Pont multkor linkelte be valaki az Aaron-t, azóta én is milliószor meghallgattam.
Ha tetszik a zene, akkor szerintem nézzétek meg a filmet is. Jóféle.
Pont multkor linkelte be valaki az Aaron-t, azóta én is milliószor meghallgattam.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
nem kötök bele mindenbe. Csak megjegyeztem, h ez pont olyan elõadó, akit nagyon szeretnek azok, akik nem hallgatnak technot egyébként.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nem kell feltétlen mindenbe belekötni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Pont multkor linkelte be valaki az Aaron-t, azóta én is milliószor meghallgattam.YouTube - Paul Kalkbrenner - Revolte
YouTube - PAUL KALKBRENNER AARON
Pont akkor kapok rá az ilyen zenére megint, amikor nincsenek itthon a hangfalak... : S
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
YouTube - Paul Kalkbrenner - Revolte
YouTube - PAUL KALKBRENNER AARON
Pont akkor kapok rá az ilyen zenére megint, amikor nincsenek itthon a hangfalak... : S
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960"Hogyan törhetne össze a szívem, ha már egyszer össze van"
"just chillin killin"
Amúgy épp most fordítom a holnapi 8 bés órámra az Emipre States of Mind-ot, mert azt kérték a gyerekek. Hát ennél sablonosabb, önteltebb, semmirõl nem szóló katyvaszt már rég hallottam.
A kedvenc részem: "But I'll be hood forever"
Vajon melyikkel azonosítja magát a szerzõ? Szerintem õ nem a 4-esre értette, de valahogy szimbolikus, hogy azért van egy ilyen lehetõség is. Just in case...niggaz
"just chillin killin"
Tisztelet és respekt! Nem baj hogy nem tetszik. Mellesleg amikor elkezdtem hallgatni én sem értettem, hogy miért tetszik, én sem csipázom Mozzfater buzi attitûdjét, bár ez ugye nem lehet egybõl kizáró ok. Azért a szövegek mögöttes tartalmára hamar rákapcsolódtak az érzékeny lelki szenzoraim.
Amúgy épp most fordítom a holnapi 8 bés órámra az Emipre States of Mind-ot, mert azt kérték a gyerekek. Hát ennél sablonosabb, önteltebb, semmirõl nem szóló katyvaszt már rég hallottam.
A kedvenc részem: "But I'll be hood forever"
A 'hood' szó jelentései:
1. The ghetto.
2. Someone who is from the ghetto.
3. Someone who acts like they are from the ghetto.
Other Slang: Hoodlum, Gangsta, Thug, Nigga, Pimp, Street-rat, Street Urchin, etc.
4. The foreskin of a penis.
5. Covering of the clitoris.
Vajon melyikkel azonosítja magát a szerzõ? Szerintem õ nem a 4-esre értette, de valahogy szimbolikus, hogy azért van egy ilyen lehetõség is. Just in case...niggaz
RAUH-Welt
B E G R I F F