Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

"Zenebutik"

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6180 hozzászólás a témában

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
én viszont DIVA-t használok. a legolcsóbb bõvíthetõnek bizonyult a piacon amikor vettem 18+ÁfÁért. rakhatsz bele bazinagy compact flash kártyát meg ilyenek alapban van benne 32 mb. egy elemmel ajánlott egy 2100 mAh akksi hozzá. USB csati telepítõ CD ami csak 98 alá kell.

nekem az lenne a kérdésem hogy tud valaki olyan fülhallgatót /ami bele a lyukba/ aminek a zsinórja asszimetrikus vagyis az egyik oldal rövidebb mint a másik. /nehezen érthetõ/

esetleg olyan boltot akik tudják mit árulnak esetleg bele lehet nézni a csomiba

NagyFõnök

NagyFõnök

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Fruitfly: tudnál mondani konkrét flash memos lejátszót(esetleg linket)

vendég__*

vendég__*
  • vendég

NagyFõnök:
naugye vannak ezek a rázkódásvédelmes hordozható cd lejátszók, szerintem egyik se igazán jó, mert ezek ugyan azon elv szerint mûködnek:

Megkell várni amíg a rendszer teljesen "feláll" , innen kezdõdik a 10, 20, 40,.... sec rázkódásvédelem. Eddig szép és jó, de amint lejár az idõ folyamatosan szaggatni fog mert megint kéne hagyni "feltöltödni" , hogy védjen a rázkódástól.

Én személy szerint nem halgatok zenét tekerés közben, max csak ha városban gurulgászok. Ami bírja a terepet az szvsz csak az MP3 , vagy más digitális lejátszó lehet.

Ja meg vannak ezek a szuper kisméretû rádiók, na ezek sem rosszak.
Csak ott nem mindíg a kedvenc számaid mennek.

igen, de ha elég gyors a fej, akkor a kis rázkodások közötti idõt is ki tudja használni, éppen ezért használható a legtöbb rázkódásvédelem. nekem nincsenek nagy igényeim, az egyik legalapabb sony discmanem van, sima espvel és még soha nem volt baj. birja a sétát, futást (!), bicózást is. amire Te gondoltál, az kb a 10 évvel ezelötti discmaneknél volt gond ;)
más kérdés, hogy ma már jó áron van flash memóriás lejáccó, ami szvsz a legjobb választás. a rádió, hát ha valakinek nem elég "átlagos" az ízlése akkor felejthetõ... a minidisc jó csak drága is alig van kompatibilitása... az meg nem jó ;D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
vagy vokmen ami pont akkroa mint egy kazi..az nem razkodik..az uj cd-mp3 lejatszok emg elore beolvasnak 3 percet es 120sec razkodasvedelemmel birnak szal nem lesz gond veluk se... ;)

NagyFõnök

NagyFõnök

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Sony md lejátszókk van valakinek tapasztalata?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
NagyFõnök:
naugye vannak ezek a rázkódásvédelmes hordozható cd lejátszók, szerintem egyik se igazán jó, mert ezek ugyan azon elv szerint mûködnek:

Megkell várni amíg a rendszer teljesen "feláll" , innen kezdõdik a 10, 20, 40,.... sec rázkódásvédelem. Eddig szép és jó, de amint lejár az idõ folyamatosan szaggatni fog mert megint kéne hagyni "feltöltödni" , hogy védjen a rázkódástól.

Én személy szerint nem halgatok zenét tekerés közben, max csak ha városban gurulgászok. Ami bírja a terepet az szvsz csak az MP3 , vagy más digitális lejátszó lehet.

Ja meg vannak ezek a szuper kisméretû rádiók, na ezek sem rosszak.
Csak ott nem mindíg a kedvenc számaid mennek.

NagyFõnök

NagyFõnök

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
Nem egészen ide tartozik de kiváncsi lennék rá hogy tekerés közben ki min halgatja kedvenc zenéit? Esetleg leirhatnátok milyen lejátszókkal vannak jó tapasztalaitok.(most szeretnék beruházni valami ilyesmire és fogalmam sincs mitkéne venni)

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
8) ;D

ájánlom minden bringásnak

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a matrix hub rulez. ha magyar cuccot is akarsz akkor az kell. amugy mire jo a regelés?
mas. jo a sima dc is -bár én is bcdct használok de csak mer szebb az ikonnya -

DANEE

DANEE

vendég

• fórumtag
  • 199 hozzászólás
1, letoltod a BCDC++ -t -> www.dchun.hq.hu
2, regisztrálsz
3, csatlakozol a trollcave.sytes.net hub-hoz vagy independence.no-ip.org
és Danee néven vagyok fenn ;)
ja! éss a trollcave -ben meg az independencben elég 2giga megosztás... de a popzaj tilos!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
szoval
1. dánwlód
2. elindítod
3. settingzben beállítod maga. a megosztás fülnél berax 2 slotot meg pár giga dolgot az add gomb segítségével.
4. jah és az elsõ fülnél beírsz címet "[HUN]" elõtaggal és beállítod a kapcsolatod sebességét.
5. amennyiben adsl/chellonál gyorsabb neted van, akkor a slot -ot állítsd 0 ra.
6. csatlakozz a már leírt címre és onnantól "tiszta kaza" :)
7. ne ossz meg mydownloads/windóz/lomtár/programfiles/my shared folder és minden olyan mappát ahol bármi félig letöltöltött cucc van
8. élvezd a dct és mindeig töccs t3ról mer az yó ;)

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
Kala: I need a voice to let myself...to let myself go FREE ;)

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
De erre egyaltalan hogy csatlakozok?
Valaki elmeselhetne honna szerezzek ilyen progit és hogy hasznaljam!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

matrix-hub.no-ip.com
ez 1 jo kis hub, de rakj be min 5 giga megosztást. akkor jo lesz.

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Erro la DC-rol mar sokat hallottam, 1x le is toltottem, de nem birtam letotleni vele meg beallitani hogy muxik, es honan toltsem le hogy mukodjon?!

Elore is koszi!

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
Thx...melyik valami jo zuzos számuk? ...beprobálom, hátha beválik!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
a dct én is melegen ajánlom, kenterbe veri az összes sz*rt. még a kaza liteot is. jah és a 2. legnagyobb hub a MATRIX HUB ugyhogy örülljünk a nagy magyar mátriksz hubnak :D

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
punk rock / ska-punk

Dude

Dude

vendég

• fórumtag
  • 150 hozzászólás
NOFX milyen stilusu muzsika?!