Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Hírek a nagyvilágból - 2.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
1628 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
ez a reklám::D
http://index.hu/kultur/media/malevos/
Autist Team:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tóta W. cikk
Egyszerûen imádom a stílusát. Tökmindegy mirõl ír. ÜT. :)
http://index.hu/vele.../jegyzet/koton/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
áhh.. politika... Csak megnézem a fizetési papiromat fõállásról s tudom mi a pálya. :-)A többi csak szarlapátolás vissza a tehénbe, hogy rögtön elkapcsoljak az extrémre/privátra, ha hirmûsor közelg'

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Bodrogi és Rohtmer is rajthoz állhat az évnyitón Marseille-ben :clap:
"Ez a verseny számomra csak a felkészülés egyik állomása. Túl nagy nekem a tempó, a buszban fogom ma befejezni" - mondta Bodrogi László az ausztrál újságíróknak a Tour Down Under ötödik szakaszának rajtja elõtt. A francia Crédit Agricole újdonsült magyar légiósa azonban csak a verseny után ült be a csapat buszába, teljesítette az ötödik és a hatodik szakasz távját is, mi több, újabb szökések részese volt. A hatodik profiszezonját kezdõ magyar kerekes igen aktív volt az ausztrál körverseny során, az összetettben a 17. helyezést szerezte meg, feliratkozott a gyorsasági és a hegyi pontverseny listájára is, végül csupán két helyezésen múlt, hogy nem kapott világranglistapontokat is a teljesítményéért.
Bodrogiék, alighogy visszatérnek a távoli kontinensrõl, Fran-ciaországban is bemutatkoznak: a hagyományos francia országúti idénynyitón, a GP d’Overture la Marseillaise-en a tavalyi gyõztes észt Kirsipuu, a francia Moreau és az orosz Bocsarov társaságában rajthoz áll világbajnoki bronzérmesünk is. A marseille-i viadalt február elsején, kedden rendezik - könnyen lehet, hogy ott lesz a rajtnál a másik magyar profi, Rohtmer Balázs is, az olasz Miche együttese ugyanis nevezte a rangos versenyre.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Én élvezem és engem nem idegesít, pedig nekem is megvannak a nézeteim de hidegen hagy a akármelyik oldal idegbeteg játéka;)
Csak az a lényeg hogy kenyér és cirkusz legyen a népnek..
cirkusz van kenyér többnyire nincs..

Frankón irigyellek! Én kb a választások után sokalltam be teljesen az itthoni állatkerttõl, azóta csak a külpolitika híreit olvasom, tudatosan cenzúrázom az itthoni eseményeket. Szánalmas lehet a magyar politika kívülrõl, még jó h le se sz@rnak minket :clap:

Ez az elámerikanizálódás pedig már-már félelmetes, nézzetek bele bármelyik kereskedelmi csatorna adásába :( Na jó, inkább ne
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
igen, de sokszor elõjön..mármint a haverral..csak mostmár tudjuk, hogy melyikünk miért áll ott, ahol, és ha arról van szó, kultúráltan is tudunk a doogról bszélni...
Van állásom...:bananadan

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
itt a fórumon is ezért van tüzzelvassal irtva a politizálás. (na jó, nincs rá olyan nagy szükség szerencsére). nem volna jó, ha emiatt lenne egyik másik ember megitélve. Én nem gondolok és nem is akarok azon gondolkodni, hogy vajon ki milyen oldali. És ez igy van jól szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
sajnos igen.
de sebaj, amerikai morálhoz amerikai tanítási rendszer is dukál, meg is kapjuk!
dobjuk sutba a tudást, vegyük elö a kreativitást, cserébe hót primitívek maradunk, de tudni fogjuk az összes kiskaput a túléléshez nagykorunkra.
dejónekünk!

ha viszont ennyire fanatikusan ellentétes 2 személy politikailag, meg kell beszélni hogy ez mostantól tabu, és nolám..:-)
igazából fel sem kellene ennek merülnie... nem lenne szabad. ha megtörténik, ott már rég gond van....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem velunk van a baj.
hanem a maradek tomeggel
akik sajna nagyon nagy szazalekot tesznek ki
mert azokat ezzel lehet iranyitani.
es ez a baj!
mert igy neveleik ki a sajat polgarjukat.
egyre butabb nemzedekek jonnek
akiket ezekkel kurv@ra lehet majd iranyitani.
/like the usa/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
persze, ez így van..nem is lett gond...

csak azért a két oldalhoz szerintem 2 értékrend is tartozik (õ pl mélyen vallásos, én meg sem vagyok keresztelve), amit szeretett politikusaink felnagyítottak, kifordítottak, szembeállítottak. De már nincs gáz, volt, hogy én vittem el kocsival egy általa hõn imádott személy beszédjére...mondjuk utána iszkoltam..:)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szerintem aki politikai hovatartozás alapján ítél meg az nem lehet igazi barát..
Nekem pl a legjobb barátom teljesen ellentétes nézeteket vall mint én..soha nem beszélünk politikáról max nagy vonalakban..
Aki meg azért utál mert ilyen vagy olyan vagyok letérdelhet és szerethet;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
végülis igen..csak gáz, hogy pl a legjobb barátomnak a cirkusz másik oldalár szól a jegye....végül legyõztük a politikát, de sok barátság/szerelem, egyéb ment már rá....

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Én élvezem és engem nem idegesít, pedig nekem is megvannak a nézeteim de hidegen hagy a akármelyik oldal idegbeteg játéka;)
Csak az a lényeg hogy kenyér és cirkusz legyen a népnek..
cirkusz van kenyér többnyire nincs..

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
ez tényleg f**ság...manapság annyira polarizálódtunk, hogy mindenbe belemagyarázzuk/ák a másik oldal hibáit..Lassan a van rajta sapka/nincs rajta sapka esete fog fennállni, csak duplikáltan, ráadásul a folyamat öngerjesztõ..gratulálok az összes politikusnak, hogy ezt megcsinálták...szép munka...:clap: +:rocketman

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
aranyos.
de ennek topikot nyitni?!
mocskolódás minden oldalra rulez
francért kell mindenbe belekeverni minden politikai pártot.
FACÉ nem tudják már abbahagyni az emberek.
és most jön a feketeleves: jövõre választások.
tehát a 2002es õrület lassan ujra elkezdõdik.
de ne kelljen már amerikában éreznem magam basszus
elegemvan!!!!!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://forum.index.h...19711&na_order=

Baromi jó;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Napi adag:
WV reklám

ungarische Schwarzwaldklinik

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://www.baratsagosinternet.hu
http://index.hu/x?c0...imho/barat0121/

:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ez lesz ha mindeki becsületes, látjátok!:-)
francnak bevallani, úgyis összeomlik tõle minden:-)
nemkicsitgáz.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Összeomlott az APEH online bevallási rendszere?

Valószínûleg túlterhelõdött az APEH elektronikus bevallásokat fogadó rendszere - tudta meg az Index bevallásukat elküldeni nem tudó cégektõl. Az adóhivatal ma közzétette, hogy a tízezer legnagyobb adózó közül az újak kivételesen papíron is benyújthatják adóbevallásukat. Az APEH érzékelte a problémát és dolgozik a megoldáson.

:)