Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Sztorik... 8)

- - - - -

• Please log in to reply
340 replies to this topic

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Ja. Az Amcsik elég gázos alkatok. :P

Egyszer történt, hogy az unokabátyám, aki most 17, még tavaly betonúton a hegyrõl lefelé "kicsit" megeresztette(50km/h) :) . Külsõ íven vett egy kanyart, és hát nem jön egy aranyos autó? Szegény betonúton a karjával, és a combjával tompította az esést és a csúszást :-/ . És még így is belógott a lökhárító alá. Nagy mázlija volt, hogy nem csapta el a kocsi. De láttátok volna az elõbbi testrészeit. Még vagy 2,5 hónapig kb. 1 méter hosszú 10-15 centis horzsolások voltak rajta. :-[ Még most is láccik kicsi belõle, pedig ez augusztus magasságában volt. :'(

Stormbringer ;D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
tanulságos, hogy az ilyen esetek legtöbbje amerikában történik, lehet hogy télleg ilyen seggarc mind. a filmjeik remekül tükrözik õket magukat.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kelemes!  :-/

jackdaniel

jackdaniel

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Még Általános sulinkban volt egy kissrac aki tini nindzsázás közben nyomott egy szaltót egy fárol a mászókára :-[ erdmény:tolókocsi 8 évesen :'(

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Meg Shongokuként (Dragonball) vonatot megállítani akaró 4 éves gyerek. :o

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Pokemonként ablakon kiugró gyerekek...  8) :-/

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
;D ;D ;D  Hát ha valaki ilyen hülye, hogy ezt megcsinálja, akkor úgy kell  neki!
Egyébként a filmek valóban óriási hatással vannak az emberekre, és nemcsak a labilis idegzetüekre, meg gyenge jellemüekre, hanem  még az erösebb egyéniségekre is! A reklámokról már nem is szólva.
Én például összefüggést látok az amerikai dark comedy-k és iskolai lövöldözések között. Már  több olyan amerikai filmet is láttam, amik arról szóltak, gimis diákok mint lötték halomra egymást, stb... Ezek a filmek ráadásul a 80-as években készültek (pl. a "Heathers"). És ugye mostanság egy csomó hasonló, valós eseményröl lehetett hallani.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az emberi hülyeség határtalan:
Feltöltött kép
:-X :-/ Ez lenne a filmek hatása?  8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Egy kis sztori, mmire is jó a teleszkópos pumpa...

Ma reggel ahogy a Gödöllõi HÉV állomás felé gyalogoltam az egyik qrva nyitott kerítésnél rám támadt egy elég nagyobbacska kutyuli-mutyuli...
Épp elõtte tettem le a parkolóba a lovam, és vágtam zsebre az AVEX teleszkópos pumpámat, és amikor ez a fenevad rám förmedt, én reflexbõl kikaptam, és egy erõteljesebb suhintással kinyitottam...

ez vhogy már meggyõzte az ujdonsült négylábú pajtim, hogy velem nem járna jól... ;D

szal a tanulság: járjatok telós pumpával, mert megfelelõ fenyítõ eszköz lehet... 8)

Csõváz és hátszél...
Joghurt is jó kutyák ellen, csak baromi nehéz elkapni azt a pillanatot amikor a kutya mozdulatlan, és Te betudod kenni a szemét vele... ;D

Nolan

Nolan

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 posts
Imre megnyugszik...
Imre nyugtonmarad...
Imre most felhúzza a szép új fehér ruhát...
Imre most bemegy a szép zöld szobába... ;D

opium

IMRE

IMRE

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Légfék!!!! ;D ;D ;D
A teherautókon is ilyen van.....

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Nekem is van 1. A Dunánál valahol vannak ugratók, általába crossmotorosok repülnek ott de ekkor nem volt. Na szóval én meg 3 másik haverom "ugráltunk", de az egyik haverom folyton azt mondta hogy azért nem tud egy rendeset repülni mert magától behúzódik a féke. Elég morbid mi! :-/ ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Ilyen kor gond a mi csúcs szupi extra könnyû gépünk. Hisz ez már olyan könnyû hogy verekedni se lehet vele Bezzeg a nagyapám gépe!!! Abból még nem spórolták ki az anyagot. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
8) Ras koma: mi ez a brutalitás?? ;D
na jóóó... ha Én szántottam volna fel miatta fejjel az aszfaltot, Én is homokzsáknak néztem volna... ;) persze, ha csak nem egy 140kilós, izomagyú kretén lett volna az...  ::)
;D

Csõváz...
Joghurt ütött volna elõször... nem Éééén... ;D paraferee voltam

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
olaf asszem az õ orrából is folyt volna a vér ha ott vagyko mert sisakban úgy lefejelem hogy a kormány adta volna a másikat... 8)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Hát skacok mekem tényleg az volt a mákom hogy sisakban nyomta mivel fjre érkeztem és mindkét orrlyukból elkezdet csöpögni a vér. ja és a komának állt följebb hogy mit képzelek én!!!!! De csk 2 mondatig jutott el és belé folytottam aszót ;D ;D ;D

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Mink: a haverjaim és én igen sokat szoktunk tekerni aszfalton...Lényeg a lényeg: Debrecen elõtt van egy rész ahol tényleg jó az út (33) ahol 46-al lehet menni (az áttétel miatt nem több) és történt, hogy egy kamion fékezett elõttem, én még megálltam, de a mögöttem szélárnyékban jövõ 90 kilós haverom engem használt megállítás céljára így olyan szaltót nyomtam az út közepén helybõl, hogy tanítíni lehetne.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
vazz olaf... az nagyon gázos...

én három éve játszottam meg fényes nappal... (nem röhögni... ::))

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
;D ;D ;D

Tudjátok mi a legveszélyesebb állat a világon??
Egy süket bicajos éjszaka lámpa nélkül az út közepén!
Szar érvés 40-el bele szálni Még jó hogy volt rajtam sisak!

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Vazzzeg Fecó ;D ;D