Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1628 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Hmm...nem rossz!! Nekünk pillanatnyilag csak 1 osztályfõnökünk van, mert a másik terhes lett :-X ...furcsa ;D ;D?!!! És kéne egy 2. is ;D Megkéne kérdezni a nénit, h elvállalná-e!! ;D

http://www6.online.r.../?id=0406153138
u. az

Fél oldallal elõrébb még én linkeltem be... ::)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ez nem papucsság

Dehogynem ! ;) :P ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Hmm...nem rossz!! Nekünk pillanatnyilag csak 1 osztályfõnökünk van, mert a másik terhes lett :-X ...furcsa ;D ;D?!!! És kéne egy 2. is ;D Megkéne kérdezni a nénit, h elvállalná-e!! ;D

http://www6.online.r.../?id=0406153138
u. az

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
jó,tudom, ez az egész iskolarendszer neki is neked is, meg minden hülyeség ami közbejött...
nekem nem is lett 5ös az érettségim.. mert elbicóóztam az idömet a tanulás helyett.
szal ezért max respect! (utálok angol szavakat használni :-X) ezazz! megtaláltam a szót amit kerestem. szal ezért minden elismerésem! ;)
na majd alkossatok valamit, és gyertek társaságba elöbb utóbb ;) várunk!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem õ:(
nem azért nem láttál minket:(
mind1 DOLOG
mire meglesz a tandem addigra huhh!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
hmm, te már csak tudod. ::)
nem is láttalak bicón ülni vagy tavaly október óta.
egyértelmüen gyözött az asszony ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ez nem papucsság
ez LÁV ;)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ha annyira nem fontos a kéró, akkor nekem is adhatnád ;) mi kell cserébe? 4 kiló legó a szomszédból megteszi? :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

te már csak ilyen vagy.. hétvégén is bicó helyett.. AHA... ::) :P

Hát nálam a keró vagy nõ témakörben magasan vezet a nõ ;) persze tudom papucs vagyok ;D de sajnos nem az agyam irányít ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én elviselném ezt a traumát ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
14 évesen az ember örül,ha összejön a randi
képzelem a kissrác traumáját,megy haverokhoz,és;
-képzeljétek,ma lesz*pott a tanárnõ
-aha,na mész a sunyiba

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
te már csak ilyen vagy.. hétvégén is bicó helyett.. AHA... ::) :P

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Hát 14 évesen örültem volna neki ;) más kérdés hogy most mi van..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és az ilyeneket jelentik fel jajj jajj.
mi rosszat tett szerencsétlen? és ilyen miért nincs sok itthon is? ;) sztem sokan örülnének neki, kb mindenki ;)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
http://velvet.hu/szex/tanarno0629/

Tegye fel a kezét aki sajnálja a srácot ! ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
büdösben még senki nem fagyott meg... ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Négy férfi és egy nõ halt meg Kabulban, amikor szexparti közben bekapcsolták a gépkocsi motorját. A hõséget akarták csökkenteni a légkondicionálóval, és a kipufogógáz végzett velük.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Klímatéma:
1
2
3

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Ullriché a Svájci körverseny
Nyolc és háromnegyed másodperc hiányzott ahhoz, hogy Bodrogi László szakaszt nyerjen a Svájci körversenyen, a világ egyik leghíresebb többnaposán, és egyetlen másodperc hiányzott ahhoz, hogy Fabian Jeker nyerje meg a svájci viadalt.
A német Jan Ullrich azonban mindkettõjükkel kibabrált, miután a verseny záró szakaszán, a luganói idõfutam során megelõzte a Quick.Step magyar versenyzõjét, és hatalmas küzdelemben ledolgozta 41 másodperces hátrányát az öszszetettben vezetõ Jekerrel szemben is.
A javuló formában lévõ Ullrich elégedetten készülhet a július 3-án rajtoló Tour de France-ra, míg Bodrogi László így értékelte a vasárnapi eseményeket: "Elégedett vagyok a második helyezésemmel, mert nagyon elfáradtam, de a szakasz elõtt titokban bíztam abban, hogy akár Jan Ullrichot is meg tudom elõzni."
A magyar versenyzõ belga csapata egyébként a hét elején hirdeti ki keretét a Tourra, és okkal bízhatunk abban, hogy Bodrogi – sorozatban harmadszor is – rajthoz állhat a világ leghíresebb kerékpáros versenyén.
9. (utolsó) szakasz, Lugano–Lugano (25.6 km): 1. Jan Ullrich (német, T-Mobile) 31:36.54 (átlag: 48.594 km/ó), 2. Bodrogi László (magyar, Quick.Step-Davitamon) 8.48 mp h., 3. Cancellara (svájci, Fassa Bortolo) 10.71 mp h., …6. Jeker (svájci, Saunier Duvaé-Prodir) 42.37 mp h. Az összetett végeredménye: 1. Jan Ullrich 34:19:25, 2. Jeker 1 mp h., 3. Cioni (olasz, Fassa Bortolo) 1:20 p h., …24. Bodrogi László 13:42 p h.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
http://www.boon.hu/b...sod-105554.shtm
:-/