www.tetsoo.com/
/www.tokyoplastic.com
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Started by
Paraferee
, 2002. September 18. 15:47
Posted 2003. March 18. - 19:34

Posted 2003. March 18. - 15:50

Vole
A tárcsa OK. Igazad van, nem is néztem, hogy bordás. De a bordázott rész nagyobb, mint az XTR-en. (vagyis a kör átmérõje nagyobb)
De az elsõagy kónuszos!
Komoly, mi?
A tárcsa OK. Igazad van, nem is néztem, hogy bordás. De a bordázott rész nagyobb, mint az XTR-en. (vagyis a kör átmérõje nagyobb)
De az elsõagy kónuszos!

Posted 2003. March 17. - 21:20

interaktív mûveltségi vetélkedõ vegyítve egy kis katonáskodással, végeredmény egy szupi jó játék: www.honfoglalo.hu
Evribádi sud trály it!
Evribádi sud trály it!
Posted 2003. March 17. - 19:22

Posted 2003. March 17. - 12:00

Posted 2003. March 14. - 14:07

Posted 2003. March 14. - 13:41

Rob: Ennek semmi koze az XT tarcsahoz. Ez abszolut az XTR tarcsa nagyobbik valtozata. Egyreszt latszik a felfogatas megoldas, masreszt pedig az XT tarcsa fekfeluleten a lukak teljesen maskepp vannak.
Nekem amugy nagyon tetszik ez a szett....vegre a Shimano is beszall a direkt DH-ra tervezett cuccokkal a piacra. Az viszont erdekelne, hogy a boltonos elsoagy iparis vagy sem?? Mert eddig semmibol nem csinaltak iparisat...talan most... De az teny, hogy az egesz szett brutalul nez ki, es latszik, hogy atgondolt tervezes. De ha ez az XTR fektest, akkor azzal bajok lesznek, mert eleg kis sajt darab...
Nekem amugy nagyon tetszik ez a szett....vegre a Shimano is beszall a direkt DH-ra tervezett cuccokkal a piacra. Az viszont erdekelne, hogy a boltonos elsoagy iparis vagy sem?? Mert eddig semmibol nem csinaltak iparisat...talan most... De az teny, hogy az egesz szett brutalul nez ki, es latszik, hogy atgondolt tervezes. De ha ez az XTR fektest, akkor azzal bajok lesznek, mert eleg kis sajt darab...
Posted 2003. March 14. - 10:14

ez atiszacipös nem semmi! ilyen nekem is volt kiskoromba! ;D
nem sokara minden nigger a new york-i gettokba tiszaba nyomja a breket! ;D
de azert az arara kivancsi lennek mennyier szorjak öket, mert ugye itt van a cassone is mint magyar marka - tenyleg minösegileg is jo cuccokat csinalnak - csak azert egy kicsit perverz, hogy egy cassone cipö vagy melegitö ugyan olyan draga mint egy nike vagy adidas!
de jo lenne a magyar munkapiacnak is, ha fellendülne meg jobban az ipar, ugyhogy hajra!!!
nem sokara minden nigger a new york-i gettokba tiszaba nyomja a breket! ;D
de azert az arara kivancsi lennek mennyier szorjak öket, mert ugye itt van a cassone is mint magyar marka - tenyleg minösegileg is jo cuccokat csinalnak - csak azert egy kicsit perverz, hogy egy cassone cipö vagy melegitö ugyan olyan draga mint egy nike vagy adidas!
de jo lenne a magyar munkapiacnak is, ha fellendülne meg jobban az ipar, ugyhogy hajra!!!
Posted 2003. March 13. - 16:00

Olvastam én is, hogy a Shimano piacra dob egy freeride szettet várhatóan XTX néven.
De azért milyen komoly már: XTR BoltOn elsöagy!
A fék szerintem XT nagytárcsa + adapter + régi XTR fék. Bár szerény véleményem szerint az nem freeride-ra való. Ugyanaz kellene 4 dugattyúval.
De azért milyen komoly már: XTR BoltOn elsöagy!

A fék szerintem XT nagytárcsa + adapter + régi XTR fék. Bár szerény véleményem szerint az nem freeride-ra való. Ugyanaz kellene 4 dugattyúval.
Posted 2003. March 13. - 10:50

Azért meg kell, hogy mondjam, nem semmi arcok a Tisza marketingesei! ;D
Nem ültek fel az elmúlt 15 év múló hóbortjainak, és tiszavirág (
) életû trendjeinek! De nem ám! A gyártósorok megmaradtak, desginerek szintén, mivel tudták, hogy jön majd a retro, az oldszkúl, visszajön még velük a mûbõr oldaltáska, amit 10 éve egy báránylelkû 12 évesre is csak lekváros-kenyér megvonással lehetett rákényszeríteni, most meg boldog-boldogtalan hordja, és tessék! Nem bejött nekik?! ;D ;D ;D
Nem ültek fel az elmúlt 15 év múló hóbortjainak, és tiszavirág (

Posted 2003. March 13. - 08:37

szerintem király... lehet sikerülne betörni a piacra..
figyuzd majd az oldszkúlosokat: adidasod van vagy nájkod? az mind gagyi a Tisza most a menõ ;D 8)
amúgy meg remélem összejön a cégnek..
olyan kevés az igazán magyar termék és márka a piacon :-\
figyuzd majd az oldszkúlosokat: adidasod van vagy nájkod? az mind gagyi a Tisza most a menõ ;D 8)
amúgy meg remélem összejön a cégnek..
olyan kevés az igazán magyar termék és márka a piacon :-\
Posted 2003. March 13. - 04:57

Posted 2003. March 12. - 20:59

És javonaváltó és a fék karok XT-k lesznek ? ? ? ??? Mert ha nem akkor tervezek egy DH fékkart is ? vagy mi?
Posted 2003. March 12. - 20:07

Ezt az ötletet tõlem lopták Shimanoék... ;D :
Mivel a régi XTRt rengetegen használták dhra, az új meg alkalmatlan erre; várható volt egy freeride szett... (Legalábbis én vártam. ;D)
Mondjuk fura az a fék. Mintha egy szteroidolt XTR lenne. Talán csak 2 dugattyús? Pedig az XT azért nem rossz konstrukció..

Mivel a régi XTRt rengetegen használták dhra, az új meg alkalmatlan erre; várható volt egy freeride szett... (Legalábbis én vártam. ;D)
Mondjuk fura az a fék. Mintha egy szteroidolt XTR lenne. Talán csak 2 dugattyús? Pedig az XT azért nem rossz konstrukció..
Posted 2003. March 12. - 17:37

Posted 2003. March 12. - 16:29

Posted 2003. March 12. - 16:06

Posted 2003. March 12. - 16:03

nezelodtem mert unatkoztam.
lehet a pinkbike linkjei kozott volt.
nem tudtam aludni es...
lehet a pinkbike linkjei kozott volt.
nem tudtam aludni es...
Posted 2003. March 12. - 15:45

Egyrészt lor
Királyak a vázak! Hol találtad Õket?
kala
Ezeknek semmi köze az általad említett márkákhoz. Még csak nem is hasonlít, fõleg a Havoc, ha csak annyiban nem, hogy az M1 is Horst-link-es. (igaz, az Astrix-nál Motolink-nek nevezik, de a lényeg ugyanaz.)
És én is király vagyok, megtaláltam a Kalloy honlapját! Már csak az Acor-ét nem tudom.
Királyak a vázak! Hol találtad Õket?
kala
Ezeknek semmi köze az általad említett márkákhoz. Még csak nem is hasonlít, fõleg a Havoc, ha csak annyiban nem, hogy az M1 is Horst-link-es. (igaz, az Astrix-nál Motolink-nek nevezik, de a lényeg ugyanaz.)
És én is király vagyok, megtaláltam a Kalloy honlapját! Már csak az Acor-ét nem tudom.
Posted 2003. March 12. - 15:39

egyebkent tenyleg sokat masolnak!
de a havoc-ot ha meg nezed mas egy kicsivel, mint a tobbi. ugyanis a paucs resz egy kulon allo darab (ket forgaspont van rajta), tehat ha tekersz az befeszul es nem himbalozik annyira.
(talan)
de mindenkepp mas!!!!!
a fejlesztes nagyon sok lovet elvisz!!!!
no meg esz kell hozza!!! ;-)
de a havoc-ot ha meg nezed mas egy kicsivel, mint a tobbi. ugyanis a paucs resz egy kulon allo darab (ket forgaspont van rajta), tehat ha tekersz az befeszul es nem himbalozik annyira.
(talan)
de mindenkepp mas!!!!!
a fejlesztes nagyon sok lovet elvisz!!!!
no meg esz kell hozza!!! ;-)