerintem ha tizen forditanák le valószinü mindenki máskepp forditaná...én kb ennek: mindig nyóckeres raj maradok
ezért jó a magyar nyelv...elég sokmindent ki lehet belõle hozni.
azért érdekelne te minek forditottad ...már csak azért is mert pl ilyeneken gyakran összekapunk az asszonnyal õ is ,én is "kb jól " megértjük az angolt
mégis néha teljesen mástként fordit valamit mint én
pl: Kelly Clarkson because of you ,számában van ez a rész
"My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with"
ennek a forditásán sem tudunk kieggyezni
szerintem :
A szivem össze se tudna törni mikor még el sem kezdett meggyógyulni.
Aki tudja lefordithatná hogy szerinte mi is a pontos forditása.
csak hátha igazam lessz :)

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Tisztelet és respekt! Nem baj hogy nem tetszik. Mellesleg amikor elkezdtem hallgatni én sem értettem, hogy miért tetszik, én sem csipázom Mozzfater buzi attitûdjét, bár ez ugye nem lehet egybõl kizáró ok. Azért a szövegek mögöttes tartalmára hamar rákapcsolódtak az érzékeny lelki szenzoraim.

Amúgy épp most fordítom a holnapi 8 bés órámra az Emipre States of Mind-ot, mert azt kérték a gyerekek. Hát ennél sablonosabb, önteltebb, semmirõl nem szóló katyvaszt már rég hallottam.

A 'hood' szó jelentései:

1. The ghetto.
2. Someone who is from the ghetto.
3. Someone who acts like they are from the ghetto.
Other Slang: Hoodlum, Gangsta, Thug, Nigga, Pimp, Street-rat, Street Urchin, etc.
4. The foreskin of a penis.
5. Covering of the clitoris.

Vajon melyikkel azonosítja magát a szerzõ? Szerintem õ nem a 4-esre értette, de valahogy szimbolikus, hogy azért van egy ilyen lehetõség is. Just in case...niggaz

Ez kb. olyan mint a "Don't be fooled by the rocks that I got. I'm still, I'm still Jenny from the block", csak a dzséjzí nem cifrázza ennyire.

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Tisztelet és respekt! Nem baj hogy nem tetszik. Mellesleg amikor elkezdtem hallgatni én sem értettem, hogy miért tetszik, én sem csipázom Mozzfater buzi attitûdjét, bár ez ugye nem lehet egybõl kizáró ok. Azért a szövegek mögöttes tartalmára hamar rákapcsolódtak az érzékeny lelki szenzoraim.

A 'hood' szó jelentései:

1. The ghetto.
2. Someone who is from the ghetto.
3. Someone who acts like they are from the ghetto.
Other Slang: Hoodlum, Gangsta, Thug, Nigga, Pimp, Street-rat, Street Urchin, etc.
4. The foreskin of a penis.
5. Covering of the clitoris.

http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat nem tudom, a Radio2-n neha leadtak a "This charming man"-t [asszem ez a cime]

mikor ugy kb harmadszor hallottam, akkor levettem a hangerot a radiorol, es olyan 5 perc mulva tekertem csak vissza. kimondhatatlanul irritalo hangja van a csavonak, a zene unalmas, es mindegyik szamuk kivetel nelkul ugyanugy hangzik.

most ezt amit irtal is bedobtam youtube-ba gyorsan, hogy na ne legyek mar taplo, de nem javitott sokat az ugyon. ugyanaz a kappanhangon vinnyogas alatta kis mindjart bealszok gitarozas, a kinezetbe meg inkabb bele se megyek, 80-as evek no, akkoriban ez biztos jonak szamitott.

az osszkep tragikus, ha holnaptol soha tobbet nem hallanek toluk semmit, en egy pillanat toredekeig nem sajnalnam.

ez a velemenyem :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
The Smiths - The Boy With The Thorn In His Side

Ennél nem sok jobb szám született a világegyetemben még. Amúgy is rendkívüli mód "Smiths-es" hangulatomban vagyok mostanában. A munkahelyemen az asztal, bögre minden tele van ragasztgatva Smith meg Mozzer (hómméd) matricákkal. Nem is tudom mit gondolhatnak rólam, de mindegy is, mert ahogy egy régi Dakota (vagy Csángó) közmondás is megemlíti, "Ha Smith rajongó vagy, sosem vagy egyedül." Ajánlom mindenkinek, mert csak az élmények segítenek át a nehezebb napokon, az õ zenéjük pedig okozhat. És igenis kimondom, mert ez egy szabad ország, hogy aki esélyt sem ad a Smithnek az huje, igen. Legyen ez Hotte elsõ törvénye. Na csá.

Üdvözlettel: Tosóki Gyula
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
jóó a Squarepusher!

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
A film sz@r ...de a zeneje frankós

"just chillin killin"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
YouTube - Just Jack - Disco Friends

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
majdnem aktuális
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.