Yoci kössz meghallgatom majd amikor lesz idõm. Remélem tényleg nagyon cool.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Started by
Bikemag
, 2001. June 02. 04:25
Posted 2003. January 04. - 18:11
Posted 2003. January 03. - 13:31
Posted 2003. January 02. - 16:15
Milyen lehet a tRASH "kuka" a metalban ??? mardukot már halott-an de az télleg nagyon tré. Csak hörögnek benne meg sziggyák a keresztényeket.
Posted 2003. January 02. - 15:59
Posted 2003. January 02. - 15:52
Ahha.Most már ezt is 'tom
Szóval a happy hardcore olyan az elektronikus zenék között,mint a trash a metalban?
Amúgy nem csoda,h ilyen tudatlan vagyok,mert én leragadtam ott,h a Scooter az a rave,és az ATB pedig...Izé...Német!
Szóval a happy hardcore olyan az elektronikus zenék között,mint a trash a metalban?
Amúgy nem csoda,h ilyen tudatlan vagyok,mert én leragadtam ott,h a Scooter az a rave,és az ATB pedig...Izé...Német!
Posted 2003. January 02. - 13:51
kalaius!!!
a happy hardcore az egy elégv zuzós zene olyan mint a "house" csak sokkal gyorsabb és az jó-e nekem nagyon bevan jõve: :
a happy hardcore az egy elégv zuzós zene olyan mint a "house" csak sokkal gyorsabb és az jó-e nekem nagyon bevan jõve: :
Posted 2003. January 01. - 20:58
Posted 2003. January 01. - 19:37
Próbálltam én is house-ra nyomni,de csak "soft"-ra ment(Náksi,Aquagen,Rocco),én nem vagyok egy nagy "rocker" ,sõt,de állíthatom,hogy rockra jobb nyomni.
Deep Purple in Rock:Speed King
Deep Purple in Rock:Speed King
Posted 2003. January 01. - 17:12
na hejjj mindekinkek.!
Kicsit visszatérve a pörgõs zenére minden ami:
-house
-trance
-happy hardcore
>>>> az nálam no.1
ezek így mind, de vannak más elõadóktól is rulla számok amire jó lehet: "nyomni"....
hmmm.
üdv mindenkinek és HAPPY NEW YEAR!!!!!!
Kicsit visszatérve a pörgõs zenére minden ami:
-house
-trance
-happy hardcore
>>>> az nálam no.1
ezek így mind, de vannak más elõadóktól is rulla számok amire jó lehet: "nyomni"....
hmmm.
üdv mindenkinek és HAPPY NEW YEAR!!!!!!
Posted 2002. December 28. - 13:34
Persze,de bele is hallgathatsz a www.coolheadclan.hu oldalon,igaz nem valami jó minõségûek.
Ajánlom a Baz+,Isten hozott kistestvérem,Keleti fõcsatorna,Pisztoly. De amugy mindegyik nagyon jó!!!!
Ajánlom a Baz+,Isten hozott kistestvérem,Keleti fõcsatorna,Pisztoly. De amugy mindegyik nagyon jó!!!!
Posted 2002. December 26. - 23:30
YOci tunál mondani a cool Head Clan-tõl olyan számot ami tényle nagyon zúzós mármint címeket kössz!
Posted 2002. December 25. - 23:05
Új finomságok;
Bob Marley /Sun is shining ATB remix
Sepultura and Pavarotti / Roots Bloody Roots
Adam Sandler / Piece of shit car,Osama Bin Laden,Beating of Pokemon
Enya / Celtic Moon
+találhatóak a WinMX-en bármikor!
Bob Marley /Sun is shining ATB remix
Sepultura and Pavarotti / Roots Bloody Roots
Adam Sandler / Piece of shit car,Osama Bin Laden,Beating of Pokemon
Enya / Celtic Moon
+találhatóak a WinMX-en bármikor!
Posted 2002. December 25. - 22:13
Ha tehetitek akkor hallgasátok meg a Cool Head Clan valamelyik albumát.Naon jó.
Olyat lehet rá tombolni,hogy csak na 8)
Olyat lehet rá tombolni,hogy csak na 8)
Posted 2002. December 25. - 21:40
Csibe: A belga tényleg nagyon állatt csak szerintem nem igazán bicózni! Ja és a Fehérvári uti Velvártba is lehet kapni olyan fuck bkv-s matricát? Ja és mennyibe kerül?
Posted 2002. December 07. - 12:45
Rocker Zsoltit ki ismeri, nagyon vagány a csávó.....
/abár ez nem nagyon tekerõs zene.... :P/
/abár ez nem nagyon tekerõs zene.... :P/
Posted 2002. December 07. - 11:08
Posted 2002. December 06. - 22:49
Kötelezõ számok;
Lou Reed-Perfect Day Iggy Pop és David Bowie mellett a harmadik legnagyobb trainspottingos elõadó
Nightwish-Over the hills and far away,Wishmaster A WM. volt az a szám,ami a Sziget egyik csúcspontja volt a szememben
Machine Head-Message in a bottle ez a fedolgozás tökéletesen alkalmas hogy a kissé borús hangulatunkat áttbillentsük a "depressziósba"
Slayer-Bloodline
The Pixies-Where is my mind egy sokatmondó film kellemes zenéje,elmélkedéshez,vagy ha éppen robbantáshoz készülsz
P.O.D.-Youth of the nation a nu-metal hullám azon számai közül,amik érnek is vmit
Az utolsó mohikán-main ill. Lord of the Rings strack Dream Theater-Strange Déjá Vu ill. The spirit carries on
Robbie Williams-Man Machine
Depeche Mode-Dream on
Black Sabbath-Heaven and hell
Pál Utcai Fiúk-Újra és Kispál-Disznók tánca,Emese
Lou Reed-Perfect Day Iggy Pop és David Bowie mellett a harmadik legnagyobb trainspottingos elõadó
Nightwish-Over the hills and far away,Wishmaster A WM. volt az a szám,ami a Sziget egyik csúcspontja volt a szememben
Machine Head-Message in a bottle ez a fedolgozás tökéletesen alkalmas hogy a kissé borús hangulatunkat áttbillentsük a "depressziósba"
Slayer-Bloodline
The Pixies-Where is my mind egy sokatmondó film kellemes zenéje,elmélkedéshez,vagy ha éppen robbantáshoz készülsz
P.O.D.-Youth of the nation a nu-metal hullám azon számai közül,amik érnek is vmit
Az utolsó mohikán-main ill. Lord of the Rings strack Dream Theater-Strange Déjá Vu ill. The spirit carries on
Robbie Williams-Man Machine
Depeche Mode-Dream on
Black Sabbath-Heaven and hell
Pál Utcai Fiúk-Újra és Kispál-Disznók tánca,Emese
vendég__*
Posted 2002. November 19. - 20:59
Posted 2002. November 19. - 20:56
V-ki segítsen,ha tud!
Kaptam egy Játszó Örület c. CD-t,amin olyan zene van,mintha régi mesékbõl kiszedték volna a "soundtrack-eket"....nagyon vicces,és szeretném mindenképp magaménak tudni!
Ha bárkinek mond ez v-mit légyszi segítsen!!!
Elõre is köszi! :-*
Kaptam egy Játszó Örület c. CD-t,amin olyan zene van,mintha régi mesékbõl kiszedték volna a "soundtrack-eket"....nagyon vicces,és szeretném mindenképp magaménak tudni!
Ha bárkinek mond ez v-mit légyszi segítsen!!!
Elõre is köszi! :-*
Posted 2002. November 16. - 18:19
Srácok!Srácok!Srácok!
Nagyon leragadtunk a rocknál!(egyébként sem vagyok rocker)
Igazatok van,nagyon jól lehet rá nyomni,de nem csak arra!
Pl.:Techno
Soft Hause(SÍRÁLY!!!!!!!)
Ha rock,akkor Tankcsapda,Junkies!
Nagyon leragadtunk a rocknál!(egyébként sem vagyok rocker)
Igazatok van,nagyon jól lehet rá nyomni,de nem csak arra!
Pl.:Techno
Soft Hause(SÍRÁLY!!!!!!!)
Ha rock,akkor Tankcsapda,Junkies!