Gondoltam megosztom a többiekkel. Én a munkahelyemen olvastam el, és a többiek nem értették, hogy miért röhögöm könnyesre magam ;D.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Indította
Paraferee
, 2002. szeptember 18. 15:47
Írta 2002. október 16. - 09:53

Írta 2002. október 16. - 09:41

;D ;D ;D épp tegnap kaptam meg ezt....
azután 10percig hangosan röhögtem...
;D
azután 10percig hangosan röhögtem...
;D
Írta 2002. október 16. - 09:40

Köszi ;D ;D Van másik!!!
Kicsit hosszú. Bocs mindenkitõl, de ezt muszály beraknom.
Egy tapasztalatlan, curry kóstoló feljegyzesei:
"Nemregiben abban a megtiszteltetesben reszesültem, hogy bírónak választottak ki egy curryfõzõ versenyen. Az eredeti bíró megbetegedett, az utolsó pillanatban én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felõl érdeklõdtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két indiai) biztosított róla, hogy a curry egyáltalán nem lesz erõs, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."
Íme az értékelõ lapok a versenyrõl:
Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je
1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerû zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
3. BÍRÓ: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestrõl. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem ez volt a legrosszabb.
Curry # 2: Applesamy Utánégetõ Curry-je
1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípõs Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele hogy komolyan lehessen venni.
3. BÍRÓ: Gyermekektõl távol tartandó! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fájdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót akik Heimlich-fogast akartak alkalmazni rajtam. Sürgõsen több sört kellett hozniuk mikor meglátták az arcomon a grimaszt.
Curry # 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je
1. BÍRÓ: Kiválló tüzes curry! Nagyszerû zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli curry, kisse sós, remekül használja a piros paprikat.
3. BÍRÓ: Hivjatok szakembert, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi a dolga, hozzak a söröket mielõtt meggyulladok. A pincér kislány hátbavágott, így most a gerincem a melkasom elsõ részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.
Curry # 4: Barbu Fekete Mágiája
1. BÍRÓ: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fûszer nélkül. Kiábrándító.
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazan lehet curry-nek nevezni.
3. BÍRÓ: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölõzik, de az ízet nem éreztem, lehetséges az ízlelõbimbókat kiégetni? A pincér kislány mögöttem állt a friss sör utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék amit eszem szintén. Nem lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat?
Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erõs curry. A frissen õrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerû.
2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot meg elbírna. El kell ismerni a cayenne bors igen erõs benyomást tesz.
3. BÍRÓ: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyzõ megsértõdött mikor megmondtam neki, hogy a curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. A pincérlány megmentette a nyelvemet a vérzéstõl azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesit, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.
Curry # 6: Vera Világi Vegetáriánus Variácója
1. BÍRÓ: Híg de megis erõs vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a különféle erõspaprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erõspaprikát, hagymát és fokhagymát. Igazán nagyszerû.
3. BÍRÓ: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotu, kénes lánggal megtöltve. Össze csináltam magam mikor fingottam és attól félek hamarosan átégeti a széket. Úgy tûnik senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve a pincérlányt, azt hiszem perverzebb mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a fenekem vele.
Curry # 7: Sugash Sikitó Szenzáció Curry-je
1. BÍRÓ: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikat használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillantaban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számu bíróval kapcsolatban. Úgy tûnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
3. BÍRÓ: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztositó tût, és én az ég világon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízbõl állna. Az ingemet teljesen beborítja a curry ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegõre lesz szüksegem, majd szippantok a hasamon levõ 10 centis lukon keresztül.
Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je
1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízû curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erõs, de pont elég fûszeres ahhoz, hogy észrevetesse magat.
2. BÍRÓ: Ez az utolso darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erõs és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett mikor a 3-as számu bíró elájult, leesett a székrõl és magára rántotta a currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Kiváncsi lennék mit szólt volna egy igazan csípõs curryhez?
3. BÍRÓ: Nincs feljegyzes.
;D
Kicsit hosszú. Bocs mindenkitõl, de ezt muszály beraknom.
Egy tapasztalatlan, curry kóstoló feljegyzesei:
"Nemregiben abban a megtiszteltetesben reszesültem, hogy bírónak választottak ki egy curryfõzõ versenyen. Az eredeti bíró megbetegedett, az utolsó pillanatban én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál és a sörös sátor holléte felõl érdeklõdtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két indiai) biztosított róla, hogy a curry egyáltalán nem lesz erõs, azonkívül ingyen sört kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."
Íme az értékelõ lapok a versenyrõl:
Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je
1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerû zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
3. BÍRÓ: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestrõl. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem ez volt a legrosszabb.
Curry # 2: Applesamy Utánégetõ Curry-je
1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípõs Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele hogy komolyan lehessen venni.
3. BÍRÓ: Gyermekektõl távol tartandó! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fájdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót akik Heimlich-fogast akartak alkalmazni rajtam. Sürgõsen több sört kellett hozniuk mikor meglátták az arcomon a grimaszt.
Curry # 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je
1. BÍRÓ: Kiválló tüzes curry! Nagyszerû zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli curry, kisse sós, remekül használja a piros paprikat.
3. BÍRÓ: Hivjatok szakembert, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi a dolga, hozzak a söröket mielõtt meggyulladok. A pincér kislány hátbavágott, így most a gerincem a melkasom elsõ részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.
Curry # 4: Barbu Fekete Mágiája
1. BÍRÓ: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fûszer nélkül. Kiábrándító.
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazan lehet curry-nek nevezni.
3. BÍRÓ: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölõzik, de az ízet nem éreztem, lehetséges az ízlelõbimbókat kiégetni? A pincér kislány mögöttem állt a friss sör utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék amit eszem szintén. Nem lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat?
Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója
1. BÍRÓ: Húsos, erõs curry. A frissen õrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerû.
2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot meg elbírna. El kell ismerni a cayenne bors igen erõs benyomást tesz.
3. BÍRÓ: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyzõ megsértõdött mikor megmondtam neki, hogy a curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. A pincérlány megmentette a nyelvemet a vérzéstõl azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesit, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.
Curry # 6: Vera Világi Vegetáriánus Variácója
1. BÍRÓ: Híg de megis erõs vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a különféle erõspaprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erõspaprikát, hagymát és fokhagymát. Igazán nagyszerû.
3. BÍRÓ: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotu, kénes lánggal megtöltve. Össze csináltam magam mikor fingottam és attól félek hamarosan átégeti a széket. Úgy tûnik senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve a pincérlányt, azt hiszem perverzebb mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a fenekem vele.
Curry # 7: Sugash Sikitó Szenzáció Curry-je
1. BÍRÓ: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikat használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillantaban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számu bíróval kapcsolatban. Úgy tûnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
3. BÍRÓ: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztositó tût, és én az ég világon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízbõl állna. Az ingemet teljesen beborítja a curry ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegõre lesz szüksegem, majd szippantok a hasamon levõ 10 centis lukon keresztül.
Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je
1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízû curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erõs, de pont elég fûszeres ahhoz, hogy észrevetesse magat.
2. BÍRÓ: Ez az utolso darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erõs és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett mikor a 3-as számu bíró elájult, leesett a székrõl és magára rántotta a currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Kiváncsi lennék mit szólt volna egy igazan csípõs curryhez?
3. BÍRÓ: Nincs feljegyzes.
;D
Írta 2002. október 15. - 20:48

A biologiai oram szerint 2055 -ig nyuzhatom a Dh gepeket. Addig csak megolok parat...
Írta 2002. október 15. - 15:55

Misi te mekkora állat vagy... ;D
Találkozunk akkor élõbe s elõ adod mutogatással és testbeszéddel!
Találkozunk akkor élõbe s elõ adod mutogatással és testbeszéddel!

Írta 2002. október 15. - 12:15

Írta 2002. október 15. - 12:07

nemáááááá!!!!! ;D félholtra röhögtem magamat!!! ez k*rvajó! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D fõleg a fordítással együtt...
Írta 2002. október 15. - 12:01

Írta 2002. október 15. - 11:55

Angol gyorstalpaló, kifejezetten haladóknak. Ha megakadtok, szóljatok.
Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VATA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK,
erre megfelelõ válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted a dokumentumokat, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: AJ UANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB
Ha valami nem mûködik, akkor: FAK DET SIT
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?
Amikor egy öreg néni kér, hogy segítsd át az utca másik oldalára, akkor [zárójelben magyar fordítás]: ÁR JÚ FAKIN SZTJUPID BICS? [Persze! Természetesen!]
GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA [Kérek egy kilót abból a szép almából]
Mikor kérik a jegyet ellenõrzésre: ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL ?[természetesen, tessék, itt van!]
Mikor egy dugóban állunk es vitatkozunk a közlekedésben részt vevõ más személygépkocsivezetõvel: VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS [kérem, ne legyen ideges, mert ez nem segíthet a helyzeten]
amikor valami rossz történik: OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK! [azt a mindenit!]
amikor egy hajléktalan pénzt kér tõled: GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADERFAKING SIT ASZ [bocsánat, de nincs apróm]
Ha kólát akarsz megrendelni, akkor mondd: GIMI E KÓK
Ha kávét és süteményt akarsz, akkor: KOFÍ END DÓNAT
Ha fáj valamid, akkor: FAK
Ha az üzletben látsz valami nagyon drágát, akkor: FAK
Ha valaki megtámad téged, akkor: FAK
Ha látsz egy szép lányt az utcán, akkor: VATA FAK
Ha valaki azt mondja neked, hogy: FAK,
erre megfelelõ válasz: FAKJU TUU
Ha elveszíted a dokumentumokat, akkor: ÁJ LOSZT MÁJ FAKING PÉJPERSZ
Ha hálni akarsz valakivel, akkor: AJ UANA FAK WIT JÚ, avagy: HÁJ, KEN ÁJ FAK JÚ
Ha keresel egy taxit, akkor: HAV TU GET A FAKING KAB
Ha valami nem mûködik, akkor: FAK DET SIT
Ha valaki idegesít téged, akkor: ÁRJÚ FAKIN WIT MI?
Ha ez nem elég, akkor: VAT DA FAK JÚ WONT?
Amikor egy öreg néni kér, hogy segítsd át az utca másik oldalára, akkor [zárójelben magyar fordítás]: ÁR JÚ FAKIN SZTJUPID BICS? [Persze! Természetesen!]
GIMI E KILÓ FAKIN EJPLSZ, MADAFAKA [Kérek egy kilót abból a szép almából]
Mikor kérik a jegyet ellenõrzésre: ÁR JÚ FAKING KRÉJZI ESZHÓL ?[természetesen, tessék, itt van!]
Mikor egy dugóban állunk es vitatkozunk a közlekedésben részt vevõ más személygépkocsivezetõvel: VAN MÓR WÖRD END ÁJL GET JOR FAKIN ESZ AUT FROM DA KÁR END FAK AP HÍR JÚ NESZTI MADAFAKIN BICS [kérem, ne legyen ideges, mert ez nem segíthet a helyzeten]
amikor valami rossz történik: OU SIT, FAK FAK FAK FAK FAAAAAAAK! [azt a mindenit!]
amikor egy hajléktalan pénzt kér tõled: GET DA FAK AUT OF HÍR BIFÓR ÁJL KIK JÓ MADERFAKING SIT ASZ [bocsánat, de nincs apróm]
Írta 2002. október 15. - 11:50

Írta 2002. október 15. - 11:26

Tamaska... isten vagy
csak folyik itt a nyálam, mostmár nem is tudom hogya GT vagy ez kelljen inkább...
vazzz...
tele a kád...

vazzz...
tele a kád...
Írta 2002. október 15. - 10:54

Írta 2002. október 14. - 17:49

Jó dolog ez a nyúszkúl urban bike dolog:

Mint ez a Devinci Phatt, erre is gyüjteni kell sjanos... :-/
Opa

Mint ez a Devinci Phatt, erre is gyüjteni kell sjanos... :-/
Opa
Írta 2002. október 14. - 16:59

Ezt figyeljétek!!!!!
http://www.avpics.de...iv/hkg_land.mpg
Ez nagyon durva!
http://www.avpics.de...iv/737gear.mpeg
Inkább maradok a kerónál. az biztonságosabb.
http://www.avpics.de...iv/hkg_land.mpg
Ez nagyon durva!
http://www.avpics.de...iv/737gear.mpeg
Inkább maradok a kerónál. az biztonságosabb.
Írta 2002. október 14. - 11:28

Írta 2002. október 14. - 11:13

szeretem az országúti gépeket. Szépek. 
Principia, made in Denmark
http://www.principia...ore/Rex_pro.jpg
http://www.principia.../Rsl_yellow.jpg
http://www.principia...e/TT2_light.jpg

Principia, made in Denmark
http://www.principia...ore/Rex_pro.jpg
http://www.principia.../Rsl_yellow.jpg
http://www.principia...e/TT2_light.jpg
Írta 2002. október 14. - 10:49

Nõi magazin-paradoxon:
1. Mindenki olvas valamilyen nõi magazint
2. Mindenki csak a fodrászánál olvassa, vagy a metrón bele-belepillant a mások által tartott nõi magazinba
3. Mindenki beszélget a nõi magazinban olvasottakról, ilyen-olyan formában
ergo, nem értem, hogy
1. Miért mondja azt mindenki, hogy "én nem olvasok nõi magazint"
2 ebbõl következõen és párhuzamosan miért mondja azt mindenki, hogy csak a fodrásznál (kozmetikusnál, csajomnál, anyámnál, nagyanyámnál stb.) láttam
3. miért mennek kurva jól a nõi magazinok (értsd példányszámban)
4. ha valamit nem-bevállaltan, de olvas mindenki, miért gyûlöli mindenki?
1. Mindenki olvas valamilyen nõi magazint
2. Mindenki csak a fodrászánál olvassa, vagy a metrón bele-belepillant a mások által tartott nõi magazinba
3. Mindenki beszélget a nõi magazinban olvasottakról, ilyen-olyan formában
ergo, nem értem, hogy
1. Miért mondja azt mindenki, hogy "én nem olvasok nõi magazint"
2 ebbõl következõen és párhuzamosan miért mondja azt mindenki, hogy csak a fodrásznál (kozmetikusnál, csajomnál, anyámnál, nagyanyámnál stb.) láttam
3. miért mennek kurva jól a nõi magazinok (értsd példányszámban)
4. ha valamit nem-bevállaltan, de olvas mindenki, miért gyûlöli mindenki?
Írta 2002. október 13. - 23:55

Írta 2002. október 13. - 22:57

Igen igen ezek szép bringák de lehet kocsid is,ki tudja meddig birod használni õket. ???
Ugye elõbb-utóbb eljár felettünk az idõ és jön a kaszás.
Kiváncsivagy,hogy meddig élvezheted az élet örömeit?
A halál órája megmutatja neked.
www.deathclock.com
Ugye elõbb-utóbb eljár felettünk az idõ és jön a kaszás.
Kiváncsivagy,hogy meddig élvezheted az élet örömeit?
A halál órája megmutatja neked.
www.deathclock.com
Írta 2002. október 13. - 22:13

azok a cyfac papucsok istencsászárok 8)
outiban csak olyanom lesz... vagy ferrári
outiban csak olyanom lesz... vagy ferrári