Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Nahh! Én csináltam képeket!
Sõt, a kersztezõdéses örjöngésrõl még kis-videóm is van :))
Majd feltöltöm valahová, és leszedhetitek...
Holnapra sztem kész lesz!
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

Kr1xX

Kr1xX

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Ja ja, az emelések a királyok! nekem is lökjetek már pár példányt a sztyan@freemail.hu ra. Amúgy tényleg elálhatna már az esõ!

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Hellóka Mindenkinek!

Akinek vannak Critical Mass-as fényképei (fõleg a Nagytemplom elõtti és a Füredi úti keróemelésrõl) azt szívesen várom a nitr-o@freemail.hu-ra. Nekem is van pár, ha kell írj.

Na, mentem.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Jövõre is jövök. Tetszett.

Más: Álljon már el ez a kurva esõ!!!!!
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

De telhetetlen valaki!!!:D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Kr1xX

Kr1xX

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Jók a képek, csak kicsik mint állat. Nincs valakinek meg az eredeti, valahol? meg még több kéne!!!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ha Röfi nem tette be itt a pontos link:http://www.vagy.hu/cikk.php?id=3844

Pókmalac
Fixi

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Hét közepe vége felé javuló idöt jósólnak a hozzáértö szakemberek.
Ha ez bekövetkezik akkor egy tekerés?

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Én nem is értem miért nem kért rá engedélyt a szervezõ. A Sláger Rádió bemondta hogy országszerte várható kerékpáros felvonulás köztük Debrecenben is.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Hi!

Criticall mass:Elég jó volt, bár ahogy azt a végén a közeg nekem elmondta, és utólag hallottam hatalmas mákunk volt, mert mikor szétszéledtülnk már készülõben volt még két Transzporter... A kint lévõ rendõrök nem akartak ciri-murit, ezért kértek minket a távozásra, de az örsön nem így látták a helyzetet, szerintem jövõre ki kell járni egy engedélyt, mert így nem mehet tovább...
Nézetek fel a www.vagy.hu oldalára és ott is találhattok egy pár képet!

oprelaci:A hideg relatív, mi januárban is istenit tekertünk (Fecóval) a bükkben, és akkor még + sem volt...

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Itt senki nem csípi a 4X-t?
Nem láttam egy szál debrecenit sem!!!
Nagyon nagy buli volt!!! Már szombaton felmentem Miskolcra, megkerestem a páláyt Komló(s)tetõn! Amikor a ilyen dimbes-dombos hegyvidékes-vadregényes tájakon járok, mindigcsak rádöbbenek hogy milyen isteni dolog az, ha valaki ott élhet :) Én a két nap alatt úgy kicombosodtam hogy csak na!
Nem tudom hogy látta-e már vki a miskolci 4X pályát, de sztem nagyon király! Magyarországi viszonylatban maga a tökéletesség!
Szombaton még szinte semmi nem volt, estefelé megjöttek Gyõrbõl... velük együtt edzettünk... (Koczka Zsófi-t ismeritek talán)!
Mivel volt olyan "ugrató" amit nem mertem beadni, nem neveztem
(3000HUF volt!)
Vasárnap a verseny napján amikor megláttam hogy milyen profik is indulnak a hobby kategóriában, akkor végleg lemondtam a nevezésrõl. Tehát el kell hogy mondjam hopgy igen is sok magyar tehetséges bringás van!
(de ezt ti is tudjátok!)
Nõi kategóriában 3an indultak összesen (mind3an az elit kategóriában!) :) Így a dobogósok meg is voltak már az elején, az meg talán egyértelmû hogy Koczka Zsófi lett az elsõ!
Férfi hobby-ban egy helyi-vagány aratta le a babérokat, míg a férfi elitben a várt Gulyás Misi helyett egy (számomra) ismeretlen személy nyerte!

Két további fontos momentuma volt a versenynek :)
- kijött a hatóság hogy már 3 bejelentés érkezett a környezõ lakóktól, hogy hangos a zene!
- ezután nemsokára egy lakó maga jött ki lerendezni a dolgokat... akkora bunyó lett belõle, a szervezõ srác nem adta könnyen a bõrét! Egymásnak estek és legurultak a domboldalról! Miután sikerült õket szétválasztani, a szervezõ gyerek egy szép kis monológgal kedveskedett a közönségnek, miszerint: Miskolc a VAS városa, ahol érvényesül a szemet szemért, fogat fogért elv! És a gyengéket eltiporják az erõsebbek! Ezen kívül még egy kedves "Fuck cops!" és egy "Fuck you" szólt a környezõ lakóknak! :)

Meg kellett hogy állapítsam, Miskolc egy nagyon-nagyon HIDEG város!
Vasárnap délután (hazainduláskor) a város egyik hõmérõje +6°C-ot mutatott, majd 22órakor (éjszaka) Nyiregyházán +15°C volt! Viszont olyan lépcsõsorok vannak hogy eszem-f*szom megáll !!!

Remélem nem gond hogy megosztottam veletek az "élményeimet" és nem untattalak titeket! További kellemes hetet!
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Szép volt,jó volt,jövöre remélem ugyanitt!!!!!!!!!!!!!!!

Jól sikerült buli volt,egy két kisebb incidenssel.Hál istennek "mindenki" korrekt és "megértö" volt.Szerencsére a közeg emberei is rendesen viselkedtek.

Pókmalac
Fixi

Kr1xX

Kr1xX

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Na én készítettem egy pár képet, de nem vittem túlzásba abszolút, mert inkább élveztem a pillanatot. Azért egy pár képet megtaláltok itt: http://sztyan.uw.hu/...napja/index.php

Én is várok további jó kis képeket!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
hét közepe fele talán lesz valami infom róla, majd szólok ;)

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
kitõl lehet megszerezni vagy elkérni?
(vagy megvenni :) )
- = | 3ride4ewer | = -

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Én tuti ott leszek :)
De az is tuti hogy senkit nem fogok megismerni! :)
És engem sem hiszem hogy felismerne majd valaki :)

Na akkor bringára fel és 18:00elõtt ottlegyen mindenki a Bem-téren!!!
- = | 3ride4ewer | = -

Robit

Robit

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Szevasztok

Remélem a rossz idõ senkinek sem akadály, gyerünk mutassuk meg magunkat.

Hajrá Debrecen !!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Eljött a nap! Legyen bármilyen ítéletidõ, én akkor is ott leszek, legfeljebb bundában és szögesgumival!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Péntekire - szombatira én is mennék. Remélem mindkettõre el tudok menni.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Akkor szombat délutánra kellene egy konkrét idöpont!