Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Érdekes képek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
4012 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ez azért egy kicsit nyakatekert okfejtés... :D

A trial ugye próba, tehát, aki triálozik, az próbálkozik? A squash pedig préselést jelent... meg faliteniszt. Stb. Az Off-Road egy versenytípus szabályokkal, egyesületekkel, versenyekkel, versenyzõkkel, weblapokkal, újságokkal, etc. Tehát nem csupán azt jelenti, hogy nem az úton mész. Ior erre gondolt szentem.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lor az off-road azt jelenti hogy nem az úton...
szerinted a sivatag, sztyeppe, tundra az út?
terep az is... csak másfajta mint amit mondjuk itthon terepnek hívnak...

UFF

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
na vegre egy ember aki ert a dologhoz!
bocs a tobbiektol de ez van! es annyit, hogy az off-road az mindenhol ilyen!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A Hummerkéhez még had tegyek hozzá annyit, hogy elsõosztályú terepjáró olyan terepen, ahova tervezték. Vagyis a sivatagba, sztyeppére, tundrára, és egyéb nagy lapos tepsikbe. A felépítésébõl (széles, lapos) is ez világlik ki. Egy magyarországi Off-Road versenyen valószínûleg az elsõ huplin felakadna, mert irgalmatlan nagy a tengelytávja, ám ettõl még remekül betölti a funkcióját ott, ahova tervezték.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Annyira nem lehet gány, ha rendszeresítették. (Osztkész.)

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
lor:
1. Ezt a szar jelzõt elejtsd már el végre! Ennyi erõvel mindenki mondhatná, hogy a Porsche szar! Miért? Mert nem tud felmenni az akárhányfokos lejtõkön. Igen, a hummer "nem megfelelõ" (ezt a szar jelzõ helyett) a budapesti kis utcákra, és minden autónak(jármûnek, ha úgy tetszik) megvan a maga felhasználási területe. Errõl ennyit

2. Igen, a Hummer nem !feltétlenül! terepjáró, mondom ezt azért, mert
- Átlagon felüli méretekkel áldotta meg a mélyentisztelt tervezõcsapat
- És mert baromi erõs, és strapabíró
DE: Mivel ezt a katonságnak tervezték, gondolom- a sok harckocsi tank között,- legyen valami "fürge", de mégis strapabíró járgány, ami jó felderítésre, stb. A katonaságnál meg tökmindegy milyen katgóriába sorolod, nem azt fogják nézni...

3. Amúgymeg nem akartam ennyire felpiszkálni a témát, inkább hagyjuk abba, amúgyis emiatt törnek ki az "offellenes" mozgalmak...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
akkor nezd meg ezeket
http://niva4ever.fw.hu
http://off-road.fw.hu
es azutan kepzeld bele a hummert a ket meter szelessegelvel, es a 3.5 tonnas onsulyaval! nem terepjaro. amit a katonasagnal csinal az nem az!
lefoliazva a varosban a diszko elott aldogalni jo!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Egy felhasználási területen viszont biztos megállná a helyét. Sötétített üveg mellett, akár fényes nappal is megállhatsz bárhol BP-en (vagy máshol) egy gyors menetre. ;) ;D Egy egész hárem belefér. Tudom, ha a funciplatiás szemszögébõl nézzük, akkor erre inább egy lakókocsi a megfelelõ, de az nem olyan cool 8).

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Annyira "szar" terepjáró amennyire egy M1 Abrams harckocsi! :D
Ugyanis arra tervezték, hogy ugyanott elmenjen ahol a tank. Ezeket kövesse/kiszolgálja...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en nem azt mondtam, hogy nem lehet ellopni hanem nem vontatjak el mert besupped az aszfaltba a vontato, vagy felborul. bilincs meg nem fer ra! ha sz@rnam a lovet akkor vennek mert jo vele buliba jarni de terepjaronak hidd el, hogy szar!!! mondj egy jelzot rola ami szerinted megfelelo lehet egy terepjaro szempontjabol!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Sorry, de megtudja valaki mondani, hogy az Author- a-zonerol van e valami valamelyik bike magban??? Ha igen akkor melyikben???

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
lor: Nyugi, kifejlesztenének egy más módszert kizárólag Hummerek elvitelére, de minek, ha csak 1-2 van Mo.-n?
Ja akkor ilyen alapon egy harckocsival , vagy egy tankkal kéne járni, mert ugye lánctalpakhoz nincsen kerékbilincs, nem gond, ha egy "nõi vezetõ" meghúzza a tankodat, és nem is mernek rádállni, nem?
És Hummer-re a szar jelzõt én kérem ki a tervezõ(k) helyett!

Ember: Ferrarit szerinted csak a Hungaroringen lehet kihasználni? Nem hinném...

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Attól még hogy nem tudod teljesen kihasználni, szerintem nyugodtan lehet akár Ferrarid. Nekem is egy F355ös az álmom. :)
Porsche az megint más, mert egy Boxster az teljesen kihasználható, és még nem is "annyira" drága.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Miért baj ha csak sivatagban használhatod? Az emberek megveszik a Ferrarit, és a Prosche-t is, pedig azt sem tudják kihasználni. Na jó. Magyarországon egy helyen tudják kihasználni , de az a Hungaroring.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hat igen ezert jo a hummer!
a 22"-os kerekre nem tudjak felrakni a kerekbilincset, emlni viszont a 3.5tonnas sulya miatt nem tudjak!
egyebkent meg szar mert semmire nem jo csak a sivatagban az meg nincs a szomszed erdoben!

trancer

trancer

vendég

• fórumtag
  • 50 posts
hehehe:

Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az asszony helye vidéken.
Ez nem olyan kép, mint az eddigiek.... >:(

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Ez fõleg MG-nek.
http://djurkou.freeweb.hu/culi.jpg

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts

Az attól függ milyen rég nem voltál nõvel... ;D ;) 8) ::) :P :-X :-\ ;D ;D
Egyébként nagyon brutál. Szerintem nyugodtan közkinccsé tehetnéd link formájában (NE SZÚRD BE, MINT KÉPET!!!), csak elõtte szólj, hogy csak erõs idegzetûeknek! Mert ez a kép tényleg nem gyenge!

EMBER mondta! Tessék: http://www.douller.c...bage/fuck05.jpg ÉSne engem hibáztassatok! És gyenge idegzetûeknek nem ajánlott! ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
ML! Küldd el a linket privibe, de ne a képet, csak a linkjét! Köszi!!! ;)