a niva es az uaz kurva jo gepes!
uaz eredeti motor szar tehat nem maszik jol
de a niva mar kepes!
majd mutatok nektek kepeket.
csak nem itt
.
.
.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Érdekes képek
Indította
Paraferee
, 2002. augusztus 22. 10:39
Írta 2003. október 24. - 23:08

Írta 2003. október 24. - 22:50

Írta 2003. október 24. - 22:47

Írta 2003. október 24. - 22:26

ja és OLYAN GUMIT vett az egyik haverom, hogy ha beférne a villámba, betenném ;D
Miki Tomzon : kb ökölnyi mintákkal és a gumi oldalán is van minta!!!!!
Miki Tomzon : kb ökölnyi mintákkal és a gumi oldalán is van minta!!!!!
Írta 2003. október 24. - 22:24

Hummer nem tom milyen lehet terepen... mármint, hogy milyen meredeken képes felmenni, mert lehet, hogy olyan mint a niva vagy az UaZ , amik mennek mint az örült, nagyon jo menet tulajdonságaik vannak, de nem tudnak felmenni:
/ <--- egy ilyen emelkedön
Major: annak az ismerösödnek nincsen véletlenül külön elado 4 db full kereke eladoban 94 -es four runnerhez?
/ <--- egy ilyen emelkedön
Major: annak az ismerösödnek nincsen véletlenül külön elado 4 db full kereke eladoban 94 -es four runnerhez?
Írta 2003. október 24. - 22:22

palmer, pontosan! h2 mar csak egy sznob auto... gazdagoknak... semmi igazi megfogo kilepo dolog nincs rajta.... de ezt a terepjaro topikban EZERszer kitargyaltuk ;D
Írta 2003. október 24. - 22:13

Írta 2003. október 24. - 21:57

GT: Hamár így elfilozofálunk akkor:
Autó - Görög eredetû szó, jelentése ön, saját.
A H2 akkor is maximum Automobil -- Önmozgó. Semmiképpen nem autó.
De ha hinden képpen Hummer akkor én a H2-t nem tartom igazi Hummernek, ez csak egy divat furgon, extra teherbírással, az igazi Hummerekhez még ma is Tehergépjármû vezetõi engedély kell (nme jut eszembe a bötûje)
De szerintem nyugodtan befejezhetitek a "vitatkozást"
ON
Autó - Görög eredetû szó, jelentése ön, saját.
A H2 akkor is maximum Automobil -- Önmozgó. Semmiképpen nem autó.
De ha hinden képpen Hummer akkor én a H2-t nem tartom igazi Hummernek, ez csak egy divat furgon, extra teherbírással, az igazi Hummerekhez még ma is Tehergépjármû vezetõi engedély kell (nme jut eszembe a bötûje)
De szerintem nyugodtan befejezhetitek a "vitatkozást"
ON
Írta 2003. október 24. - 21:53

Mindkettõ 30-35 millió...
Majd ha lesz saját keresetem,nem lakást fogok venni,hanem Hummert:))Hummi mániás vagyok.
De persze addigra lesz egy DHi-m is ;D
Majd ha lesz saját keresetem,nem lakást fogok venni,hanem Hummert:))Hummi mániás vagyok.
De persze addigra lesz egy DHi-m is ;D
Írta 2003. október 24. - 21:39

gt rider ;D
lehet hogy a hummer nem auto, de telleg ez a BEST!
nekem is kene egy H1-es... de nincs se zsé se semmi...
a h2 meg nagyon nyomi.... kicsi, es tul csilire van fenyezve ;D
lehet hogy a hummer nem auto, de telleg ez a BEST!
nekem is kene egy H1-es... de nincs se zsé se semmi...
a h2 meg nagyon nyomi.... kicsi, es tul csilire van fenyezve ;D
Írta 2003. október 24. - 21:35

Tudom,hogy a Hammerrel viccelõdtetek,de ha Hummer-nek vesszük ,akkor:
Eleinte katonai jármû volt,és külön jogsi kellett a vezetéséhez.Tehát nem minõsült személygépkocsinak.
Viszont a gyártó ( GM) látta,hogy a Hummerek iránt mekkora érdeklõdés van, megalkotta a h2-t.
Ennek a méretei nem olyan drabálisak,de még mindig eléggé nagy és ami itt a lefgõbb:személygépjármûnek minõsül.
Tehát a Hummer H2 auto.
És minden auto,amelyiknek van motorja,és négy kereke.(kivéve a vilcser speciális formája,de arról nem szívesen beszélnék).
Amúgy a Hummerek képei simán jöhetnek ebbe a topicba.
Kész-pasz.
;D
Eleinte katonai jármû volt,és külön jogsi kellett a vezetéséhez.Tehát nem minõsült személygépkocsinak.
Viszont a gyártó ( GM) látta,hogy a Hummerek iránt mekkora érdeklõdés van, megalkotta a h2-t.
Ennek a méretei nem olyan drabálisak,de még mindig eléggé nagy és ami itt a lefgõbb:személygépjármûnek minõsül.
Tehát a Hummer H2 auto.
És minden auto,amelyiknek van motorja,és négy kereke.(kivéve a vilcser speciális formája,de arról nem szívesen beszélnék).
Amúgy a Hummerek képei simán jöhetnek ebbe a topicba.
Kész-pasz.
;D
Írta 2003. október 24. - 21:18

Írta 2003. október 24. - 21:05

a hammer nem auto!
ezt mar kifejtettem egy erre valo topickban.
A hammer télleg nem autó, hanem egy szerszám, pl kovácsok szokták használni kalapálásra (legfeljebb MC Hammer), de elütni semmiképpen nem lehet vele bringásokat, esetleg leütni. Ezért kell bukót hordani... hopp, nade elkalandoztam :

Írta 2003. október 24. - 20:55

Írta 2003. október 24. - 20:50

Mekibe kicsit gáz mert nem érsz le a tálcáért, de levehetõ a hátulja és van benne bukócsõ!!! Az nagyon patent!!! 
DHzni menni is tökéletes!!! Ha esik az esõ és mégsincs kedved kiszállni lemehetsz a pályán vele simán!!! ;D

DHzni menni is tökéletes!!! Ha esik az esõ és mégsincs kedved kiszállni lemehetsz a pályán vele simán!!! ;D
Írta 2003. október 24. - 20:35

Írta 2003. október 24. - 19:22

Ugyan ilyenje van a haveromnek és eladó, ha érdekel valakit!!! 
Egy Toyota 4Runner, asszem 94es...

Egy Toyota 4Runner, asszem 94es...
Írta 2003. október 24. - 18:08

kossz
szintugy ;D 4runner ;D batar nagy terepjaro, es meg jol is nez ki ;D csak kar volt elutnie azt a bicost
;D ja, amugy szimlpan csak erdekelnek a kocsik ;D(mivel nincs :'( )
en emellett a nissan pickupot neztem ki amugy(dakar rally-s, legujabb) de ez mar megint masik topic lenne ;D
ON ;D

en emellett a nissan pickupot neztem ki amugy(dakar rally-s, legujabb) de ez mar megint masik topic lenne ;D
ON ;D
Írta 2003. október 24. - 18:00

Thez nem is tudatm, hogy ilyen jó vagy pick upos terepjárókba, nekem pont ez a tipus a kedvencem, a pajero p-u elött.
http://www.4hometown...sr54-runner.jpg
http://www.4hometown...sr54-runner.jpg
Írta 2003. október 24. - 14:59

ja. ez igaz.. mellesleg mar szabad egyiranyu utcaban szembe kerekparozni a forgalommal(elvileg..
csak egyszer meg ne olesd magad....