Skacok, 28 küllös változatban is lehet kapni kishazánkban??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

American Classic agyak
Started by
B._Szabi
, 2002. May 23. 14:08
Posted 2002. May 26. - 09:41

Posted 2002. May 26. - 01:11

Hi!
Módosítottam: [glow=red,2,300]Hamar tönkremegy...[/glow]
Nekem is, és a haveromnak is ilyen van. Õ a probikében vette, a párat 26-ért gyorszár nélkül, én az X-faktorban 30-ért gy. zárral.
Sajna még nem tudjuk, hogy mit bírnak, kb másfél hónapja van meg. Mindketten az országúti (három cigi) e. aggyal fûztük, mindketten sugárban.
Kicsit extra küllõméretek kellenek hozzá, de ennek ellenére le tudtam fûzni fekete küllõkkel.
És az extradurva:
Könnyebb pár kereket tudtok csinálni, mint a Crossmax!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Az elsõ agy (o.úti 68g+32db Wheelsmith küllõ 205g+mavic x517 395g-bár állítólag a 2002-es 385g) 668g a Crossmax 690, a hátsó agy 223g, a komplett kerék 828g, a Crossmax 890. A számok magukért beszélnek! Ja, és 60-ból megvan egy pár verseny kerék, ami azért, mivel 32 küllõs, elég tartós.
Hát ennyi, a Tune agyból egy pár drágább, mint így egy komplett pár kerék, hügi 240 dettó.
Tiszteletem az alkotóknak, és a magyarországi importõrnek, mert valljuk be, nem elérhetetlen áron jut el hozzánk. Az USA-ban az ajánlott fogyasztói ára a hátsó agynak 199 dollár, nálunk ennek a harmada. Szóval köszi! :-*
Hi!
Nekem is, és a haveromnak is ilyen van. Õ a probikében vette, a párat 26-ért gyorszár nélkül, én az X-faktorban 30-ért gy. zárral.
Sajna még nem tudjuk, hogy mit bírnak, kb másfél hónapja van meg. Mindketten az országúti (három cigi) e. aggyal fûztük, mindketten sugárban.
Kicsit extra küllõméretek kellenek hozzá, de ennek ellenére le tudtam fûzni fekete küllõkkel.
És az extradurva:
Könnyebb pár kereket tudtok csinálni, mint a Crossmax!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Az elsõ agy (o.úti 68g+32db Wheelsmith küllõ 205g+mavic x517 395g-bár állítólag a 2002-es 385g) 668g a Crossmax 690, a hátsó agy 223g, a komplett kerék 828g, a Crossmax 890. A számok magukért beszélnek! Ja, és 60-ból megvan egy pár verseny kerék, ami azért, mivel 32 küllõs, elég tartós.
Hát ennyi, a Tune agyból egy pár drágább, mint így egy komplett pár kerék, hügi 240 dettó.
Tiszteletem az alkotóknak, és a magyarországi importõrnek, mert valljuk be, nem elérhetetlen áron jut el hozzánk. Az USA-ban az ajánlott fogyasztói ára a hátsó agynak 199 dollár, nálunk ennek a harmada. Szóval köszi! :-*
Hi!
Posted 2002. May 25. - 00:37

Az elsõ agy inkább o.uti agyra emlékeztet és van rajta zsirzó nyílás valamint tényleg marha vékony de iparicsapágyas. A hátsónál a racsni elsõre kicsit szorulósnak tünt de aztán frankón beindult és nagyon király de majd meglátjuk mit bír. Szerintem nagyon jól nézki k...va könnyûek.
Posted 2002. May 24. - 19:26

Na mi van arc, istenitsd csak a probike-ot! Aztán izzitsd be az 5csillagos metaxát, adok enni a kutyának aztán kenem!
Posted 2002. May 24. - 19:08

Posted 2002. May 24. - 05:13

A súlya az tuteeer ;D Fogdostam,de nemtom,hogy mit bírnak. Halál az országúti elsõ agya!! Olyan mint 3 szál cigi összegumizva... k. könnyû,és k.pici...
Posted 2002. May 23. - 22:36

Egyik ismerõsöm ilyen elsõ aggyal triálozik. Eddig (1hó) bírja, semmi baja.
Azt láttátok hogy nincs benne teljes hosszúságú tengely? (legalábbis az elsõben tuti nincs, csak két rövid csonk)
Azt láttátok hogy nincs benne teljes hosszúságú tengely? (legalábbis az elsõben tuti nincs, csak két rövid csonk)
Posted 2002. May 23. - 15:57

Posted 2002. May 23. - 15:28

Én is pont ilyesmin gondolkozok. Bár a Tune könnyebb.
Atomot kéne megkérdezni, õ nem akar-e esetleg egy kisebb szériát csinálni/tatni az egysebességese agyaiból. Tisztelt szerkesztõség, tudtok valami biztatót mondani ezügyben?
Az American Classic-ról csak annyit tudok, hogy a ridebike árlistájában benne van.
Atomot kéne megkérdezni, õ nem akar-e esetleg egy kisebb szériát csinálni/tatni az egysebességese agyaiból. Tisztelt szerkesztõség, tudtok valami biztatót mondani ezügyben?
Az American Classic-ról csak annyit tudok, hogy a ridebike árlistájában benne van.
Posted 2002. May 23. - 14:31

Posted 2002. May 23. - 14:23

amclassic.com
egyéni vélemény jó könnyûek. például nem azoknak ajánlható gondolom akik egy másik topicban a deore agyakat anyázzák mert az szar.
én mondjuk nem adnék érte annyit. hát ez nem valami sok de tõlem most ennyire tellett.
egyéni vélemény jó könnyûek. például nem azoknak ajánlható gondolom akik egy másik topicban a deore agyakat anyázzák mert az szar.
én mondjuk nem adnék érte annyit. hát ez nem valami sok de tõlem most ennyire tellett.
Posted 2002. May 23. - 14:08

American Classic agyakrol, véleményeket, tapasztalatokat, adatokat kérek!!!
Help please!!!
Help please!!!