Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Linkelõ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4481 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
o az egyik!
de!!!
http://img.index.hu/.../kovacs_agi.jpg
http://img.index.hu/.../toth_hajni.jpg
en vegig csekkoltam oket este.
azert van egy par akinek a helyeben nem mentem volna el a fotozasra...

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
http://index.hu/sport/sportolono

Háááát, nagyon nehezen tudtam választani, és nem azért, mert mind olyan gyönyörû... ::) ;D

Ha már mindenképpen választani kell, akkor nálam õ a nyerõ:

Tóth Tímea

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
mér milo te ugrasz bicajjal 360-at??????? :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
itt csak 'egyszeruen' ugrik fel a bigyora!

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
szerintem nem 360

a testtartása miatt, mert full elõre néz + a teste is arra áll, 360-nál izombol húzod egy irányba és arra kicsavarodik a tested meg a nyakad is... legalábbis nálam így van

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Szép 360 :o :o

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
De ügyi, hátrafele ugrik? :o ;D

FreeRideFun

FreeRideFun

vendég

• fórumtag
  • 140 posts
http://www.nsmb.com/...p88/dan_bax.jpg

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
http://www.analyticcycling.com/

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
M'ér, képet azt nézel egy OLYAN országról? (Mert akkor honnan tudod, hogy olyan, mint Utah?) ;D Egyébként hidd el, hogy kurva jó, és nincs tele halszagú friccekkel! De, nem akarok én beszólogatni, csak bírom azt a helyet. ;D
Akkor rendezzünk saját Rampaget, nekem az is jó, csak ugráljanak mindenféle féleszû, bátor gyerekek!

ui: Miér' nem tudtátok elütni??? Hát nem volt elég nagy darab??? 8)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
mi meg erdelyben majdnem szereztuk Nagy Fero alairast is:D csak keson vettuk eszre ;D de majdnem el is utottuk a sracot udvozleskeppen egy busszal ;D
amugy telleg a rampage-rol volt szo ;D csak ad 1 nincs penzuk kimenni oda ad2 nem is engednek ;D minden mas jol megy.... csak sztem ez a 2 alap dolog, ami megakadalyoz ;D csinaljunk mi is egy ilyet.. kivalo hely ra pl budaorsi kobanya ;D majdnem olyan mint UTAH....

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Vagy szorít a kacagányod. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hahh, én ismerek olyat, akinek magától Balázs Palitól van. És még utazni se kellett hozzá!

Egyébként nem volt szó ottmaradásról, csak a Rampage megtekintésétõl, azért elég messze kalandoztunk. Figyi, elég ha csak annyit mondasz, hogy nem érsz rá... ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jaja ;D roma vagyok bazze, aggy vizumot tesó! es adnak ;D de ha en mennek oda... csak ha valami szervezettel akarok atjutni, akkro engednenek... igy nem , mert felnek h letelepedek abban az "orszagban".... áááá ;D aki ott akar maradni, az meg is erdemli... odavalo ;D amugy eurobike-re is ki szoktak latogatni ezek a bicosok, ami kicsit kozelebb van, es ott is lehet szerezni unterschriftet... havernak van is schley-tol... meg elvileg a simmonstol is van par emberkenek ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a kissebsegnek kiraly!
en is arra hivatkoznek.
egybol megadjak mer f.snak, minnaz allat.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Rendicsek, majd kapsz képeslapot! ;D Meg egy dedikált fotót Tylerrrel (másolatot) ;D

OFF
Egyébként esély van, csak nagyon szubjektív szempontok alapján döntenek. Egyszer elõttem egy öreg mammer, aki a tesóját akarta meglátogatni, nem kapott, mert nem látták biztosítottnak, hogy visszajön. Egy másik srác, aki fehér, mint a holló, és piros a haja valami romakonferenciára utazott New Yorkba, simán megkapta 10 évre! Szóval sose lehet tudni...
ON

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ha csak oda mész, az drágább (nem USA, Kanada, stb., mert oda be sem engednek egyirányú jeggyel). Vízumot kapni meg jópár hónap/év, de elég kicsi a valószínûsége, hogy kapol.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ne reszletezzuk ;D de nem kivannek semmi penzert odamenni.... meg ha nekem fizetnek, akkorsem.... akko ma inkabb romania.... kozelebb is van, meg magyarul is tudnak..(erdely stb...) ja, es enis inkabb nemetbe...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
MILYEN országba?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
akkor? holnap indulunk? 100 ropi hogy kiutazzon az ember egy OLYAN orszagba? meg szerencse h a visszajegy is bennevan.... vizumot meg ugysem kapunk....