Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
BCI:Hát mástól kell megtudnom, mi történt! Ha Olasz szabvány volt a menet, azt nem lehet átvágni, de csináltak már olyan dolgot itt Debiben, hogy feltöltik heggesztéssel a menetet, és újra csinálják azt. Aluváznál is mûködött a dolog!
Ors:Tök jók a képek, nekem a röfisek tetszenek a legjobban!:swinia: Jól áll neked a Nalini felsõ a minivel (friss mag), teccik!

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

ez az új eurokomform szuperbizbasz a kassain ?....no komment...

van néhány [Hortobágyi] képem, ha érdekel titeket

:)) LOL

IGEN, ezt nevezik a nagyon EU-komfortnak
minek a biciklitároló amikor a legtöbb diákúgyis autóval jár!
végülis csak 360Ft-ig emelik már a benzin árakat :)

amúgy a hotelrõl annyit hogy tisztára börtönben érezheti magát egy kívülálló, minden folyosó bekamerázva, mágneskártyás beléptetõrendszer... stb
szal ha egy légy berepül az egyik bejáraton, vissza tudják keresni majd a videófelvételeken hogy hol hagyta el az "intézményt" :)

én szerencsére a legjobb típusú szobát kaptam meg viszonylag olcsón (16ezer/hó) és meg vagyok elégedve (persze ezzel nincs mindeki így)
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nagybub ezt sasold: http://home.wanadoo.nl/peugeotshow/
Gramm mániások: http://www.ax-lightness.de

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

BCI:nem olvastad a kiírást a bejáratnál:gagyi bicókat nem szerelnek:)

Orsi hova el nem cipeled a Tomidat.......

Hát a felvonulást nagyon várom,király az a film a nagyfilmek között a debreceni felvonulsról!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts

Mielött berohantál volna a Factorba elötte kérdezzel akkor biztos van olyan olyan ember itt a debreceni forumon aki látott már ilyan eszközt és tudja is használni. Olcsóbban megúszod.

Nem rohantam csak beugrottam és a vállamon volt a váz mint olvashattad felkínálták, hogy kijavítják a menetet, ami nem sikerült. A kijavítás nem fog pénzbe kerülni szerintem. :chin:

Már szervezik elvileg engedély is van (remélem).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Biztosan lesz C.M. debiben? Mert nem szeretnék 2 nap szabit kivenni, és utazni 160km.t a semmiért..... :chin:

biztos lesz
http://criticalmass.hu/?q=node/55

Gyere csak, legyünk jó sokan... ;)

Nightfly

Nightfly

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Biztosan lesz C.M. debiben? Mert nem szeretnék 2 nap szabit kivenni, és utazni 160km.t a semmiért..... :chin:

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts

nkarcsik: Én is ezt az elvet akartam követni, de menetvágóm nem volt a festésnél hiába takarták el a menetet csak kapott egy kis festéket. De tanultam az esetbõl a Faktorba szervizelni biztos nem viszek semmit. Egyébként a csináld magad mozgalomhoz akartam csatlakozni az egész bringát én akartam összerakni.

Mielött berohantál volna a Factorba elötte kérdezzel akkor biztos van olyan olyan ember itt a debreceni forumon aki látott már ilyan eszközt és tudja is használni. Olcsóbban megúszod.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts

már rég erre vártam...
beköltöztem a Campus Hotelbe...

errefel mi van: NINCS ZÁRHATÓ KERÉKPÁR TÁROLÓ és az épületbe pedig nem lehet behozni kerékpárt...

ez az új eurokomform szuperbizbasz a kassain ?....no komment...

van néhány [Hortobágyi] képem, ha érdekel titeket

:love1:

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts

Szept 22-én lesz ismét felvonulás, Debrecenben is?Feltöltött kép

nekem már szeptember 1ején ezt híresztelték hogy ISMÉT FELVONULUN KDEBRECENBEN IS :)
de tényleg!
ha valaki tudd friss onfókat az írjon egybõl...
"Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik. De sokszor olyan sokáig bámuljuk sajnálattal a zárt ajtót, hogy nem vesszük észre azt, amelyik nyitva van."
- = | 3ride4ewer | = -

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Végre levizsgáztam számelméletbõl. Már csak egy vizsgám van hátra és akkor végre nyugodtan tudok pihenni, tekerni :) De jó is a nyár vége...
A faktorban egyébként tényleg csak Zoli tud szerelni. Õ viszont nagyon lelkiismeretes.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Hát igen ezt is a Kálmán b*aszta el. :w_morde: Ha már a Faktor szervíz tudását feszegetjük akkor megemlíteném, hogy az Ogrétól vettem egy pár kereket volt benne egy tojás és 8-as, a Faktorba azt mondták felnicsere máshol meg zokszó nélkül kicentírozták barátnõm azóta is nagy megelégedéssel használja.

nkarcsik: Én is ezt az elvet akartam követni, de menetvágóm nem volt a festésnél hiába takarták el a menetet csak kapott egy kis festéket. De tanultam az esetbõl a Faktorba szervizelni biztos nem viszek semmit. Egyébként a csináld magad mozgalomhoz akartam csatlakozni az egész bringát én akartam összerakni.

Lesz Critical Mass a Békás-tónál lesz a gyülekezõ. (Én úgy tudom.)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Szereléssel kapcsolatban: csináld magad és akkor tökéletes lesz!

tom4

tom4

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Szept 22-én lesz ismét felvonulás, Debrecenben is?Feltöltött kép

oprelaci

oprelaci

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
óó jeahhh

már rég erre vártam...
beköltöztem a Campus Hotelbe...

errefel mi van: NINCS ZÁRHATÓ KERÉKPÁR TÁROLÓ és az épületbe pedig nem lehet behozni kerékpárt...

hogy lehetnek ennyire tuskók???????????????????
kötsög HUNÉP KHT. vagy mi a *****!

ez nagyon nagy kitolás a bringásokkal szemben!

nincs valakinek valami rokona a Hunép-nél? ;-)
- = | 3ride4ewer | = -

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

BCI:Géméknél is van menetmetszõ vidd hozzájuk,mert érdemes lenne helyrehozni.Bosszantó hogy így el tudják baszni a dédelgetett csemegéjét az embernek........
Én nagyapám Toldi(õsmonti a 60-as évekbõl:26" vastag kerék no Garry Fisher,made in csepel)bicójába 2 hete tettem monoblokkot,ott a fix csészét a helyi szerelõ behegesztette,az a biztos alapon.Levágtuk és óvatosan tekerve a monoblokkot sikerült pontosan belehajtani egy kis türelemjátékkal.
Galériád kukkolom!

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Hát igen, Kálmi rendes srác, csak a szereléshez nincs sem érzéke, sem türelme. Amikor a Crateremet pakolta össze, akkor is csak összedobálta és nem összerakta. a bowdenházak össze-vissza tekeregtek, a fékpofák alátétjeit fordítva rakta be, stb. De ha Zoli csinálta a gépem eddig semmi gondom nem volt vele. Így ha szerelni kell, akkor inkább Barnához megyek.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Ma bevittem "Vicust" a Faktorba, mert egy jobb fajta monoblokkot akartam venni, de mivel csak egy felelt meg a váz-hajtómû párosításomnak ami egy 14000Ft-os Campa volt elálltam a vásárlási szándékomtól. Miután megcsodálták a vázat javaslatot tettek egy "menet frissítésre" én naívan belementem ezt mint késõbb kiderült nem csak a pénztárcám bánta (500Ft). Otthon megpróbáltam belerakni a késõbb máshol vásárolt monoblokkot mint kiderült a menet el lett b*szva, mert FERDÉN vágták bele. :hair: Elõször azt hittem én vagyok ilyen béna de késõbb 4 álltunk a váz felett tanakodva. Nos a történtek után nem mertem megkockáztatni, hogy kijavítsák a menetet. Megoldom másképp, egyébként egy sokat látott kerékpárszerelõ is azt mondta hogy nem szabad hozzá nyúlni a menethez. Köszönöm Faktor! :clap1:

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Napot Mindenkinek!

Röfike: Szerencsére nem tud emmit a dologról, mert élelmes kisfia eljátszotta, hogy szeretné õ beállítani a mosógépet és így el lett intézve a dolog. Tetenusz nem volt, helyette fél üveg hiperoxidot ráötött a doktornõ asszisztense(hogy az milyen jó csaj...) és amikor már nem pezsgett, hazacsorogtam.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
BCI: lehet, hogy ma bemegyek, de most alszom egy keveset....:snore: