Jelentkezz be Regisztrálj
"Zenebutik"
Posted 2006. July 16. - 17:56
Nincs is értelme ilyen dolgokat gyártani és gondolkodni rajta.
Posted 2006. July 16. - 17:47
A Technics meg írhat akármi a fejhallgatójukra, attól még ember nem lesz a földön, aki megmondja, hogy 7-27k-ig, vagy 6-28k-ig sugároz-e... Azért van jobb hangja, mert szimplán jobb alkatrészekbõl csinálják, nem azért mert papíron nagyobb a tartomány.
Ja, és 2000 Watt PMPO. Semmi többet nem kivánok elmondani.
Posted 2006. July 16. - 17:42
mondjuk a koncertes hangfalakat nem keverném össze a high end hi fi cuccokkal
mert ott biza megy 100.000 hz is, állítólag jó
én meghallgattam és semmit nem vettem észre, pedig ha vájtfülü nem is vagyok, egy picurkát érdekel a téma..
Posted 2006. July 16. - 17:30
szal tom mekkora mely ladak vannak amik csak a mely hangokat kuldik
es azon kivul teljesen mas szerkezetu meretu sugarzok viszik a kozep es magas hangokat.
allitolag volt egy olyan eset amikor NY-ra sugaroztak ezt a frekvenciat es az egesz varos ki volt bukva.
nemhiaba tuntek el tesla iratai ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. July 16. - 17:02
Azt is jol tudod hogy a 8MHz az már rádio hullám. Azt te már nem hallod, esetleg "érzed". Ismered a katonás történetet, hogy miért nem léphetnek egyszerre a hidon? Pontosan ugy hat az emberi szervezetre a rádios hullám. katonák használták kinzásra, hogy az ember megõrüljön. Azért nem halljuk a nagyon alacsony és magas hangokat, mert akkor hallanád a véredet ahogy csörgedezik, vagy ahogy mocorognak a beleid és ahogy mûködöl. A NASA kisérletezik olyan "hangsugárzóval" ami nem a levegõt mozgatja meg hogy hanghullámik keletkezzenek, hanem ionizálják a levegõ részecskéket.
Folytatódik a fizika óra?
Posted 2006. July 16. - 16:33
masik, nemtom mit mond neked az nev, hogy tesla.
no ez a bacsi volt aki rajott, hogy a 8MHz koruli /vagy pont ez/ frekvenciaju radiohullam az emberi test sajat hullama vagy micsoda.
no es allitolga ezzel jatszadoztak is, az emberben eros nyugtalansagot/ingerultseget lehet vele elerni.
noh kb ennyi igy elsore.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2006. July 16. - 16:15
Nem akarlak elszomoritani, de olyan fejhallgató nincs ami 8-27kHz ig viszi át a hangfrekit. ALAP: Az emberi fül hozzávetõlegesen 20-20000Hz-ig hall!!! 20Hz alattiak az infrahangok, 20000Hz felettiek az ultrahangok. Ezeket csak bizonyos állatok hallanak pl.:elefánt, denevér. A legfejlettebb hangládák amiket koncerteken használnak, azok amik a 20-20000Hz es hangtartományban szólnak. Sõt 16000Hz felett nem is hallod õket. Én vájt fülü vagyok de az már nekem is sok. Én alapból nem vennék olyan fejhallgatót amire ilyen hülyeségek vannak irva! Ez csak reklám duma. hogy a hozzá nem értõk hanyatt essenek. A profi dolgokra ilyeneket nem irnak. Ha nem hiszed mérd meg analyserrel vagy oscilloskóppal. Na ennyit a hangtechnikáról.Én DJ fejhallgatóval akarok zenét hallgatni, de még nem találkoztam olyan hordozható mp3 lejátszóval, amelyen 3.5-ös jack aljzat található és a frekvenciatartománya eléri az 5-30000 Hz-et.
Számítógépen azt használok és öröm hallgatni. Bár nem tudom a hangkártyám frekvenciatartományát, azért meghallottam a különbséget a 8-27000 Hz-es Technics RP-F400 és a 7-28000 Hz-es RP-F500 fejhallgatók között. 1 rongy az árkülönbség, de a minõség az ég és föld.
Most egy Technics RP-DH1200-ra pájázok.
Ja, hangtechnikus vagyok, azért okoskodok:)
Posted 2006. July 16. - 00:05
Az után pedig újítok egy Canon EOS 350D digitális fényképezõgépet, hogy legyen mivel kattintgatni a kerékpáros túrák során. De az biztos, hogy a legtöbb képen megörökítem a verdát is, mert nagyon faszán fog kinézni.
Posted 2006. July 15. - 19:16
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. July 15. - 15:12
Számítógépen azt használok és öröm hallgatni. Bár nem tudom a hangkártyám frekvenciatartományát, azért meghallottam a különbséget a 8-27000 Hz-es Technics RP-F400 és a 7-28000 Hz-es RP-F500 fejhallgatók között. 1 rongy az árkülönbség, de a minõség az ég és föld.
Most egy Technics RP-DH1200-ra pájázok.
Posted 2006. July 14. - 00:57
ja, a dudát meg mondjuk a kutyaugatást...ha olyan hangerõn akarod hallgatni, hogy mondjuk a mögötted elõzésbe kezdõ autót is meghalld, akkor az már nem élvezetes (ha egyáltalán hallasz valamit a zenébõl)...
hát, tudok mutatni olyan autót, ami hangosabb, ha elindul mint egy kutya
de igen, alapjába véve az elsõ mondat az érvényes
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. July 14. - 00:31
van egy bizonyos hangerõ, amikor még hallod a külvilág zörejeit is
ja, a dudát meg mondjuk a kutyaugatást...ha olyan hangerõn akarod hallgatni, hogy mondjuk a mögötted elõzésbe kezdõ autót is meghalld, akkor az már nem élvezetes (ha egyáltalán hallasz valamit a zenébõl)...
január 22 - Theogonia
Posted 2006. July 13. - 22:47
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. July 13. - 22:27
Posted 2006. July 13. - 21:39
....mivel a Californiai Punk zenék azok nem is punk zenék, mert a punk eszmét nem hordozzák magukban, csak hangszerileg hasonlít rájuk, ugyanakkor jókat lehet rá tekerni meg bulizni meg hasonlók...
Álltalában elég bugyuta a szövege az ilyen karakterû zenéknek, ezért mondtam hogy még a szövegét sem kell érteni, feltéve ha az külföldi......
De azért akad 1-2 banda amelyik jó szövegeet ír rá...
__________________HoNLaPoM______________________
Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!
Posted 2006. July 13. - 20:48
Posted 2006. July 08. - 16:11
mellette Carl Cox,Marco Bailey,Gayle San pl nagyon jó mixeket csinál
Jesus Wept,nem techno de jóóóó
van egy számuk a Break me,mintha egy 3ridedos vidióban is hallottm volna?!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. July 08. - 15:40
Van itthon néhány zene az elmúlt 5-10 év elektronikus felhozatalából.
Posted 2006. July 08. - 14:00
ÖREG VAGYOK:cry:
Posted 2006. July 08. - 13:37
Ha azt mondom Plastic dreams, akkor jó úton haladok
igen o jaydee bacsi
remelem nem lestel.
az emberek mondjuk nem tudtak, hogy ki o meg mit is tett anno le az asztalra.
NE ÍGY! NE ÍGY!