Jönnek a nemszeretem idök, de ha hétvég száraz idö lenne akkor benne vagyok egy tekerésben.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Started by
Jeti
, 2002. June 04. 16:52
Posted 2004. November 15. - 22:41

Posted 2004. November 15. - 20:25

Gondolom felesleges írnom, hogy esett az esõ. Remélem a hidegtõl nem féltek. Én tavaly télen farmerben, pulóverben, 1000 Ft-os bringán tekertem. A hideg nem kifogás!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2004. November 12. - 21:30

Posted 2004. November 12. - 19:09

Posted 2004. November 12. - 18:42

;D miért gondolod h az én hátsóm elterelné a figyelmet ??
vagy hogy akkora volna ?? :

de a hétvégét sem tudom még, mert kicsit összesürüsödtek az elintéznivalóim :-\
vagy hogy akkora volna ?? :

de a hétvégét sem tudom még, mert kicsit összesürüsödtek az elintéznivalóim :-\
Posted 2004. November 12. - 18:17

Szerintem egy Panoráma nekem is belefér. Hogy nagy is e azt majd meglátom. Tegnap voltam tekeni közepes panorámát, és nagyon jól esett.
Ors nem akarsz jönni véletlenül? A múlkor utánnamfordult egy csávó (egy három tagú társaságból: 2 pasi meg egy csaj), hogy milyen jó seggem van. Ha velünk jönnél akkor legalább nem az én seggemet néznék. Vagy lehet, hogy buzik voltak ??? Mondjuk azt nem hiszem, mert volt velük egy csaj is :-\. Mindegy nem is érdekel. Még a végén felhúzom magam.
Ors nem akarsz jönni véletlenül? A múlkor utánnamfordult egy csávó (egy három tagú társaságból: 2 pasi meg egy csaj), hogy milyen jó seggem van. Ha velünk jönnél akkor legalább nem az én seggemet néznék. Vagy lehet, hogy buzik voltak ??? Mondjuk azt nem hiszem, mert volt velük egy csaj is :-\. Mindegy nem is érdekel. Még a végén felhúzom magam.
Posted 2004. November 11. - 18:20

Van thermo nacim, de azt megtartom. Egyik vékony másik vastag. A méretetekben szinte semmilyen mez sincs.
A dombon csak kétszer megyek fel. Egyszer mikor Pallag felé megyek, egyszer mikor visszafelé jövök. Most már alapozok, bár csak lazán. Meg emlékezek a nyárra.
A hétvégi országúti tekerésben benne vagyok, pont ma raktam fel a virsit. Egy nagy Panoráma kör nekem OK!
A dombon csak kétszer megyek fel. Egyszer mikor Pallag felé megyek, egyszer mikor visszafelé jövök. Most már alapozok, bár csak lazán. Meg emlékezek a nyárra.
A hétvégi országúti tekerésben benne vagyok, pont ma raktam fel a virsit. Egy nagy Panoráma kör nekem OK!
Posted 2004. November 11. - 13:47

Posted 2004. November 11. - 10:49

Ezt én is kérdenlém: hosszú termo gatyád nincs eladó?
Valamint: ha hétvégén is olyan jó idõ lesz, mint most (10-12 fok van délelõtt 10:00-kor 8)) mehetnénk tekerni országútra.
Valamint: ha hétvégén is olyan jó idõ lesz, mint most (10-12 fok van délelõtt 10:00-kor 8)) mehetnénk tekerni országútra.
Posted 2004. November 10. - 22:26

Halihó
Tomika:hallom Fecótól,hogy az ördögdombot szoktad este "hódítgatni" ;D.Csak a fel-le vagy még tekeregsz valamerre?Hosszú termo gatyád nincs?
Tomika:hallom Fecótól,hogy az ördögdombot szoktad este "hódítgatni" ;D.Csak a fel-le vagy még tekeregsz valamerre?Hosszú termo gatyád nincs?
Posted 2004. November 10. - 14:51

Hi!
A Crux-szal már nem sokat, a falon lóg. Most egy cro-mo Pyxis vázra épített XC gépem van, és fõleg maratonozok. A másik hely inkább BMX-es jellegû, a trilo troli akart lenni! Szerintem találkozunk hamarosan, mert arra szoktam tekerni ha edzeni megyek!
Üdv!
A Crux-szal már nem sokat, a falon lóg. Most egy cro-mo Pyxis vázra épített XC gépem van, és fõleg maratonozok. A másik hely inkább BMX-es jellegû, a trilo troli akart lenni! Szerintem találkozunk hamarosan, mert arra szoktam tekerni ha edzeni megyek!

Üdv!
Posted 2004. November 10. - 09:42

Hi!
Van két hely a Nagyerdõben. Az egyik az Ördög domb az idõsek otthona mögött a másik a trilo fordulónál, a temetõ sarkánál az erdõben.
Üdv!
Kössz cruxos! Már holnap ha minden igaz össze lesz rakva az UMF-em

szóval tanulok zúzni hogy ne égjek majd elõttetek ha talizunk

Na szegecs... free
Posted 2004. November 09. - 22:30

Hi!
Van két hely a Nagyerdõben. Az egyik az Ördög domb az idõsek otthona mögött a másik a trilo fordulónál, a temetõ sarkánál az erdõben.
Üdv!
Üdv!
Posted 2004. November 09. - 17:38

Csá skacok...
Hol szoktak itt debrecenben a dirt-ösök meg az ugribugrisok "tekeregni"? :)
Én csak most kerültem debibe, bár elõtte már járkáltam be pár ismerõsömhöz... (Dani, Rudi, Zarazoli...)
Most akarom összerakni a keróm és lehetõleg már jövõhéten nyomulni...
Emberbarátiak itt a srácok, könnyen be lehet illeszkedni?
Szoktatok többen együtt streetelgetni??? Lehet esetleg csatlakozni? Van fix idõpont amikor összejöttök?
Ha valaki esetleg komolyabb idõt tölt netközelben azzal szívesen felvenném a kapcsolatot...
Elõre is kössz a hozzá(m)szólásokat...
Üdv:free
Hol szoktak itt debrecenben a dirt-ösök meg az ugribugrisok "tekeregni"? :)
Én csak most kerültem debibe, bár elõtte már járkáltam be pár ismerõsömhöz... (Dani, Rudi, Zarazoli...)
Most akarom összerakni a keróm és lehetõleg már jövõhéten nyomulni...
Emberbarátiak itt a srácok, könnyen be lehet illeszkedni?
Szoktatok többen együtt streetelgetni??? Lehet esetleg csatlakozni? Van fix idõpont amikor összejöttök?
Ha valaki esetleg komolyabb idõt tölt netközelben azzal szívesen felvenném a kapcsolatot...
Elõre is kössz a hozzá(m)szólásokat...
Üdv:free
Posted 2004. November 05. - 22:09

Azt nem tudom, hogy hova költözik, vagy hogy megszûnik e. Mindenesetre nem nagy mozgást láttam amikor arra jártam. Szerintem nem volt nagy forgalma, bár a régi dolgokat és is szeretem.
A mai tekerés érdeklõdés hiánya, Puzsi állapota és a köd miatt elmaradt! Legközelebbi alkalomra idõpontot várok! Ha vasárnap nem esik akkor mehet egy erdei vagy aszvaltos menet! Csak küldjetek sms-t mert hétvégén nincs netem!!
A mai tekerés érdeklõdés hiánya, Puzsi állapota és a köd miatt elmaradt! Legközelebbi alkalomra idõpontot várok! Ha vasárnap nem esik akkor mehet egy erdei vagy aszvaltos menet! Csak küldjetek sms-t mert hétvégén nincs netem!!
Posted 2004. November 04. - 21:45

Posted 2004. November 04. - 21:02

Holnap este tekerés Józsa felé! Puzsival eddig ketten vagyunk, ha valaki akar csatlakozni akkor megteheti ha 5 óráig odaér a Nagytemplom elé. Jó lápma és bukósisak erõsen ajánlott jellegû!!!
Szolgálati közlemény:
[glow=red,2,300]Ne lepõdjetek meg ha december 1 után a Pótkeréknek hûlt helyét találjátok. Ugyanis el fog költözni a Pesti utcára, a Tescoval szembe, a volt régiségbolt helyére! Minden más változatlan![/glow]
Szolgálati közlemény:
[glow=red,2,300]Ne lepõdjetek meg ha december 1 után a Pótkeréknek hûlt helyét találjátok. Ugyanis el fog költözni a Pesti utcára, a Tescoval szembe, a volt régiségbolt helyére! Minden más változatlan![/glow]
Posted 2004. November 04. - 14:26

Ezt a bicót mát én is láttam többször is, de bennt a városban (meg egyszer a Kökötõben ;D). Sram tárcsafék, slick gumik, Kona merevvilla. Jól összerakott kerõ.
Posted 2004. November 04. - 14:05

Nem nagyon szoktam olvasne ezt a topikot, mert nem vagyok debreceni, csak itt tanulok.
Szóval láttam ma egy bicajt a Kémia épület elõtt, egy gyönyörû kék GT aszfaltbetyár Avalanche bicót merevvillával, tárcsával. Nagyon bejött, gratula.
Ismeri valaki a gazdáját? Csak annyit akartam, hogy nagyon bejött és minden elismerésem!
Szóval láttam ma egy bicajt a Kémia épület elõtt, egy gyönyörû kék GT aszfaltbetyár Avalanche bicót merevvillával, tárcsával. Nagyon bejött, gratula.
Ismeri valaki a gazdáját? Csak annyit akartam, hogy nagyon bejött és minden elismerésem!
Posted 2004. November 03. - 23:57

Én is voltam tekerni a Bükkben és hasonló jókat tudok írni, mint Nagybúb! Isteni idõ volt, és a lángos Lillafüreden a nap végén...
Lesz mit visszasírni a télen!
Lesz mit visszasírni a télen!