direkt raktad úgy, hogy az egyik fázis hátsó kereke az elõzõnek az elsõje?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Érdekes képek
Started by
Paraferee
, 2002. August 22. 10:39
Posted 2003. April 25. - 15:53
hihiiii, eztökjó 
pöpec
Posted 2003. April 25. - 15:30
Na most gyártottam egyet:
http://d-eyes.pganet...pek/fabunny.jpg
A képeket sorozat módban csináltam egy Fujifilm 4900Z-vel állvány nélkül. Aztán most összeraktam Gimp-pel. Szarakodtam vele egy félórát.
http://d-eyes.pganet...pek/fabunny.jpg
A képeket sorozat módban csináltam egy Fujifilm 4900Z-vel állvány nélkül. Aztán most összeraktam Gimp-pel. Szarakodtam vele egy félórát.
Posted 2003. April 25. - 14:57
Posted 2003. April 25. - 13:58
Posted 2003. April 25. - 13:24
Kedvesem apja a DunaTVnél rendezõ. Õ mesélte, h. van olyan kamerájuk, ahol felvétel elõtt kijelölsz pl. egy fickót, és meg lehet vele csinálni azt, hogy miközben megy a felvétel, a háttér fekete-fehér, a fickó meg színes.....
Szerintem ezek után már nem nagy szám egy ilyet összetenni.
Szerintem ezek után már nem nagy szám egy ilyet összetenni.
Posted 2003. April 25. - 09:20
PéeF
Posted 2003. April 25. - 08:48
Downstair Race Linz 2002
(kicsit lassan jön be)
http://www.dh-lusche...es/C27B2541.htm
http://www.dh-lusche...es/C27B2579.jpg
(kicsit lassan jön be)
http://www.dh-lusche...es/C27B2541.htm
http://www.dh-lusche...es/C27B2579.jpg
Posted 2003. April 25. - 08:44
Én is [quit] kollégával értek egyet.
Ilyen képeket szerintem profi cégek csinálnak reklámtevékenységre, vagy sok szabadidõvel rendelkezõ unatkozó milliomoscsemeték, vagy esetleg csóró, de annál találélkonyabb csákók. Itt magyarországon szerintem a harmadikból van a legtöbb. :'(
Ilyen képeket szerintem profi cégek csinálnak reklámtevékenységre, vagy sok szabadidõvel rendelkezõ unatkozó milliomoscsemeték, vagy esetleg csóró, de annál találélkonyabb csákók. Itt magyarországon szerintem a harmadikból van a legtöbb. :'(
Posted 2003. April 25. - 08:12
;D [quit] : azétr megnézném Én azt az 5perces maszkolást PSben, ha egy elég zavaros háttérrõl van szó 
Mert hát nem mindig kék háttér elõtt ugranak ilyet...
De természetesen meg lehet csinálni... 8)
Mert hát nem mindig kék háttér elõtt ugranak ilyet...
De természetesen meg lehet csinálni... 8)
Posted 2003. April 25. - 04:58
Posted 2003. April 25. - 00:07
Hali!
Szerintem PSP-ben nem tartana 5 percnél tovább senkinek, aki 1 kicsit is tudja, mit jelent az, hogy maszkolás... Ha pedig állványom van a géped, akkor akár a "sávos" összerakást is választhatod, ugyanezt kapod, hiszen a háttér minden képen változatlan.
A többszörös 1 kockára expozícióval nekem van 1problémám: Ha pl. 5 fázist akarsz, akkor ahhoz, hogy a hátterted helyesen legyen exponálva, 1/5-öd akkora záridõt kell alkalmaznod minden blendenyitásnál(vagy más módon lecsökkentened a fény bejutását: rekeszelés). OK, de a mozgó tágy (a manus a bringán) minden fázisban a szükséges megvilágításnak csupán az 1/5-ét kapja, hiszen a mozgásból eredõen mindig máshova kerül a képen, így nem adódhatnak össze a megvilágítás-értékei. Ha viszont minden fázis normális záridõvel exponálsz, akkor 1 szénné égett kép lesz az eredmény.
szerintem. Én maradok a digit cam + PSP kombónál.
Szerintem PSP-ben nem tartana 5 percnél tovább senkinek, aki 1 kicsit is tudja, mit jelent az, hogy maszkolás... Ha pedig állványom van a géped, akkor akár a "sávos" összerakást is választhatod, ugyanezt kapod, hiszen a háttér minden képen változatlan.
A többszörös 1 kockára expozícióval nekem van 1problémám: Ha pl. 5 fázist akarsz, akkor ahhoz, hogy a hátterted helyesen legyen exponálva, 1/5-öd akkora záridõt kell alkalmaznod minden blendenyitásnál(vagy más módon lecsökkentened a fény bejutását: rekeszelés). OK, de a mozgó tágy (a manus a bringán) minden fázisban a szükséges megvilágításnak csupán az 1/5-ét kapja, hiszen a mozgásból eredõen mindig máshova kerül a képen, így nem adódhatnak össze a megvilágítás-értékei. Ha viszont minden fázis normális záridõvel exponálsz, akkor 1 szénné égett kép lesz az eredmény.
szerintem. Én maradok a digit cam + PSP kombónál.
Posted 2003. April 24. - 07:55
lor: azért megnézném Én azt az izzadást, mmire TE ehhez a képhez hasonló, HASONLÓ! minõségût kreálsz több kockából photoshopban 
Sajna ezt a képet csak egy kockára fotózással érheted el...
HA többm kockás sorozatod van/lesz, inkább azzal próbálkozz, hogy a megfelelõ részek sávos(függõlegesen az egész képet abban a tartományban) kivágod, és egymás mellé rakod... csak hát ugyebár az nem ez.... :-\
Üdv, Para
Sajna ezt a képet csak egy kockára fotózással érheted el...
HA többm kockás sorozatod van/lesz, inkább azzal próbálkozz, hogy a megfelelõ részek sávos(függõlegesen az egész képet abban a tartományban) kivágod, és egymás mellé rakod... csak hát ugyebár az nem ez.... :-\
Üdv, Para
Posted 2003. April 24. - 02:38
Posted 2003. April 23. - 22:13
Posted 2003. April 23. - 20:21
Posted 2003. April 23. - 20:03
Posted 2003. April 23. - 20:01
sorozat kepet tud csinalni a gepem.
csak ugyanarra a 'kockara' nem tudok exponalni. (digi)
a videonak kicsi a felbontasa ~1Mpix
valamikor mar kiproszalom.
hatha az egymasra rakott foliakkal mukodik a dolog. :-/
csak ugyanarra a 'kockara' nem tudok exponalni. (digi)
a videonak kicsi a felbontasa ~1Mpix
valamikor mar kiproszalom.
hatha az egymasra rakott foliakkal mukodik a dolog. :-/
Posted 2003. April 23. - 18:40
lor: szerintem ha 1 videot leraksz ( digitálisssal egyszerübb) és felveszi az ugrásod, majd a megfelelö filmkockákat egymásra teszed.. akkor is sikerül
Posted 2003. April 23. - 15:18
Maximalisták.
Titán penge, és karbon markolat (vagy fordítva
;D). Mint a legjobb kerékpárvázak.
Titán penge, és karbon markolat (vagy fordítva
Posted 2003. April 23. - 13:03
az a helyzet, hogy nem is tudja bármelyik gép...
és ha már érdekes képek:

ha nem lenne felismerhetõ, ez egy NIVA 8)
0ról 50re a gyorsulása közel 19sec... ;D nem egy sprinter...
és ha már érdekes képek:

ha nem lenne felismerhetõ, ez egy NIVA 8)
0ról 50re a gyorsulása közel 19sec... ;D nem egy sprinter...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top