Én is kb 15 percre lakom a Bobpályától, mikor és hova álljak a marko... izé szóval vihetek pár ásót, kapát, sört stb. De írtam egy topicot, "Építsünk pályát Kelenföldön" Itt már Yodával ástunk valamit, ez a terület ilyen kis dombokat tartalmaz, ami akár begurulónak is ideális. Közvetlen a vasút mellett van, a terület valszeg a MÁV-é, vagy az önkormányzaté. Nem szóltak még be, hogy mit csinálunk itt, lelkesek voltak a lakók, akik kb kutyasétáltatásra használják. For more info check my topic! Üdv!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Lenne kedvetek nyáron szlalompályát építeni?
Indította
hecs
, 2001. december 18. 16:49
Írta 2002. április 24. - 00:20

Írta 2002. április 21. - 01:29

No mmost egy kicsit Hamburgbol irok:) Itt atlag emberek Cannondale-el rohangalnak
No akkor mar csak szinte a papir munka van az önkormanyzatnal, es hejjuknyem kezdödhet a melo ;D 8)
;D 8)Holló

;D 8)Holló
Írta 2002. április 11. - 14:19

Írta 2002. április 11. - 13:10

Vagy dobálod a söröket, munkás nyáron sõr nélkül :
Amúgy kiváncsi vagyok milyen a hely "légköre" Rég tekeregtem arra fele.
Holló ;D

Amúgy kiváncsi vagyok milyen a hely "légköre" Rég tekeregtem arra fele.
Holló ;D
Írta 2002. április 08. - 23:37

Írta 2002. április 08. - 16:41

Írta 2002. április 08. - 14:18

Én is megyek segíteni!
Mondjuk....mentális támogatáshoz mit szóltok? Egy kis "gyerünk fiúk nem sok van már hátra" mindig jól jön szlalompálya építéskor
Mondjuk....mentális támogatáshoz mit szóltok? Egy kis "gyerünk fiúk nem sok van már hátra" mindig jól jön szlalompálya építéskor

Írta 2002. április 08. - 13:49

Ha tényleg összejönn nektek ez a szép álom, akkor írjatok az atomgege@egon.gyaloglo.hu -ra igaz én CC-s vagyok, de bármilyen kerékpár-szociális munkában szivesen veszek részt:) És mivel én is Xl. kerületi vagyok én is elég gyorsan ki tudok ruccani a bobpályához ;D Holló
Írta 2002. március 25. - 20:14

OK!!! 
Ez jó ötlet!!!
Na akkor mit írjuk és meik önkormányzatnak ? ? ? Pl XII. ? ? ?

Ez jó ötlet!!!

Na akkor mit írjuk és meik önkormányzatnak ? ? ? Pl XII. ? ? ?
Írta 2002. március 24. - 13:24

Fogalmazzunk meg egy levelet, és mindenki küldje el ugyanazt az önkorm-nak, 50 ember közül csak visszaírnak egyet!!! Csak ki kellene találni valami konkrét tervet / pálya hol mekkora lenne.../MIndenki a saját nevén elküldené aztán meglátjuk????!!!!!JODA Ha meg nem akarják akkor K.... B. !!!
Írta 2002. március 20. - 22:09

Csõváz!
A bobpályához én is mennék.itt lakom a Profitól 2 percre.Ha kell a segítségem csak írjatok a bigbigboy@freemail.hu címre.
Viszont az önkörmányzatnál utána kéne járni, hogy lehet-e ott építeni.Nehogy az legyen má', hogy elkészülünk a háromnegyedével és utána jönnek, hogy akkor most álljunk le.Gondolom ez nem lenne senkinek jó.
A bobpályához én is mennék.itt lakom a Profitól 2 percre.Ha kell a segítségem csak írjatok a bigbigboy@freemail.hu címre.
Viszont az önkörmányzatnál utána kéne járni, hogy lehet-e ott építeni.Nehogy az legyen má', hogy elkészülünk a háromnegyedével és utána jönnek, hogy akkor most álljunk le.Gondolom ez nem lenne senkinek jó.
Írta 2002. február 08. - 12:34

heló-beló!
Szóval: az ELLENSZOLGÁLTATÁS alatt a következõket értettem: ha elfogadja, akkor mehettek melózni egy picit a tanyára: ásni, eteni, segíteni. Így az illetõ is kap valamit, de nem veszít vele (szinte) semmit. Max egy pár (100) évig egy kisebb földterületet... De az is lehetne egy megoldás, (mert ugyebár nem túl jó az elõzõ) hogy megkeresitek a kiválasztott tanya tulajának az unokáját/fiát, és elraboljátok, megfenyegetitek, vagycsak egyszerûen összehaverkodtok vele! Nem a legtisztább dolog, de: NEMES CÉL SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT! Összegezve: gondolkozzatok, mit ajánlhattok fel egy ilyen tulajdonos úrnak, -ha találtok ilyet- amitõl neki is jó lesz, meg nektek is! (rossz az aki rosszra gondol!!
)
Sok sikert!
Bobby
Ui.: De ha érdekel, akkor gyertek a XVII.kerbe, és ott épíccsünk eggyütt!!!!
Szóval: az ELLENSZOLGÁLTATÁS alatt a következõket értettem: ha elfogadja, akkor mehettek melózni egy picit a tanyára: ásni, eteni, segíteni. Így az illetõ is kap valamit, de nem veszít vele (szinte) semmit. Max egy pár (100) évig egy kisebb földterületet... De az is lehetne egy megoldás, (mert ugyebár nem túl jó az elõzõ) hogy megkeresitek a kiválasztott tanya tulajának az unokáját/fiát, és elraboljátok, megfenyegetitek, vagycsak egyszerûen összehaverkodtok vele! Nem a legtisztább dolog, de: NEMES CÉL SZENTESÍTI AZ ESZKÖZT! Összegezve: gondolkozzatok, mit ajánlhattok fel egy ilyen tulajdonos úrnak, -ha találtok ilyet- amitõl neki is jó lesz, meg nektek is! (rossz az aki rosszra gondol!!

Sok sikert!
Bobby
Ui.: De ha érdekel, akkor gyertek a XVII.kerbe, és ott épíccsünk eggyütt!!!!
Írta 2002. január 19. - 14:20

Szuper!!!
Már írtam a másik topicba is!!!
A nagy kérdsem a NÉMI ELLENSZOLGÁLTATÁSt illetné!!! Mi is lenne ez ? ? ?
Amúgy tuti jövök építeni!!!!
Már írtam a másik topicba is!!!
A nagy kérdsem a NÉMI ELLENSZOLGÁLTATÁSt illetné!!! Mi is lenne ez ? ? ?
Amúgy tuti jövök építeni!!!!

Írta 2002. január 19. - 01:13

Ciao!
Ahogy olvasom, egy cipõben járunk... Mi is pályát tervezünk csak mi a 17.kerületben... Nem akarok senkit elkeseríteni, de az, hogy közterületre pályát "rakhassatok le" az ****a sok utánajárást igényel, és persze nem is bizti, hogy sikerül. Mi itt kerestünk egy külsõ területet, (Bp. határában) egy tanya mellett és kaptunk 8000m2-t egy Volvo BM munkagéppel és 500m3 földanyaggal! Szerintem, ha kerestek arrafelé valami tanyaszerûséget, elbeszélgettek a tulajjal pár sör kiséretében, és felajánlotok némi ellenszolgáltatást, lehet rá esély, hogy (ha van "fölösleges") kölcsönad területet ehhez. És ha hely van, akkor onnan megy mint az ágybaszarás. Szoval Sok sikert! Majd írjatok, ha van vmi fejlemény! Üdv:
Bobby
bala@interware.hu
Ui.: Ja, és a területkérés csak a tündérmesékben sikerül elsõre...!
Ahogy olvasom, egy cipõben járunk... Mi is pályát tervezünk csak mi a 17.kerületben... Nem akarok senkit elkeseríteni, de az, hogy közterületre pályát "rakhassatok le" az ****a sok utánajárást igényel, és persze nem is bizti, hogy sikerül. Mi itt kerestünk egy külsõ területet, (Bp. határában) egy tanya mellett és kaptunk 8000m2-t egy Volvo BM munkagéppel és 500m3 földanyaggal! Szerintem, ha kerestek arrafelé valami tanyaszerûséget, elbeszélgettek a tulajjal pár sör kiséretében, és felajánlotok némi ellenszolgáltatást, lehet rá esély, hogy (ha van "fölösleges") kölcsönad területet ehhez. És ha hely van, akkor onnan megy mint az ágybaszarás. Szoval Sok sikert! Majd írjatok, ha van vmi fejlemény! Üdv:
Bobby
bala@interware.hu
Ui.: Ja, és a területkérés csak a tündérmesékben sikerül elsõre...!
Írta 2001. december 21. - 21:28

OK!!! Mi lenne, ha valaki mondana eógy nevet akihez tudunk fordulni!!!
Nem tuttok valakit a XII. ker. önkormányzaton aki jó arc és segítene ? ? ?
Nomeg szponzor is kéne a pályához!!! Nem minket szpzorálna, csak kinn lene a plakátja, meg agyon istenítenénk a verseny kommentárban pénzért cserébe!!! Ki lenne erre alkalmas ? ? ?
5letek ? ? ?
Nem tuttok valakit a XII. ker. önkormányzaton aki jó arc és segítene ? ? ?
Nomeg szponzor is kéne a pályához!!! Nem minket szpzorálna, csak kinn lene a plakátja, meg agyon istenítenénk a verseny kommentárban pénzért cserébe!!! Ki lenne erre alkalmas ? ? ?
5letek ? ? ?
Írta 2001. december 21. - 21:20

Hátha ennyire komolyak vagytok > munkagép meg minden, akkor tényleg nem lesz egyszerû!!....
De majdcsak megoldjuk valahogy... Ha tudnám hogy...
De majdcsak megoldjuk valahogy... Ha tudnám hogy...
Írta 2001. december 21. - 21:08

Egyetértek Major kollégával!
Szerintem se lehet egy ilyen pályát "eldugni", fõleg nem munkagépek nélkül megépíteni.
Nem 3 talicska föld kell egy ugratóhoz, de nem sajna mégcsak nem is 100 :'(
Ha versenyszintüt akarunk, akkor meg pláne!
De az ötletet mindenképpen támogatom, és hajlandó vagyok megszakadni ha végre építésre kerül a sor!!!
Beg
Szerintem se lehet egy ilyen pályát "eldugni", fõleg nem munkagépek nélkül megépíteni.
Nem 3 talicska föld kell egy ugratóhoz, de nem sajna mégcsak nem is 100 :'(
Ha versenyszintüt akarunk, akkor meg pláne!
De az ötletet mindenképpen támogatom, és hajlandó vagyok megszakadni ha végre építésre kerül a sor!!!
Beg
Írta 2001. december 21. - 21:03

Hát!!! :-/
Csak azért gáz, mert ha valahol kicsit lejjebb építenénk oda lehet könnyen földet vinni, akár minkagépeket is. (Én pl tudnék szerezni egy kissebbet!!!) Nomeg simán lehetne jó versenyeket rendezni meg minden!!!
Szerinetetk ? ? ? ? ?
Csak azért gáz, mert ha valahol kicsit lejjebb építenénk oda lehet könnyen földet vinni, akár minkagépeket is. (Én pl tudnék szerezni egy kissebbet!!!) Nomeg simán lehetne jó versenyeket rendezni meg minden!!!
Szerinetetk ? ? ? ? ?
Írta 2001. december 21. - 20:18

Major, majd csinálunk a hegyen!
Valahol még csak találunk rá helyet! Meg ugye vannak eldugott részek bõven!!
;D
Valahol még csak találunk rá helyet! Meg ugye vannak eldugott részek bõven!!

Írta 2001. december 21. - 19:58

Hat igen. Az nehez.
De mondjuk kis helyen nincs ertelme, mert akkor csak egy kis gagyi szar lesz, amit nem is nagyon lehet hasznalni.
Nem eleg par ugrato, inkabb egykomplett jarhato palya kell, dontott kanyarokkal, meg minden...
De ezt nagyon nehez megvalositani.
De mondjuk kis helyen nincs ertelme, mert akkor csak egy kis gagyi szar lesz, amit nem is nagyon lehet hasznalni.
Nem eleg par ugrato, inkabb egykomplett jarhato palya kell, dontott kanyarokkal, meg minden...
De ezt nagyon nehez megvalositani.