Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4012 replies to this topic

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
bazz ez a mellét is tudja mozgatni. :Pezzel az ey képpel nem volt igazán kifogásom, a többi.. jajj, roszabb mint az ica bébi
mi vesz rá egy embert (nõt?) hogy ilyet tegyen magával? biztos nagyot csalódott és fagyizó helyett a kondiba ment...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kerdeses minek szuletett de valahol a ketto kozott van
kelet nemet birkozo csajok annyi hormont kaptak anno, hogy ma mar gunterkent elnek.

ugyanez majdnem visszafele is igaz

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
furcsa, de akkoris ;)
mindenesetre egy 18as karikát bas...á legközelebb az iylen linkekhez ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hát b.sszátok meg. Megyek a világökörségek topicba h egy jót röhögjek, megnézem a linket, majdnem elhányom magam. Pedig nem ettem sokat és nem nagyon jönne mi belõlem.... :D Átjövök ide, érdekes képek topic. Megnézem itt is az uccsó linket, hát valóban érdekes. Elmondanátok, h ti versenybõl keresgéltek a neten ilyenek után?! :D Egyik undorítóbb mint a másik. :D

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
a lába között furcsa...v már fáradt vok?
mindenesetre h nö akkor is hülye
Absofuckinglutely infuckingcredible

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

na aki kitaláljah milyen nemq a képen látható hmmm ember(?) az ügyes
http://www.boobdex.c...ed/muscles.html

egyértelmûen nõ, szerintem :)
bár ritkaronda
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
tod a kis bari amint épp szökell a kerítésen át...:D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
pfujj, mi lesz ez? :D meg lehet nézni?

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
freestyle pofánb@szás
http://news.bbc.co.u...don/4185441.stm

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
na aki kitaláljah milyen nemq a képen látható hmmm ember(?) az ügyes
http://www.boobdex.c...ed/muscles.html

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
igen?
nem tartott 1 percnél tovább:;)
http://ndsmondeo.ite...g/wild/wild.htm

teljes cikk, képekkel;)
Autist Team:)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazze a Google nem talált nekem képet a vadsípról. Pedig ide beszúrtam volna.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sajna a számomra bevillanó necces képet nem tudom fölrakni, ezért próbáltam körülírni, hogy más is lássa maga elött. Sztem a többiek is pont ezzel próbálkoztak... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ON? esetleg? :P
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tegnap nekem is volt pár necces szitum. Szombaton még jóidõt mondanak, erre vasárnap hóra ébredek, de már menni kell, hát menni kell. Irány Pest! Szekszárdig full para, nagy hó. Onnan fölfelé a 6-oson semmi!!! Puskapor száraz. Vissza úgy is számoltuk, hogy odáig sietés, mert onnan majd megint vissza kell venni. Erre Paksnál egyik kanyarban meglátok vagy 8-10 villogó rendõrautót és nem egy kocsit szarrá törve-árokban. Lépek is a fékre, de annak ellenére, hogy SEMMI nem látszott, kocsi full megcsúszik és a rendõr már ugrik és int, hogy ne fékezzek, ne álljak meg, inkább menjek! De ha meg kell állnom, nagy bajban lettem volna. És tényleg semmi nem látszott. Utána nagy karambol, szûk 2 óra várakozás, majd lépésben Pécsig, de tükör felszínnel. Persze volt pár barom, aki nekivágott a több kilóméteres kocsisor megelõzésének, aztán jöttek a neccesebbnél neccesebb szituk. Sok hülye! Max 10km-enként volt is valaki az árokban. Szar volt nézni. És rekordot döntöttem, mert majd 6 óra alatt értem Pécsre, hehe... De megúsztam...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Tescoban is lehet kapni ilyen vadsíp-cuccost, elvileg 60km/h felett ad ki hangot...

Tegnap elég sokfelé volt hóátfúvás az országban. Hallgattam is a rádiót,h mindent mondtak csak KEM és Fejér megyét nem(éppen Tatabánya Szfvár között autóztam este 8kor). mondom király, nem lesz gond. Zámoly után 2km egyenes, 90-100al, száraz úton. Enyhe jobbos kanyar, a közepén, mintha csíkot húztak volna: száraz aszfalt-5cm hó. Szerencse,h volt ESP az autóban, ha a sajátommal vagyok, rendesen kellett volna dolgozni,h megfogjam. így ESP-vel nagy fék, ABS dolgozik, ESP nem engedi kitörni semmerre...így is átsodrottam a szembe sávba. Ha az enyémmel vagyok, az ABS végett irányítható maradt volna, de ha elindul a hátulja...ki tudja megfogom-e ilyen sebesség mellett.
Az volt a "trükk" hogy egész addig hátszélben haladtam. fordult az út, fújta rá a havat...a hátralévõ 12km fehérvárig kb. 20percbe tellt 2-3asban 30-50el, itt-ott 1 sávon, tökig érõ hóba...persze kotró sehol, pedig többször leért az autó alja, mellettem meg 1-2méter magas hófal...tehát nem 10perce hordta az útra a havat.

Fasza, mi?!
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en tom mi az a vadsip.
van belole par. 8-)

hogy hasznal-e azt mar nemtom

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ezert peldaul nem a legajobb megijeszteni miutan mar atment elotted.
mert a vad nem tudja mi az a zaj amivel ijeszted.
ezert konnyen elofordulhat, hogy visszafordul.
aztan hello

Olyasmire gondoltam,h szélvédõre ragasztható vadsíp.
Ha lassan mész,Lméletileg nem is hallják a vadak,de nem is gond,mert akkor van idõd korrigálni.
Nagy sebességnél viszont "állítólag" messzire hallatszik és yó elõre Lriaszt minden az útból.
Lméletileg.Persze attól még ugyanúgy illik vigyázni,nekünk se mindig válik be.Bõgés idején különösen.

Az a kamionos dolog meredeknek hangzott,tényleg szerencsés vagy sala!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Nem niva volt , csak egy mazda b2500
1-2 napig nem sokat aludtam.....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

conor1326