hat igen ez kerem .... nem tom de majd eljuttatom hozzatok oket!
hogy kell felrakni ide kepet????
ha hosszu inkabb csinalok nekik egy honlapot!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Érdekes képek
Started by
Paraferee
, 2002. August 22. 10:39
Posted 2002. October 13. - 23:30

Posted 2002. October 13. - 23:06

Posted 2002. October 13. - 23:00

nos
URLd:\Képek\tchernobyl
URLd:\Képek\nácipocok
URLd:\Képek\Exxon find 1
URLd:\Képek\exxon find 2
URLd:\Képek\tchernobyl
URLd:\Képek\nácipocok
URLd:\Képek\Exxon find 1
URLd:\Képek\exxon find 2
Posted 2002. October 13. - 19:33

Posted 2002. October 13. - 18:18

;DURL
Csao !
Viktor vagyok a pécsi SPURI KERÉKPÁROS FUTÁRSZOLGÁLATTÓL !
Olvastam a honlapot, nagyon király, és mindig fogom nézegetni, ha nem vagyok éppen fuvarba !
Na csõ !
Csao !
Viktor vagyok a pécsi SPURI KERÉKPÁROS FUTÁRSZOLGÁLATTÓL !
Olvastam a honlapot, nagyon király, és mindig fogom nézegetni, ha nem vagyok éppen fuvarba !
Na csõ !
Posted 2002. October 13. - 16:21

Ezeket Párizsban.Osztállyal rászabadultunk a helyre 10 napra,és ki akartunk próbálni mindent.Persze mivel rendes drágaság volt,ezért nem láttunk sok érdekes dolgot,de...Pl. ment kb az osztálynak 90%-a Disneylandbe,no hát mi azt kihagytuk,és a kb 10ezres belépõre való eurónkat a Hard Rockban nyomtuk el koktélra.(Emberek!Megfogtam Madonna bõrruciját,és az AC/DC Angus ruháit+volt Metallica és Bon Jovi gitár ;D ;D)Aztán még vettünk közösbe két bringásújságot,és kikerestünk pár bicikliboltot,amit meglátogattunk.No,olyan volt,mint a nirvana.És ami még durvább,az az,h olcsóbb volt,mint Mo-n, (azaz a magyar forgalmazók ártöbbleteit ott nem kellett kifizetni)úgyhogy egy haverom ott vett XT hátsó váltót,én meg bukót.És úgy 3-4 ezerrel jobban jöttünk ki.Írt az egyik újság egy dirt jump pályát is Párizs közelében,azt is meg akartuk keresni,de mivel egy PICCCIIT bonyolult volt a közlekedés+senki nem tudott közülünk franciául (nayo;nusersón zsákvahótû=keressük zsákvarrótût és nõfasz anszõr=kilenc lift),ezért ebbõl nem lett semmi.
A levegõs váltó sztem is hülyeség,meg a vázon is hülyén néz ki a kamra,a lefty meg jellemzõ a Cannondale-re... :
zolle:a képen az új SRAM váltó van?
Ja igen;tök szar a franciáknál,hogy nincs tesztgép a legtöbb boltban,nem úgy,mint Ausztriában.Az viszont jó,h nem jellemzõ a teljes drágaság;a nagy üveges Bélízek kb 1-2 ezressel olcsóbbak,mint hazai társaik...Ja,és hatalmas árkülönbségek vannak;egy boltba a hûtött,fél literes kúka-kóla kb 1000 Ft,míg egy másikban a kétliteres noname változat úgy 100 Ft-nyi euro.A bort meg még a szakboltokban is olcsóbban adják,mint pl. az ásványvizet.
(ezzel a sok hülyeséggel arra akartam rávilágítani,hogy Fro. az alkoholisták hazája,hacsak nem sörös beállítottságú vki)
Na befogtam;
KALA
A levegõs váltó sztem is hülyeség,meg a vázon is hülyén néz ki a kamra,a lefty meg jellemzõ a Cannondale-re... :

zolle:a képen az új SRAM váltó van?
Ja igen;tök szar a franciáknál,hogy nincs tesztgép a legtöbb boltban,nem úgy,mint Ausztriában.Az viszont jó,h nem jellemzõ a teljes drágaság;a nagy üveges Bélízek kb 1-2 ezressel olcsóbbak,mint hazai társaik...Ja,és hatalmas árkülönbségek vannak;egy boltba a hûtött,fél literes kúka-kóla kb 1000 Ft,míg egy másikban a kétliteres noname változat úgy 100 Ft-nyi euro.A bort meg még a szakboltokban is olcsóbban adják,mint pl. az ásványvizet.
(ezzel a sok hülyeséggel arra akartam rávilágítani,hogy Fro. az alkoholisták hazája,hacsak nem sörös beállítottságú vki)
Na befogtam;
KALA
Posted 2002. October 13. - 14:22

Posted 2002. October 13. - 14:19

Ezeket hol?
A lefty amúgy szerintem tiszta idiótaság. Még v-féket se tudsz rárakni :)) Meg összevissza erõk hatnak rá. De ha kihozták, akkor biztos mûködik. Faramuci egy dolog. De ugyanígy nem értem a levegõs váltót sem. Bowden mért nem jó? Drága? Kevés van a Földön belõle?
A lefty amúgy szerintem tiszta idiótaság. Még v-féket se tudsz rárakni :)) Meg összevissza erõk hatnak rá. De ha kihozták, akkor biztos mûködik. Faramuci egy dolog. De ugyanígy nem értem a levegõs váltót sem. Bowden mért nem jó? Drága? Kevés van a Földön belõle?
Posted 2002. October 12. - 19:23

Köszönöm...Most már boldogan halok +.(igaz,ugyanezt mondtam,miután összefogdostam tíz darab Lefty-t,1 Biget+lefigyeltem egy levegõs váltóval rendelkezõ Stinky Primot...)
Posted 2002. October 12. - 18:56

Posted 2002. October 12. - 18:08

Posted 2002. October 12. - 17:03

Ksihölgy,ne húzzál! >
;D ;DAmúgy ez a váz,ami a képen látható,volt Párizsban a KONÁS boltban!(ahonnan a bukó származik)Szóval sajnálhatod,hogy kihagytad...
Amúgy igenis bárki összeszedheti rá a pízt.Egy átlag keresetû ember,ha nagyon akarja,minden hónapban félre tud rakni vmennyi pízt,kb 10.000 és 20.000 Ft között.Természetesen lemondásokkal jár ez az egész,de...És ezzel számolva úgy 4-6 év között összejön egy Intense.Igaz,ez egy átlag emberre igaz,vkikre nem,pl. gimisekre ;D .
Itt az ideje,hogy vki belinkelje a PATRIOTOT...Az még egy király gép...

Amúgy igenis bárki összeszedheti rá a pízt.Egy átlag keresetû ember,ha nagyon akarja,minden hónapban félre tud rakni vmennyi pízt,kb 10.000 és 20.000 Ft között.Természetesen lemondásokkal jár ez az egész,de...És ezzel számolva úgy 4-6 év között összejön egy Intense.Igaz,ez egy átlag emberre igaz,vkikre nem,pl. gimisekre ;D .
Itt az ideje,hogy vki belinkelje a PATRIOTOT...Az még egy király gép...
Posted 2002. October 12. - 16:59

Posted 2002. October 12. - 16:36

Posted 2002. October 12. - 15:35

Posted 2002. October 12. - 15:30

Posted 2002. October 12. - 15:30

Miért 800 ezer 1 millából nem jööne ki?
Amúgy én már 1 millábol inkább egy YAMAHA YZ250
venné nagyon tuti cross moci...
dirtboy
Amúgy én már 1 millábol inkább egy YAMAHA YZ250
venné nagyon tuti cross moci...
dirtboy
Posted 2002. October 12. - 15:23

Posted 2002. October 12. - 15:22

Kalaius: Akkor itt az idõ hogy elkezd gyüjteni 1-2 év allatt össze lehet rá szedni a lét!!! ;D
dirtboy
dirtboy
Posted 2002. October 12. - 15:17

Dirtboy:ami igazán közel áll a szívemhez,az az INTENSE-s kép...Az a piros bombázó...Eskü átszoknék CC-rõl 4xre,vagy Dhra,ha az lenne alattam....