Van még!
Kérdés :
Tavaly Barátnõ 1.0 - mat Feleség 1.0 - ra fejlesztettem és az új program váratlanul elindította a „gyerek process” - t, amelynek rendkívül nagy a tár- és erõforrásigénye. A termékismertetõben nem esik szó errõl a jelenségrõl. Ráadásul a Feleség 1.0 minden más programba is beinstallálja saját magát és már a rendszerindításkor betöltõdik. A különbözõ programok, úgy mint Éjszakaipóker 10.3 és Sörivászat 2.5 azóta nem futnak, indításukkor a rendszer összeomlik. Úgy tûnik, nem is tudom kiírtani a rendszerembõl a Feleség 1.0 - t . Gondolkoztam a Barátnõ 1.0 - ra való visszatérésen, de az UNINSTALL nem mûködik. Tudnának segíteni ?
Válasz :
Kedves Felhasználó !
Ez nagyon általános probléma. Sokan fejlesztik Barátnõ 1.0 - jukat Feleség 1.0 - ra, gondolván, hogy ez pusztán szórakoztató segédprogram. Ellenben a Feleség 1.0 operációs rendszer, így arra tervezték, hogy mindent õ futtasson. Ne is próbálkozzon az installálásával ! A Feleség 1.0 késõbbi eltávolítása csak a rendelkezésre álló erõforrások sérülésével járhat. Néhányan megpróbálták installálni a Barátnõ 2.0 - t ill. a Feleség 2.0 - t, de több problémával találkoztak, mint az eredeti rendszerben. Mások megpróbálták a Barátnõ 2.0 - t futtatni a háttérben, a Feleség 1.0 mûködésével egyidõben. Sajnos a Feleség 1.0 érzékeli a Barátnõ 2.0 - t és ez összeütközést okoz, amely a rendszer összeomlásához vezethet. A legegyszerûbb módja a problémák elkerülésének, ha egyik verzióját sem installálja a Feleség szoftvernek, csak a Barátnõt használja. A Barátnõ 1.0, 2.0, 3.0 stb. tökéletesen kompatibilisek egymással és együtt is futtathatók.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Sztorik... 8)
Indította
Paraferee
, 2001. augusztus 16. 12:08
Írta 2002. május 11. - 10:18
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 11. - 08:43
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 10. - 17:39
Írta 2002. május 10. - 12:40
Na tessék itt egy kis agymenés! ;D
"Müszaki Segelyszolgalat!
A mult évben a Barát 5.0 verziot Férj 1.0 - ra cseréltem és azt tapasztaltam, hogy az uj program váratlan változtatásokat eszközölt a pénzügyi modulokban, korlátozott hozzáférést a virág- és ékszer alkalmazásokban, melyek folyamatosan müködtek a Barát 5.0 alatt. Továbbá a Férj 1.0 kitörölt más programokat, mint például a Forro szex 1.0 és Románc 9.9 -est, viszont felinstallalt értékes, de nem kivánt programokat, mint NFL 5.0 és NBA 3.0. ??? . A beszélgetés 8.0 már nem fut es a takaritás 2.6 teljesen lefagyasztja a rendszert. Probáltam a Civodás 5.3 - at a gondok megoldására, de hiaba.
Elkeseredett Feleség ****
Kedves Elkeseredett Feleség!
Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Barát 5.0 csak egy szorakoztato program mig a Férj 1.0 egy operácios rendszer. Probálja meg beirni a következö parancsot: C:/ AZT HITTEM SZERETSZ és telepitse a Könnyek 6.2 verziot. A Férj 1.0 ekkor automatikusan elinditja a Hibáztam 3.0 és a Virágok 7.0 felhasználoi modulokat. Ne feledje azonban, hogy a tulzott alkalmazás a Férj 1.0-t az Összegombolyodott Csend 2.5, a Boldogóra 7.0 vagy a Sör 6.1 alapértelmezésre készteti. A Sör 6. 1 egy különösen rossz program, mert generálja a "Hangos Horkolás" hullámfajljait. NE telepitse az Anyós 1.0-at vagy másik Barát programot. Ezek nem tamogatott felhasználások és tönkreteszik a Férj 1.0-at. Összefoglalva a Férj 1.0 egy nagyszerü program, de a memoriakapacitása korlátozott és nem tud gyorsan alkalmazkodni az uj alkalmazásokhoz. Gondolkozzon el kiegészitö szoftverek beszerzésén a rendszer feljavitására. Ön személy szerint a MelegÉtel 3.0, CsábosFehérnemü 5.3-at es a TartsdmegJoalakod 10-et javaslom.
Tech Support"
;D ;D ;D
"Müszaki Segelyszolgalat!
A mult évben a Barát 5.0 verziot Férj 1.0 - ra cseréltem és azt tapasztaltam, hogy az uj program váratlan változtatásokat eszközölt a pénzügyi modulokban, korlátozott hozzáférést a virág- és ékszer alkalmazásokban, melyek folyamatosan müködtek a Barát 5.0 alatt. Továbbá a Férj 1.0 kitörölt más programokat, mint például a Forro szex 1.0 és Románc 9.9 -est, viszont felinstallalt értékes, de nem kivánt programokat, mint NFL 5.0 és NBA 3.0. ??? . A beszélgetés 8.0 már nem fut es a takaritás 2.6 teljesen lefagyasztja a rendszert. Probáltam a Civodás 5.3 - at a gondok megoldására, de hiaba.
Elkeseredett Feleség ****
Kedves Elkeseredett Feleség!
Szeretnénk emlékeztetni, hogy a Barát 5.0 csak egy szorakoztato program mig a Férj 1.0 egy operácios rendszer. Probálja meg beirni a következö parancsot: C:/ AZT HITTEM SZERETSZ és telepitse a Könnyek 6.2 verziot. A Férj 1.0 ekkor automatikusan elinditja a Hibáztam 3.0 és a Virágok 7.0 felhasználoi modulokat. Ne feledje azonban, hogy a tulzott alkalmazás a Férj 1.0-t az Összegombolyodott Csend 2.5, a Boldogóra 7.0 vagy a Sör 6.1 alapértelmezésre készteti. A Sör 6. 1 egy különösen rossz program, mert generálja a "Hangos Horkolás" hullámfajljait. NE telepitse az Anyós 1.0-at vagy másik Barát programot. Ezek nem tamogatott felhasználások és tönkreteszik a Férj 1.0-at. Összefoglalva a Férj 1.0 egy nagyszerü program, de a memoriakapacitása korlátozott és nem tud gyorsan alkalmazkodni az uj alkalmazásokhoz. Gondolkozzon el kiegészitö szoftverek beszerzésén a rendszer feljavitására. Ön személy szerint a MelegÉtel 3.0, CsábosFehérnemü 5.3-at es a TartsdmegJoalakod 10-et javaslom.
Tech Support"
;D ;D ;D
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 10. - 11:19
vendég_Charon_*
Lensver:
Nem semmi! Végre elõtört belõled az igazi éned! Ki a pszihoanalitikusod? Hannibal Lechter?
;D ;D ;D ;D
Nem semmi! Végre elõtört belõled az igazi éned! Ki a pszihoanalitikusod? Hannibal Lechter?
Írta 2002. május 10. - 10:26
Ez az AntiVBB duma elég béna, nem? ott is ugyanilyen emberkék vannak, mint itt a fórumon pl. megszállottan bringáznak, a saját vérmérsékletükkel egyezõ stilussal és hozzáállással szemlélik és reagálják le a világot.
semmi gáz velük szerintem.
Én kedvelem némelyik VBB-st ;D ;D ;D ;D
semmi gáz velük szerintem.
Én kedvelem némelyik VBB-st ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. május 08. - 09:03
Lehet,hogy igazad van. De minimum egy olyasvalaki, aki utál biciklizni és nem szimpatizál a bringásokkal.
Írta 2002. május 08. - 08:57
szerinted ki ez az antivbb?
lehet hogy az autos tarsadalomhoz tartozik...
jo lesz vigyazni vele!!!
lehet hogy az autos tarsadalomhoz tartozik...
jo lesz vigyazni vele!!!
Írta 2002. május 08. - 08:54
Írta 2002. május 08. - 08:51
szia Lensver!
nagyon jol nyomod, örülök hogy sikerült neked is megszeretned az igazan agressziv kerekparozast!!!
;D ;D
viszont egyet sose felejcs el!
közbe mosolyogj!!!
csao: Zsof
nagyon jol nyomod, örülök hogy sikerült neked is megszeretned az igazan agressziv kerekparozast!!!
;D ;D
viszont egyet sose felejcs el!
közbe mosolyogj!!!
csao: Zsof
Írta 2002. május 07. - 23:58
Mi az, hogy antivbb? Utálsz bringázni? Utálod a bringásokat? Vagy csak a VBB-seket? A több, mint 400 tagból pontosan kiket? Vagy kinek és minek köszönhetõ, hogy leoltasz?
vendég__*
Írta 2002. május 07. - 22:26
vendég__*
Írta 2002. május 07. - 21:54
Ja igen, erröl jut eszembe: júni 14-16, Vbb túra van a Zemplénben. Jösztök Zed és többiek?
Írta 2002. május 07. - 21:08
Írta 2002. május 06. - 23:11
Írta 2002. május 06. - 14:59
Kislust: Én nem ismerem a VBB-seket, csak hallottam, hogy igen aktívak ilyen szempontból. Lehet, hogy te pont kifogtál néhány taplót.
Lensver: ne feledd: a terhes kismama éri a legtöbb bónuszpontot! ;D ;D
AsztA
Lensver: ne feledd: a terhes kismama éri a legtöbb bónuszpontot! ;D ;D
AsztA
Írta 2002. május 06. - 12:01
Azért kerékpáros kistársaimat sem irigylem, amikor mondjuk az amúgy is zsúfolt bicikliúton a Lánchíd és Margit híd között mögém kerülnek... ;D Mivel a forgalom miatt kikerülni nem tud, fel kell vennie a tempóm...vagyis olyan 7-8 km/h-t. Efelett ugyanis már nem tudok biztonságosan uzsonnázni, inni, cigizni, miközben araszolok... ;D De azért ne vágjatok hátba!
Írta 2002. május 06. - 11:34
Sezlony!
Tanácsaitokra most már én is átvedlettem vadállattá, és a következöket müvelem:
Cafattá mócsingolom a bringaútra elém bemerészkedö bunkókat, nemre, korra, egészségügyi állapotra való tekintet nélkül kormányszarvammal jól hátba vágom az elöttem cammogókat. Az öregeket persze elöbb kicsinálom idegileg, mert igy sokkal izgisebb, és nagy fékezéssel próbálom rájuk hozni a szivinfarktust.
A kutyákon sokszor úgy gázolok át, hogy a drágalátos gazdiknak már feleszmélni sincs idejük. Csak annyit vesznek észre, hogy a szeretett dögböl egy piros tócsa maradt az úton. Úgy kell nekik, miért ott sétáltatnak nem? Legközelebb ök is igy járnak, ha átlépik a büvös csikot!
A térdig érö lurkók feje úgy roppan kerekem alatt, akár a makkok az öszi erdöben. De ki nem szarja le, nem az én porontyaim!
Mire pedig a szülök elkezdenek orditozni a szörnyüségtöl, addigra már úgyis messze járok.
A lassan elöttem guruló, és idióta rovarként cikázó kocabringásokban is próbálok minél több kárt okozni. Hátulról hatalmas csapást mérek rájuk, hogy táguljanak már elölem, hiszen ilyen lassú és szerencsétlen embereknek szintúgy nincs mit keresniük a kerékpárúton.
A kerékpárút ugyanis csak engem illet: a gyorsat, az okosat, a tökéleteset. Esetleg még hasonszörü társaimat.
Köszi, hogy fölnyitottátok a szememet, s hogy kimenekitettetek a szeretet, megértés és elözékenység csapdájából! Most már tisztán látok, bár látásomat idönként véres mócsingok és halálhörgések homályositják el. ;D
Tanácsaitokra most már én is átvedlettem vadállattá, és a következöket müvelem:
Cafattá mócsingolom a bringaútra elém bemerészkedö bunkókat, nemre, korra, egészségügyi állapotra való tekintet nélkül kormányszarvammal jól hátba vágom az elöttem cammogókat. Az öregeket persze elöbb kicsinálom idegileg, mert igy sokkal izgisebb, és nagy fékezéssel próbálom rájuk hozni a szivinfarktust.
A kutyákon sokszor úgy gázolok át, hogy a drágalátos gazdiknak már feleszmélni sincs idejük. Csak annyit vesznek észre, hogy a szeretett dögböl egy piros tócsa maradt az úton. Úgy kell nekik, miért ott sétáltatnak nem? Legközelebb ök is igy járnak, ha átlépik a büvös csikot!
A térdig érö lurkók feje úgy roppan kerekem alatt, akár a makkok az öszi erdöben. De ki nem szarja le, nem az én porontyaim!
Mire pedig a szülök elkezdenek orditozni a szörnyüségtöl, addigra már úgyis messze járok.
A lassan elöttem guruló, és idióta rovarként cikázó kocabringásokban is próbálok minél több kárt okozni. Hátulról hatalmas csapást mérek rájuk, hogy táguljanak már elölem, hiszen ilyen lassú és szerencsétlen embereknek szintúgy nincs mit keresniük a kerékpárúton.
A kerékpárút ugyanis csak engem illet: a gyorsat, az okosat, a tökéleteset. Esetleg még hasonszörü társaimat.
Köszi, hogy fölnyitottátok a szememet, s hogy kimenekitettetek a szeretet, megértés és elözékenység csapdájából! Most már tisztán látok, bár látásomat idönként véres mócsingok és halálhörgések homályositják el. ;D
Írta 2002. május 06. - 09:39
igen Sorn!
de ne felejcsd el a kolbaszosmagnumot se (nalunk az a slager...)
amugy en a varosi biciklis-uton probalok türelmes maradni... ugyanis az eszkombajn szülök gyakran a kis töpörtyükkel is arra setalgatnak (azok akik altalaban a terdemnek mennek, ha bicaj nelkül vagyok) szoval csunya vege lenne, ha ugy döntenek, hogy "ugyanma, itt en közlekedek" es nem varnam meg mig a draga szülö begyüjti az egyetlen maszatkajat aki eppen a hangyakkal es cserebogarakkal jaccik a biciklisut közepen...
szoval az a kis szerencsetlen tenyleg nem tehet rola... :
mellesleg pedig a szülöt is felettebb boldogga teszed vele, ha utana mosolyogva mekköszönöd a közremüködeset (ijenkor többnyire aszongyak hogy SZIVESEN! ez komoly!)
na csok mindenkinek! megyek tanulni!
zsof
de ne felejcsd el a kolbaszosmagnumot se (nalunk az a slager...)
amugy en a varosi biciklis-uton probalok türelmes maradni... ugyanis az eszkombajn szülök gyakran a kis töpörtyükkel is arra setalgatnak (azok akik altalaban a terdemnek mennek, ha bicaj nelkül vagyok) szoval csunya vege lenne, ha ugy döntenek, hogy "ugyanma, itt en közlekedek" es nem varnam meg mig a draga szülö begyüjti az egyetlen maszatkajat aki eppen a hangyakkal es cserebogarakkal jaccik a biciklisut közepen...
szoval az a kis szerencsetlen tenyleg nem tehet rola... :
mellesleg pedig a szülöt is felettebb boldogga teszed vele, ha utana mosolyogva mekköszönöd a közremüködeset (ijenkor többnyire aszongyak hogy SZIVESEN! ez komoly!)
na csok mindenkinek! megyek tanulni!
zsof
vendég__*
Írta 2002. május 02. - 19:06
vendég__*

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére