Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Érdekes képek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
4012 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Rob: vele CS-zel ? :D

Aktuális civil

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
atomot nekik

úje!

:)

itt a szigor:
http://www.atomictou...es/trinity2.jpg

ez meg a kedvcsináló:
http://www.atomictou...es/trinity4.jpg

nagyonlátványos
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Endroo: Nem érdemes a moderátorokkal kötekedni...õk felsõbb hatalommal rendelkeznek.

LOL, sõt nem is LOL, hanem ROTFL.
és endroo nem kötekedik. igaz picifiu? ;)

ja:
Feltöltött kép

on :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
csak hogy már végre legyen több oldal óta egy ON:
http://www.batguano....nucgallery.html
edit:
amúgy van is két 700 megás avi fájlom, valami Trinity project néven, másfél órán keresztül csak atomot robbantgatnak...
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

Endroo: Nem érdemes a moderátorokkal kötekedni...õk felsõbb hatalommal rendelkeznek.
Más kérdés,h a értelmetlen amit csinálsz, meg a cél is, ami vezérel :-))))

Óóóó, köszönöm, hogy aggódsz értem, de a moderátorok tudják, hogyha megbotlom és rájuk esem akkor nekik végük. :) Na jó ezalól talán Jorus kivétel. :chin:
most rakok egy csomó :D :D , nehogy bannolva legyek

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
Más kérdés,h a értelmetlen amit csinálsz, meg a cél is, ami vezérel :-))))
"Ha tanulmányozzuk a külömbözõ vallások tanításait, észrevesszük, hogy mindnek a pozitív emberi tulajdonságok fejlesztése, az erényes ember nevelés a célja. Ez elég ok arra,hogy tiszteletet érezzünk minden vallás iránt." - Õszentsége a Dalai Láma elmélkedése

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Endroo! Te ezeket most vérkomolyan gondolod, vagy tavaszodik, vagy elvették a bicklidet, vagy...?
Végülis egy-két nap alatt össze lehet hozni egy csatolt, letölthetõ dokumentumokkal és jogszabályokkal megtámogatott pár száz oldalas "szabályzatot". Ha ez kell - lesz. Kezdjem el szó szerint alkalmazni? Mert az neked jó? Nem lennék híve egy ilyen "birkaólnak"...
Feltöltött kép
"In idem flumen bis non descendimus"

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

And so on...

nemi és faji alapú elõítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni

Akkor most hogy is van ez ... ;) én is jóval kötözködöm :banned:

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
jó, privi megy...(megdolgozok azért a sörért:D)
mert a végén még seggbe leszek rúgva ha ez a téma folytatódik:)

ON
Autist Team:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... :D Sajna suliban dekkoltam, miközben kitört a forradalom... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
kölyök8:
ugye eltároltad a linket még törlés elõtt az abberált tánctanárnéninek?:D

na de mostaztánmár tényleg giga ON.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
And so on...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez nagyon odab@sz... Hehehehe... :D:D:D Ott a pont!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Tessék:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Furcsa, hogy a viták után, mikor valaki jelzi, hogy "innentõl on", akkor egy jódarabig senki sem tud kellõképp on dolgot "képernyõre vetni"... :D Tehát ez is off...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hát nem kellett volna elkezdeni... és erre magadtól is rájöhettél volna. :P

Mindegy, innentõl ON.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás

de ide nem linkelem be mert kibannolnak egy életre

...én is igy kezdtem tegnap...:D
Absofuckinglutely infuckingcredible

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Srácok!

Elkérhetem utánközlésre az egyik legnagyobb hazai portál szûken vett "felhasználási alapelveit"!
Úgy, mint a jelenlegi szabályzatot, azt SEM olvasnátok soha, csak ha kibaszott ráérõs jókedvetek van. (Fõképp, mert 16 menüpont, olyan 50 képernyõoldal 1280x1024-ben...)

Én is a csajokat szeretem, fõképp a pucér csajokat, de azért ez mégis egy kerékpáros oldal basszus!
Tudom-tudom: van a wincseszteremen egy rakat biacjoscsajos képsorozat a 3x kategóriából - mégsem teszem fel, csak azért hogy jajdejófej legyek.

Egy meghatározó hazai lap (index.hu) egy meghatározó embere mondta nekem: leginkább a demokratikus diktatúra a célravezetõ egy idõ után. Ez van.

P.S.: Csajosbicajos bucimagazinnak meg vásárolhattok Sportpiacot jól.
Attól, hogy jön a tavasz (lasssssssan...) még ne itt a fórumon recskázzunk kvázi.
Ez nem álszemérem, csak ha lazán értelmezzük, már tolhatnám is fel Aria Giovanni klitoriszát 6 megapixelben - hiszen a vaginája nem láccik...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Hozzáteszem, hogy a bikemag kútásás eredménye is az volt, hogy ami a legjobban hiányzik az újságból, az a pucér csajok ... :) Azt mi lett belõle ... :( :D