Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Posted 2005. September 08. - 07:40

Ors:Tök jók a képek, nekem a röfisek tetszenek a legjobban!:swinia: Jól áll neked a Nalini felsõ a minivel (friss mag), teccik!
Posted 2005. September 07. - 23:54

ez az új eurokomform szuperbizbasz a kassain ?....no komment...
van néhány [Hortobágyi] képem, ha érdekel titeket

IGEN, ezt nevezik a nagyon EU-komfortnak
minek a biciklitároló amikor a legtöbb diákúgyis autóval jár!
végülis csak 360Ft-ig emelik már a benzin árakat

amúgy a hotelrõl annyit hogy tisztára börtönben érezheti magát egy kívülálló, minden folyosó bekamerázva, mágneskártyás beléptetõrendszer... stb
szal ha egy légy berepül az egyik bejáraton, vissza tudják keresni majd a videófelvételeken hogy hol hagyta el az "intézményt"

én szerencsére a legjobb típusú szobát kaptam meg viszonylag olcsón (16ezer/hó) és meg vagyok elégedve (persze ezzel nincs mindeki így)
- = | 3ride4ewer | = -
Posted 2005. September 07. - 22:17

Posted 2005. September 07. - 22:05

BCI:nem olvastad a kiírást a bejáratnál:gagyi bicókat nem szerelnek:)
Orsi hova el nem cipeled a Tomidat.......
Hát a felvonulást nagyon várom,király az a film a nagyfilmek között a debreceni felvonulsról!
Posted 2005. September 07. - 21:44

Mielött berohantál volna a Factorba elötte kérdezzel akkor biztos van olyan olyan ember itt a debreceni forumon aki látott már ilyan eszközt és tudja is használni. Olcsóbban megúszod.
Nem rohantam csak beugrottam és a vállamon volt a váz mint olvashattad felkínálták, hogy kijavítják a menetet, ami nem sikerült. A kijavítás nem fog pénzbe kerülni szerintem. :chin:
Már szervezik elvileg engedély is van (remélem).
Posted 2005. September 07. - 19:17

Biztosan lesz C.M. debiben? Mert nem szeretnék 2 nap szabit kivenni, és utazni 160km.t a semmiért..... :chin:
biztos lesz
http://criticalmass.hu/?q=node/55
Gyere csak, legyünk jó sokan...

Posted 2005. September 07. - 19:13

Posted 2005. September 07. - 14:25

nkarcsik: Én is ezt az elvet akartam követni, de menetvágóm nem volt a festésnél hiába takarták el a menetet csak kapott egy kis festéket. De tanultam az esetbõl a Faktorba szervizelni biztos nem viszek semmit. Egyébként a csináld magad mozgalomhoz akartam csatlakozni az egész bringát én akartam összerakni.
Mielött berohantál volna a Factorba elötte kérdezzel akkor biztos van olyan olyan ember itt a debreceni forumon aki látott már ilyan eszközt és tudja is használni. Olcsóbban megúszod.
Posted 2005. September 07. - 13:36

már rég erre vártam...
beköltöztem a Campus Hotelbe...
errefel mi van: NINCS ZÁRHATÓ KERÉKPÁR TÁROLÓ és az épületbe pedig nem lehet behozni kerékpárt...
ez az új eurokomform szuperbizbasz a kassain ?....no komment...
van néhány [Hortobágyi] képem, ha érdekel titeket
:love1:
Posted 2005. September 07. - 12:08

Szept 22-én lesz ismét felvonulás, Debrecenben is?
nekem már szeptember 1ején ezt híresztelték hogy ISMÉT FELVONULUN KDEBRECENBEN IS

de tényleg!
ha valaki tudd friss onfókat az írjon egybõl...
- = | 3ride4ewer | = -
Posted 2005. September 07. - 11:35

A faktorban egyébként tényleg csak Zoli tud szerelni. Õ viszont nagyon lelkiismeretes.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Posted 2005. September 07. - 09:15

nkarcsik: Én is ezt az elvet akartam követni, de menetvágóm nem volt a festésnél hiába takarták el a menetet csak kapott egy kis festéket. De tanultam az esetbõl a Faktorba szervizelni biztos nem viszek semmit. Egyébként a csináld magad mozgalomhoz akartam csatlakozni az egész bringát én akartam összerakni.
Lesz Critical Mass a Békás-tónál lesz a gyülekezõ. (Én úgy tudom.)
Posted 2005. September 07. - 09:12

Posted 2005. September 07. - 08:23

Posted 2005. September 07. - 00:07

már rég erre vártam...
beköltöztem a Campus Hotelbe...
errefel mi van: NINCS ZÁRHATÓ KERÉKPÁR TÁROLÓ és az épületbe pedig nem lehet behozni kerékpárt...
hogy lehetnek ennyire tuskók???????????????????
kötsög HUNÉP KHT. vagy mi a *****!
ez nagyon nagy kitolás a bringásokkal szemben!
nincs valakinek valami rokona a Hunép-nél? ;-)
- = | 3ride4ewer | = -
Posted 2005. September 06. - 22:50

BCI:Géméknél is van menetmetszõ vidd hozzájuk,mert érdemes lenne helyrehozni.Bosszantó hogy így el tudják baszni a dédelgetett csemegéjét az embernek........
Én nagyapám Toldi(õsmonti a 60-as évekbõl:26" vastag kerék no Garry Fisher,made in csepel)bicójába 2 hete tettem monoblokkot,ott a fix csészét a helyi szerelõ behegesztette,az a biztos alapon.Levágtuk és óvatosan tekerve a monoblokkot sikerült pontosan belehajtani egy kis türelemjátékkal.
Galériád kukkolom!
Posted 2005. September 06. - 21:24

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2005. September 06. - 18:42

Posted 2005. September 06. - 14:15

Röfike: Szerencsére nem tud emmit a dologról, mert élelmes kisfia eljátszotta, hogy szeretné õ beállítani a mosógépet és így el lett intézve a dolog. Tetenusz nem volt, helyette fél üveg hiperoxidot ráötött a doktornõ asszisztense(hogy az milyen jó csaj...) és amikor már nem pezsgett, hazacsorogtam.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2005. September 06. - 08:05