o az egyik!
de!!!
http://img.index.hu/.../kovacs_agi.jpg
http://img.index.hu/.../toth_hajni.jpg
en vegig csekkoltam oket este.
azert van egy par akinek a helyeben nem mentem volna el a fotozasra...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Linkelõ
Started by
Paraferee
, 2002. September 18. 15:47
Posted 2003. October 22. - 12:27

Posted 2003. October 22. - 12:04

http://index.hu/sport/sportolono
Háááát, nagyon nehezen tudtam választani, és nem azért, mert mind olyan gyönyörû... :
;D
Ha már mindenképpen választani kell, akkor nálam õ a nyerõ:
Tóth Tímea
Háááát, nagyon nehezen tudtam választani, és nem azért, mert mind olyan gyönyörû... :

Ha már mindenképpen választani kell, akkor nálam õ a nyerõ:
Tóth Tímea
Posted 2003. October 22. - 11:51

Posted 2003. October 21. - 23:23

Posted 2003. October 21. - 21:53

szerintem nem 360
a testtartása miatt, mert full elõre néz + a teste is arra áll, 360-nál izombol húzod egy irányba és arra kicsavarodik a tested meg a nyakad is... legalábbis nálam így van
a testtartása miatt, mert full elõre néz + a teste is arra áll, 360-nál izombol húzod egy irányba és arra kicsavarodik a tested meg a nyakad is... legalábbis nálam így van
Posted 2003. October 21. - 20:32

Posted 2003. October 21. - 18:42

Posted 2003. October 21. - 18:24

Posted 2003. October 21. - 16:02

Posted 2003. October 21. - 13:25

M'ér, képet azt nézel egy OLYAN országról? (Mert akkor honnan tudod, hogy olyan, mint Utah?) ;D Egyébként hidd el, hogy kurva jó, és nincs tele halszagú friccekkel! De, nem akarok én beszólogatni, csak bírom azt a helyet. ;D
Akkor rendezzünk saját Rampaget, nekem az is jó, csak ugráljanak mindenféle féleszû, bátor gyerekek!
ui: Miér' nem tudtátok elütni??? Hát nem volt elég nagy darab??? 8)
Akkor rendezzünk saját Rampaget, nekem az is jó, csak ugráljanak mindenféle féleszû, bátor gyerekek!
ui: Miér' nem tudtátok elütni??? Hát nem volt elég nagy darab??? 8)
Posted 2003. October 21. - 13:19

mi meg erdelyben majdnem szereztuk Nagy Fero alairast is:D csak keson vettuk eszre ;D de majdnem el is utottuk a sracot udvozleskeppen egy busszal ;D
amugy telleg a rampage-rol volt szo ;D csak ad 1 nincs penzuk kimenni oda ad2 nem is engednek ;D minden mas jol megy.... csak sztem ez a 2 alap dolog, ami megakadalyoz ;D csinaljunk mi is egy ilyet.. kivalo hely ra pl budaorsi kobanya ;D majdnem olyan mint UTAH....
amugy telleg a rampage-rol volt szo ;D csak ad 1 nincs penzuk kimenni oda ad2 nem is engednek ;D minden mas jol megy.... csak sztem ez a 2 alap dolog, ami megakadalyoz ;D csinaljunk mi is egy ilyet.. kivalo hely ra pl budaorsi kobanya ;D majdnem olyan mint UTAH....
Posted 2003. October 21. - 13:13

Posted 2003. October 21. - 13:09

Hahh, én ismerek olyat, akinek magától Balázs Palitól van. És még utazni se kellett hozzá!
Egyébként nem volt szó ottmaradásról, csak a Rampage megtekintésétõl, azért elég messze kalandoztunk. Figyi, elég ha csak annyit mondasz, hogy nem érsz rá... ;D
Egyébként nem volt szó ottmaradásról, csak a Rampage megtekintésétõl, azért elég messze kalandoztunk. Figyi, elég ha csak annyit mondasz, hogy nem érsz rá... ;D
Posted 2003. October 21. - 13:05

jaja ;D roma vagyok bazze, aggy vizumot tesó! es adnak ;D de ha en mennek oda... csak ha valami szervezettel akarok atjutni, akkro engednenek... igy nem , mert felnek h letelepedek abban az "orszagban".... áááá ;D aki ott akar maradni, az meg is erdemli... odavalo ;D amugy eurobike-re is ki szoktak latogatni ezek a bicosok, ami kicsit kozelebb van, es ott is lehet szerezni unterschriftet... havernak van is schley-tol... meg elvileg a simmonstol is van par emberkenek ;D
Posted 2003. October 21. - 12:39

a kissebsegnek kiraly!
en is arra hivatkoznek.
egybol megadjak mer f.snak, minnaz allat.
en is arra hivatkoznek.
egybol megadjak mer f.snak, minnaz allat.
Posted 2003. October 21. - 12:29

Rendicsek, majd kapsz képeslapot! ;D Meg egy dedikált fotót Tylerrrel (másolatot) ;D
OFF
Egyébként esély van, csak nagyon szubjektív szempontok alapján döntenek. Egyszer elõttem egy öreg mammer, aki a tesóját akarta meglátogatni, nem kapott, mert nem látták biztosítottnak, hogy visszajön. Egy másik srác, aki fehér, mint a holló, és piros a haja valami romakonferenciára utazott New Yorkba, simán megkapta 10 évre! Szóval sose lehet tudni...
ON
OFF
Egyébként esély van, csak nagyon szubjektív szempontok alapján döntenek. Egyszer elõttem egy öreg mammer, aki a tesóját akarta meglátogatni, nem kapott, mert nem látták biztosítottnak, hogy visszajön. Egy másik srác, aki fehér, mint a holló, és piros a haja valami romakonferenciára utazott New Yorkba, simán megkapta 10 évre! Szóval sose lehet tudni...
ON
Posted 2003. October 21. - 12:22

Ha csak oda mész, az drágább (nem USA, Kanada, stb., mert oda be sem engednek egyirányú jeggyel). Vízumot kapni meg jópár hónap/év, de elég kicsi a valószínûsége, hogy kapol.
Posted 2003. October 21. - 12:16

ne reszletezzuk ;D de nem kivannek semmi penzert odamenni.... meg ha nekem fizetnek, akkorsem.... akko ma inkabb romania.... kozelebb is van, meg magyarul is tudnak..(erdely stb...) ja, es enis inkabb nemetbe...
Posted 2003. October 21. - 12:10

Posted 2003. October 21. - 12:09

akkor? holnap indulunk? 100 ropi hogy kiutazzon az ember egy OLYAN orszagba? meg szerencse h a visszajegy is bennevan.... vizumot meg ugysem kapunk....