A trial ugye próba, tehát, aki triálozik, az próbálkozik? A squash pedig préselést jelent... meg faliteniszt. Stb. Az Off-Road egy versenytípus szabályokkal, egyesületekkel, versenyekkel, versenyzõkkel, weblapokkal, újságokkal, etc. Tehát nem csupán azt jelenti, hogy nem az úton mész. Ior erre gondolt szentem.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Indította
Paraferee
, 2002. augusztus 22. 10:39
Írta 2002. december 19. - 12:22
Ez azért egy kicsit nyakatekert okfejtés...
A trial ugye próba, tehát, aki triálozik, az próbálkozik? A squash pedig préselést jelent... meg faliteniszt. Stb. Az Off-Road egy versenytípus szabályokkal, egyesületekkel, versenyekkel, versenyzõkkel, weblapokkal, újságokkal, etc. Tehát nem csupán azt jelenti, hogy nem az úton mész. Ior erre gondolt szentem.
Írta 2002. december 19. - 10:38
lor az off-road azt jelenti hogy nem az úton...
szerinted a sivatag, sztyeppe, tundra az út?
terep az is... csak másfajta mint amit mondjuk itthon terepnek hívnak...
UFF
szerinted a sivatag, sztyeppe, tundra az út?
terep az is... csak másfajta mint amit mondjuk itthon terepnek hívnak...
UFF
Írta 2002. december 18. - 17:02
na vegre egy ember aki ert a dologhoz!
bocs a tobbiektol de ez van! es annyit, hogy az off-road az mindenhol ilyen!
bocs a tobbiektol de ez van! es annyit, hogy az off-road az mindenhol ilyen!
Írta 2002. december 18. - 14:40
A Hummerkéhez még had tegyek hozzá annyit, hogy elsõosztályú terepjáró olyan terepen, ahova tervezték. Vagyis a sivatagba, sztyeppére, tundrára, és egyéb nagy lapos tepsikbe. A felépítésébõl (széles, lapos) is ez világlik ki. Egy magyarországi Off-Road versenyen valószínûleg az elsõ huplin felakadna, mert irgalmatlan nagy a tengelytávja, ám ettõl még remekül betölti a funkcióját ott, ahova tervezték.
Írta 2002. december 17. - 10:29
Írta 2002. december 16. - 19:34
lor:
1. Ezt a szar jelzõt elejtsd már el végre! Ennyi erõvel mindenki mondhatná, hogy a Porsche szar! Miért? Mert nem tud felmenni az akárhányfokos lejtõkön. Igen, a hummer "nem megfelelõ" (ezt a szar jelzõ helyett) a budapesti kis utcákra, és minden autónak(jármûnek, ha úgy tetszik) megvan a maga felhasználási területe. Errõl ennyit
2. Igen, a Hummer nem !feltétlenül! terepjáró, mondom ezt azért, mert
- Átlagon felüli méretekkel áldotta meg a mélyentisztelt tervezõcsapat
- És mert baromi erõs, és strapabíró
DE: Mivel ezt a katonságnak tervezték, gondolom- a sok harckocsi tank között,- legyen valami "fürge", de mégis strapabíró járgány, ami jó felderítésre, stb. A katonaságnál meg tökmindegy milyen katgóriába sorolod, nem azt fogják nézni...
3. Amúgymeg nem akartam ennyire felpiszkálni a témát, inkább hagyjuk abba, amúgyis emiatt törnek ki az "offellenes" mozgalmak...
1. Ezt a szar jelzõt elejtsd már el végre! Ennyi erõvel mindenki mondhatná, hogy a Porsche szar! Miért? Mert nem tud felmenni az akárhányfokos lejtõkön. Igen, a hummer "nem megfelelõ" (ezt a szar jelzõ helyett) a budapesti kis utcákra, és minden autónak(jármûnek, ha úgy tetszik) megvan a maga felhasználási területe. Errõl ennyit
2. Igen, a Hummer nem !feltétlenül! terepjáró, mondom ezt azért, mert
- Átlagon felüli méretekkel áldotta meg a mélyentisztelt tervezõcsapat
- És mert baromi erõs, és strapabíró
DE: Mivel ezt a katonságnak tervezték, gondolom- a sok harckocsi tank között,- legyen valami "fürge", de mégis strapabíró járgány, ami jó felderítésre, stb. A katonaságnál meg tökmindegy milyen katgóriába sorolod, nem azt fogják nézni...
3. Amúgymeg nem akartam ennyire felpiszkálni a témát, inkább hagyjuk abba, amúgyis emiatt törnek ki az "offellenes" mozgalmak...
Írta 2002. december 16. - 18:14
akkor nezd meg ezeket
http://niva4ever.fw.hu
http://off-road.fw.hu
es azutan kepzeld bele a hummert a ket meter szelessegelvel, es a 3.5 tonnas onsulyaval! nem terepjaro. amit a katonasagnal csinal az nem az!
lefoliazva a varosban a diszko elott aldogalni jo!
http://niva4ever.fw.hu
http://off-road.fw.hu
es azutan kepzeld bele a hummert a ket meter szelessegelvel, es a 3.5 tonnas onsulyaval! nem terepjaro. amit a katonasagnal csinal az nem az!
lefoliazva a varosban a diszko elott aldogalni jo!
Írta 2002. december 16. - 17:46
Egy felhasználási területen viszont biztos megállná a helyét. Sötétített üveg mellett, akár fényes nappal is megállhatsz bárhol BP-en (vagy máshol) egy gyors menetre.
;D Egy egész hárem belefér. Tudom, ha a funciplatiás szemszögébõl nézzük, akkor erre inább egy lakókocsi a megfelelõ, de az nem olyan cool 8).
Írta 2002. december 16. - 17:22
Annyira "szar" terepjáró amennyire egy M1 Abrams harckocsi! 
Ugyanis arra tervezték, hogy ugyanott elmenjen ahol a tank. Ezeket kövesse/kiszolgálja...
Ugyanis arra tervezték, hogy ugyanott elmenjen ahol a tank. Ezeket kövesse/kiszolgálja...
Írta 2002. december 16. - 17:17
en nem azt mondtam, hogy nem lehet ellopni hanem nem vontatjak el mert besupped az aszfaltba a vontato, vagy felborul. bilincs meg nem fer ra! ha sz@rnam a lovet akkor vennek mert jo vele buliba jarni de terepjaronak hidd el, hogy szar!!! mondj egy jelzot rola ami szerinted megfelelo lehet egy terepjaro szempontjabol!
Írta 2002. december 16. - 17:03
Sorry, de megtudja valaki mondani, hogy az Author- a-zonerol van e valami valamelyik bike magban??? Ha igen akkor melyikben???
Írta 2002. december 16. - 16:21
lor: Nyugi, kifejlesztenének egy más módszert kizárólag Hummerek elvitelére, de minek, ha csak 1-2 van Mo.-n?
Ja akkor ilyen alapon egy harckocsival , vagy egy tankkal kéne járni, mert ugye lánctalpakhoz nincsen kerékbilincs, nem gond, ha egy "nõi vezetõ" meghúzza a tankodat, és nem is mernek rádállni, nem?
És Hummer-re a szar jelzõt én kérem ki a tervezõ(k) helyett!
Ember: Ferrarit szerinted csak a Hungaroringen lehet kihasználni? Nem hinném...
Ja akkor ilyen alapon egy harckocsival , vagy egy tankkal kéne járni, mert ugye lánctalpakhoz nincsen kerékbilincs, nem gond, ha egy "nõi vezetõ" meghúzza a tankodat, és nem is mernek rádállni, nem?
És Hummer-re a szar jelzõt én kérem ki a tervezõ(k) helyett!
Ember: Ferrarit szerinted csak a Hungaroringen lehet kihasználni? Nem hinném...
Írta 2002. december 16. - 12:34
Attól még hogy nem tudod teljesen kihasználni, szerintem nyugodtan lehet akár Ferrarid. Nekem is egy F355ös az álmom. 
Porsche az megint más, mert egy Boxster az teljesen kihasználható, és még nem is "annyira" drága.
Porsche az megint más, mert egy Boxster az teljesen kihasználható, és még nem is "annyira" drága.
Írta 2002. december 16. - 10:32
Miért baj ha csak sivatagban használhatod? Az emberek megveszik a Ferrarit, és a Prosche-t is, pedig azt sem tudják kihasználni. Na jó. Magyarországon egy helyen tudják kihasználni , de az a Hungaroring.
Írta 2002. december 14. - 16:34
hat igen ezert jo a hummer!
a 22"-os kerekre nem tudjak felrakni a kerekbilincset, emlni viszont a 3.5tonnas sulya miatt nem tudjak!
egyebkent meg szar mert semmire nem jo csak a sivatagban az meg nincs a szomszed erdoben!
a 22"-os kerekre nem tudjak felrakni a kerekbilincset, emlni viszont a 3.5tonnas sulya miatt nem tudjak!
egyebkent meg szar mert semmire nem jo csak a sivatagban az meg nincs a szomszed erdoben!
Írta 2002. december 14. - 16:30
vendég_Charon_*
Írta 2002. december 13. - 15:00
vendég_Charon_*
Írta 2002. december 12. - 18:55
Írta 2002. december 12. - 17:08
Az attól függ milyen rég nem voltál nõvel... ;D
8) :
![]()
:-X :-\ ;D ;D
Egyébként nagyon brutál. Szerintem nyugodtan közkinccsé tehetnéd link formájában (NE SZÚRD BE, MINT KÉPET!!!), csak elõtte szólj, hogy csak erõs idegzetûeknek! Mert ez a kép tényleg nem gyenge!
EMBER mondta! Tessék: http://www.douller.c...bage/fuck05.jpg ÉSne engem hibáztassatok! És gyenge idegzetûeknek nem ajánlott!
Írta 2002. december 12. - 16:58

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére