lehet hogy akkor nem kellene úgy elõadni, mintha a seggébõl nõtt volna ki a világ?
hát szerintem ezen van a lényeg, de az összes okoskának, nemcsak nekem (bár remélem rám nem jellemzõ ez), kalának, stb..
egyébiránt asszem egyetértünk..

lehet hogy akkor nem kellene úgy elõadni, mintha a seggébõl nõtt volna ki a világ?
mondjuk rajtad, vv-n kívûl ki büszkélkedhet még élettapasztalattal? dig,zolle,thez,darton sem túl korosak ám, csak valamivel határozottabb véleményük van..:úgy szeretem kala értékrendjét, meg hogy tényleg hajlandó meghajolni az észérvek elött és soha nem hajtogatja tovább a hülyeségeket, meg a komoly életbölcsességeket, amiket a sok sok leélt év alatt szedett össze.
ne félj kala, a csajod nem fog semmilyen újságban pózolni, mert már nálunk is büntetik a pedofiliát.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakmost akkor mi is lett a vége? milyen csajokat nézzek holnap?
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakamugy offoltok geny@k!