Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4012 replies to this topic

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Egy rajongo:
http://www.vboogiema...?text=Bikemag :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
egy pár új Nokia...

6610: 6650: 3650:

Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
mar csak en vagyok egyedul ugyhogy garazdalkodom!!!!!
hehe haha hihi
http://lor.freeweb.h...mei/vhatter.jpg

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
nem ismerem a gizmot de mondjuk te két gyerek apjaként is úgy nyomnád mint húszegynéhány évesen amikor nem várt haza esetleg senki az albiba???

mert ha igen, és emellet letettél nem vb szereplést csak egy országos szintû eredményt akkor dumálhatsz ha meg nem akkor:Nyema duma!!!

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

több tiszteletet gizmonak gyerekek. letett már az asztalra annyit.
egykét világbajnokságon is képviselte ezt az országot. és ti?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Bender új gépe? Ha igen, még néhány vánkust fel kellene rá szigszalagozni... :)

http://www.pinkbike....iew&image=54717

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A riders honlapon vannak rola kepek.
Asszem az uj cim riders.ini.hu
de lehet, hogy mar valtozott..

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
valaki tud egypár linket pósa petirõl+képeket? :-\

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Kis idõvel te is utolérheted õket vagy megvárod míg belassulnak :D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
vagy ugrált a dimenziok között... amugy Gizmonak szerintem a Dirtezés meg a Dual jobban ment... bár lehet hogy tévedek... amugy nem tom ki volt az a Ruckusos, de lennék a helyében, hogy a Gizmoval + a Gulyással nyomja...

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Ne bántsátok már szerencsétlen Gizmot! Régebben milyen menû volt. Kezd kiöregedni ez tény. És teljesen meg is lehet érteni. Elég pénzt összeszedett gondolom már és kezd meggondolt lenni. Az meg hogy "kis ruckus"-al lehagyta az meg megint érdekes. Lehet hogy volt valami mûszaki gondja vagy mittudom én. Vagy a ruckusos volt nagyon marha ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
hát gizmo már lejárt sláger, nagyon ellustult, meg hát kiló a sérülése! De a Misit meg jobban birom! Ja, jut eszembe, egy pesti haver, nem akarom írni a nevét, de õ a misivel+a gizmoval volt bringázni, és a gizot úgy otthagyta, pedig a gizmo ösztelóssal volt, a csávó meg egy kis ruckussal! :-\ GYERÜNK Gizmo, soha se add fel! mutasd meg, hogy a magyarok is királyak a DH-ban!!!!!!!!!!!!!! :) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Off, merthogy ezek nem bringás képek, viszont szerintem nagyon érdekesek, avagy az érzéki csalódás támad! Vigyázat!!

http://www.ritsumei....ka/index-e.html

"Jó" szemnyúvasztást! ;)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
szegény Gizmo.... egyre kevesebb versenyen vesz részt .... már 1-en sem.... és egyre rosszabbul nyomja, valoszinüleg pont ezért... és hát a DH zás mellett valoszinüleg elkényelmesedett,mármint hogy régen asszem Triatlonozott vagy mi és akkor jol nyomta... mármint az után... aztán mára teljesen leépült volna??? azért remélem a következö Tokodi vesenyre eljön... meg a Gulyás meg ilyenek... mert én hozzájuk szeretném viszonyitani, hogy hogy megyek...

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szegény srác már nagyon nagyon kripli... :-\

Nem kevésszer törte magát rpitymra szóval megértem, ha abbahagyja!!! Bár errõl én még nem hallottam semmit!!!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts

de Arrol nem tudok, hogy hova megy at jovore, mert nem beszeltem vele egy ideje, de szerintem vagy Magellan, vagy pedig a Gizmo helyere a Velotrade -hez, de nem biztos, csak en ezt a ket dolgot tartom valoszinunek.
Remelem ennyi eleg rola... ;D ;D ;D ;D

És mi lesz Gizmo-val?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nos, tehat....
Kedves Posa Peti igazabol a versenyzest ezzel a bringaval kezdte ket evvel ezelott, elotte pedig mar egy ideje bringazott, de nem nyomta igy. Tehetseges volt, ezert sikerult felfejlodnie, persze ezt koszonheti a szponzoroknak is, mert anyagilag tamogattak rendesen, igy szinte minden versenyen ott volt, beleertve a kulfoldieket is. Iden meg Junior kategoriaban volt, tehat ebbol kifolyolag nincs 18 eves, bar ha jol emlekszem, akkor nemreg mar betoltotte, de nem biztos. Arrol nem tudok, hogy hova megy at jovore, mert nem beszeltem vele egy ideje, de szerintem vagy Magellan, vagy pedig a Gizmo helyere a Velotrade -hez, de nem biztos, csak en ezt a ket dolgot tartom valoszinunek.
Remelem ennyi eleg rola... ;D ;D ;D ;D

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
OK. szerintem õ is a magellánhoz fog átmenni! :-\

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Asszem az Illmatic szponzorálta de a huga megsugta, hogy jövõre másnál lesz, mert én pont Illmatic matricát akartam. És erre mondta, hogy jövõre másnál lesz. de ha akarod majd megkérdezem hány éves és mióta nyomja..

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
hány éves? mióta nyomja? hány szponzora van, és kik?