Kellemes...
http://www.pinkbike....ew&image=152804
Azért nem lehet rossz lenézni a garázsba... Tegnap meg láttam Brunei szultánjának a repülõjét... Aranyból kiöntött mosdó, meg ilyen apróbb dolgok... Múltkor meg vett 12 Bentley és Royce-ot, de ebbõl 6-ot a tesókájának adott, mert mégis milyen jó fej már õ... ;D 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Indította
Paraferee
, 2002. szeptember 18. 15:47
Írta 2004. február 06. - 09:50

Írta 2004. február 06. - 05:36

tudom kicsit le vagyok maradva de csak most lett idom irni...
az idiota linket amit mindenki(enis) megnyitott le lehet loni...vagy csak toltsetek le a google toolbart es minden popupot leblokkol...
bocsesz kicsit keso de enis beleugrottam a linkbe joszokasomhoz hivem...innentol elobb olvasok es utana kattintok ;D
az idiota linket amit mindenki(enis) megnyitott le lehet loni...vagy csak toltsetek le a google toolbart es minden popupot leblokkol...
bocsesz kicsit keso de enis beleugrottam a linkbe joszokasomhoz hivem...innentol elobb olvasok es utana kattintok ;D
Írta 2004. február 05. - 22:05

Írta 2004. február 05. - 21:01

;D
amúgy az embert onann "ismerem" hogy bátyám és apám is trélerrel szálít autót és volt hozzá szerencséjük
Fater volt hogy elment az emberrel le olaszba(?) akkor vette a lambot...
aztán elmentek 2napra spanyolba csak úgy vilogni....
De normális az ember nincs elszálva magától fater egyik hölgyismerõsének 8) mondta hogy nah gyere viszlek egy körre lemossuk a lambot, DE elkezdett esni az esõ :
aztán rá 1 hétre hivta fateromat telefonon (én nem vettem észre de állitolag szembejött velünk az Aston Martinnal
) és mentegetözött hogy nem vitte el a nõt egy körre.....
no comment 8)
edit: 8)
amikor meg a Bugattit vette akor is fater vitte megkérdezte hogy nah, mi a véleménye az autóról....
ídesapám nézegette aztán valami mittomén milyen lemez (asszem az ablaktörlöket takaró) olyan bután állt és emiatt szólt.
kedves kubai barátunk közölte a mérnökökkel hohy: a barátomnak ez NEM tetszik, tehát tessék így meg így legyártani aranyból! (vagy csak bevonattal nemtudom)
amúgy az embert onann "ismerem" hogy bátyám és apám is trélerrel szálít autót és volt hozzá szerencséjük

Fater volt hogy elment az emberrel le olaszba(?) akkor vette a lambot...
aztán elmentek 2napra spanyolba csak úgy vilogni....
De normális az ember nincs elszálva magától fater egyik hölgyismerõsének 8) mondta hogy nah gyere viszlek egy körre lemossuk a lambot, DE elkezdett esni az esõ :

aztán rá 1 hétre hivta fateromat telefonon (én nem vettem észre de állitolag szembejött velünk az Aston Martinnal

no comment 8)
edit: 8)
amikor meg a Bugattit vette akor is fater vitte megkérdezte hogy nah, mi a véleménye az autóról....
ídesapám nézegette aztán valami mittomén milyen lemez (asszem az ablaktörlöket takaró) olyan bután állt és emiatt szólt.
kedves kubai barátunk közölte a mérnökökkel hohy: a barátomnak ez NEM tetszik, tehát tessék így meg így legyártani aranyból! (vagy csak bevonattal nemtudom)
Írta 2004. február 05. - 19:54

bár sztem nem azok szoktak robbanni, akiknek ilyen és ennyi autójuk, meg ennyi dellájuk van. õket kicsit nehéz lenne rávenni...
...csak ha fogazok, lehet rámküldi a helyi maffiát és dzsihádot hirdet ellenem... lehet gyakorolnom kéne... de hát ki az, aki ferrarit adna érte :
:-\
...csak ha fogazok, lehet rámküldi a helyi maffiát és dzsihádot hirdet ellenem... lehet gyakorolnom kéne... de hát ki az, aki ferrarit adna érte :

Írta 2004. február 05. - 19:50

nem is ezzel van a gond..
hanem nemszabad hosszabb idore elkotelezni mellette magadat
szal max egy 5perces kontaktus, utana mar karos az egeszsegre
hanem nemszabad hosszabb idore elkotelezni mellette magadat

Írta 2004. február 05. - 19:42

Írta 2004. február 05. - 19:41

Írta 2004. február 05. - 19:36

Írta 2004. február 05. - 19:34

arab a srac, nemnehez."srac" 40es csóka......
amugy a kocsi egy pagani zonda, es neztem anno a kokuszt vagy a zaktivot.....(nemtom melyikben volt)
amugy a kocsi egy pagani zonda, es neztem anno a kokuszt vagy a zaktivot.....(nemtom melyikben volt)
Írta 2004. február 05. - 19:32

váááárjál igazad van 
kevertem egy kicsit
amúgy pihen még nála 2 ferrari egy új lambo egy aston martin egy bugati Veyron meg egy Bentley, ha jól emlékszem
az F40-essel szokott járni
kérdeztem apámat hogy hogyazistenbe?
"hát az apja kubai miniszter és van 1-2 olajkutjuk"
:
:
:

kevertem egy kicsit

amúgy pihen még nála 2 ferrari egy új lambo egy aston martin egy bugati Veyron meg egy Bentley, ha jól emlékszem

az F40-essel szokott járni
kérdeztem apámat hogy hogyazistenbe?
"hát az apja kubai miniszter és van 1-2 olajkutjuk"
:

Írta 2004. február 05. - 19:25

hehe 
akkor mar 2 van az orszagban?
mert a masik dunaujvarosi.....
meg neha bejon pestre is korozni, meg villogni az autojaval a srac...

akkor mar 2 van az orszagban?
mert a masik dunaujvarosi.....
meg neha bejon pestre is korozni, meg villogni az autojaval a srac...
Írta 2004. február 05. - 19:17

Nehari ezeréves, de visszakezdtem olvasgatni és ha azt mondom hogy ismerem a gazdáját? 8)Off lesz:
"Geci egy autó ez" ;D. Olasz digók beledobtak egy 6 literes V12es AMG (Merci) motort ebbe a pille kaszniba. 340 a végsebessége (ennél igazából csak az Enzo Ferrari lesz gyorsabb (közúti kocsi kategória persze)), és röpke 3,7 sec alatt van százon. Szombaton ehhez volt szerencsém Pécsre menet. Nem egyszerû hangja volt, és kb 3sec alatt hagyott úgy ott minket, hogy állam alig bírtam felszedni.
amúgy egy Szombathelyi úriemberé

Írta 2004. február 05. - 19:01

Lehetne extrém kiskocsi is.A bringohintóhoz hasonló.
biztos láttatok már.mûanyag kaszni,pedálos,24-es kerekek,kabrió,hosszúkás,mûanyag üléses.
Az jó DH-ra ;D
A haverommal ugratgattunk vele.Félelmetes
biztos láttatok már.mûanyag kaszni,pedálos,24-es kerekek,kabrió,hosszúkás,mûanyag üléses.
Az jó DH-ra ;D
A haverommal ugratgattunk vele.Félelmetes

Írta 2004. február 05. - 18:36

Magyar neve bringó hintó!!! 
A Margit szigeten lehet bérelni és van egy 2 kerekû verzió ami akár még DHnak is mondható, de mindenesetre sportosabb!!!

A Margit szigeten lehet bérelni és van egy 2 kerekû verzió ami akár még DHnak is mondható, de mindenesetre sportosabb!!!
Írta 2004. február 05. - 15:24

Írta 2004. február 05. - 12:14

Írta 2004. február 05. - 12:11

Írta 2004. február 05. - 11:17

Köszi. Ez jó esett. Ezt a vizsgaidõszak elején kellett volna belinkelni nem a végén.

Írta 2004. február 05. - 11:04