Egyébként csak egy kis szösszenet arról, az autós és a gyalogos társadalomban milyen kép alakult ki rólunk, és hogy miért!!! Vannak ugye a szerencsétlen kivételek! Mivel jogsival is rendelkezem, ezért láttam egy két negaítv példát a kétkerekûek részérõl!!!!!!!! 11-es fõúton Békás és Szentenre között" egy mezei mountinbike-val mit gondoltok hol kerékpározott egy alulvezérelt kerékpártársuk??? A fõúton, és nem a tökéletes lesûlyesztett kerékpárúton, ahol még attól is meg van védve, ha egy MIG vadászrepülõ lezuhanna a 11-es fõútra Szentendere felõl, és 2050510212méterre szétrepülõ roncsdarabokkal lenne tele a környék! "Na jó megint túlzok" Éppek bazira ráértem, és megáltam az út szélén a kocsimmal, hogy megkérdezzem a delikvenst, ugyanár miért itt gúrúl, és miért nem a kijelölt részen? Mire a bikanyakú fejenagytól az a választkaptam, hogy kapjam be és hogy az õsi mesterséget ûzõ édesanyámmal folytassak szekszuális kapcsolatot, de ezt akár a hugommal és a nyagyapámmal is megtehetném. Mivel láthatóan erõfölényben volt, inkább hagytam had guruljon ott tovább, hátha halálragázolja valaki én személy szerint nem nagyon idegesítettem fel magamat, de ez egy pont olyan példa, ami miatt kialakúlhatnak bizonyos ellenszenves érzések az autós ill. a gyalogos társadalom lelkében velünk szemben.
Na egy kicsit bõ lére eresztett válaszomat szeretném azza lezárni, hogy mégegyszer elnézést kérjel mindenkitõl, akit az elõzõ hozzászólásommal esetlegesen megbántottam, egy kicsit elszaladt velem a paci, nagy a szám és szánom bánom, valahol igazatok van, de éppen azért írtam most ennyi baromságot, hogy tisztázzam magam és a havert a vádak alól, remélem ez megtörpént!

Igérem lakatot teszek a csapongó fantáziámra, és ne vonjatok le hosszú távú negatív következtetéseket a személyemet illetõleg, mert nem vagyok én olyan rossz srác csak egy kicsin nagy a szám és szeretek szinezni szóval BOCSI!!!
Na legyetek jók és szobatiszták!