Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Ahogy látta hogy felültem egybõl tovább ment. Volt jobb dolgom is, minthogy a rendõröket hívjam. Pl levegõt is alig kaptam. Amõgy ha rendõrt hívok, 90%, hogy én leszek a hibás, szóval nem lett volna sok értelme. A kórházban meg azt mondtam, hogy egy kátyú csavarta ki a kormányt. Szerencsére nagybátyám ott volt és elintézte hogy hamar végezzek(relatív hamar-2 óra). Két hét és rendbe jön. Azért köszi h így aggódtok értem:) . Kb 2 hét és újra megyek tekerni. addig + valahogy elcsorgok keróval a városban, max marad a járda-szlalom. Amúgy egy zöld Ciroen Saxot behorpadt motorháztetõvel, akkor verjétek szét helyettem is.

Cruxos: Tanú csak a hold volt és pár csillag. Nem nagyon szokott arra járni senki sem.
Oprelaci: hibátlan a bukó, mostmár élesben is teszteltem.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Nitr-o még egyszer jobbulást!
Látod ha rendört hivatsz dokumentálják az eseményt lehet már egy új telót választanál a katalógusból! Én biztos kicseréltettem volna vele egy-két alkatrészt persze sokkal jobbra. :)

Szeretném felhívni a figyelmeteket a LÁMPA HASZNÁLATRA!
Így néz ki:
Feltöltött kép

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nitro: Azonnal kellett volna hívni a rendõrséget. Ha elmegy a helyszínrõl akkor cserbenhagyás! Volt tanu? A rendszámot megjegyezted? A kórházban ilyen esetekben automatikusan szólnak a rendõrségnek is!

Manitou: Azt hittük, hogy elindultál haza vagy a boltba, mert nem integettél hogy várjunk meg. Na majd legközelebb megvárunk.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
mielöbbi jobbulást !!

de ne hagyd büntetlenül a csávót szerintem sem

:love1:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Nitro:és nem hívtál rendõrt?

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
pff. csak gratulálni tudok. de komolyra fordítva a szót, elég geci, hogy kivilágítatlanul ment, és még õ volt felháborodva. na dehát mit várunk? egyesek kõbunkók. azért jobbulást.

de ismerõs a helyzet, mert engam tavaly nyáron ütött el egy autó a wesselényi utcán, ott ahol a híd alatt kijön a kis szervíz út a Nagyállomás felõl. Egy Trek 5200-sel voltam, aminek tönkrement a bal fékkara, a teljes hajtókar, behorpadt az alsó vázcsõ, és a kormány is eltört.

nállam rendesebb volt csávó, mert egybõl hívta a mentõket és a rendõrsáéget. az autója szélvádõje berepedt, ahogy arra ráestem. a poén benne, hogy utána megbüntettek 20.000 ft-ra, vagy 5 nap közmunka, vagy 20 nap szabadságvesztére. a pénzt választottam.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Napot Mindenkinek!

Ma sikeresen elütöttem egy Ciroent. Matek után jöttem haza a Bajcsyn 25 körüli tempóban lámpával(!) amikor egy sötéten álló kocsi lámpa és index nélkül csikorgó kerekekkel kivágódott elém. A féket nem volt idõm behúzni, már bukfenceltem is át a motorháztetõn. szerencsére a kerómon egy karcolás sincs, de a bal 6-os bordám eltört, a 7-es pedig megrepedt. És a csávókám volt felháborodva, hogy behorpasztottam a motorháztetõt és húztam rajta egy marha nagy csíkot. De amikor látta, hogy 5 perc után is nyögve fekszek a földön, inkább felsegített. Utána keróval el a Kenézybe és keróval vártam a balseben. Úgyhogy min. 2 hétig nem megyek tekerni.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Cruxos: Jól eltüntetek. Még a hátatokat láttam az Erzsébet úton. De aztán felszívódtatok, a híd másikoldalán egy nagy kerülõvel tudtam csak lemenni az állomás felé.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Közeledik a tél és mindenki építget???
Tavaszra ill télre új bicók születnek!

Nem értem a monoblokk hogyan szorul meg a vázban....ha csak a blokkot tekered be (még ha ferdén is) és a túloldalt betekered a fixálót akkor sem kellene szorulnia mivel az egy zárt rendszer.
Ha az egyik oldalt kicsit betekered a fixálót,de nem teljesen akkor a túloldalt be tudod tekerni a monoblokkot mert az megvezeti és valszeg nem ferdén fog belemenni.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A hõkezelés biztos nem hibás, kizárt dolog, hogy annyi deformációt okoz. Joci hozzáállasa jogszerû, de nem erkölcsös ("A jog és az erkölcs közül mindig a szigorúbb a mérvadó." xxxxxxxx xxxxx) Ezen túl minden szervizelésre átadott alkatrészrõl fényképet és allapotfelmérési jegyzõkönyvet kell készíteni, a viták és a problémák elkerülése végett. Nekem is lesz egy másik gépem, de az inkább hibrid lesz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Én tudom mi a jó! :)
És milyen gép?

Csak kár hogy az enyém nem szuperál. A galériában vannak a legfrissebb képek a helyzetröl. Ferdén megybele és annyira szorul hogy a saját súlyától nem fordul el.:cry:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
BCI: nekem is lesz egy hasonló cangám, mint amilyennek a tied készül!

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás

Halihó

Láttuk hogyan cipeltétek a fehér szörnyecskét!
A hõkamra szerintem nem hibás,a varratok ezeken a vázakon általában réz szokott lenni így akkor teljesen szétesett volna a vázad.
Vagy csak a festék tartja össze........

Vagy ipari ezüsta jobb vázaknál.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Láttuk hogyan cipeltétek a fehér szörnyecskét!
A hõkamra szerintem nem hibás,a varratok ezeken a vázakon általában réz szokott lenni így akkor teljesen szétesett volna a vázad.
Vagy csak a festék tartja össze........

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ma voltam a Faktorbam, és Jocival beszéltem. Elvittem a vázat is megbeszéltük a középcsapágyház menetétnek problémáját és a megoldását. Hát azt beszéltük, hogy nem lehet Kálmánra rábizonyítani és azt sem hogy nem. Lehet hogy eredetileg is rossz volt a menet benne, az is lehet hogy eldeformálódott egy kicsit a csõ a hõkamrába... nem tudom. A lánctányér felõli oldalon a monoblokk nem fekszik fel párhuzamosan, szerintem a menet végén vezetõdik meg a monoblokk ott a hol a láncvilla becsatlakozik ott elég ramaty a menet. A megoldás az lesz hogy kicsit feszülni fog a monoblokk.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás

köszi, akkor még nem megyek fényképezni :)

Azért még kimehetsz egy körre :) Mostanában szerencsére mégjó idõ van.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Igen és miután mi kiverõdtünk a lánctalpból mint a sár, õk még egy laza 110-es nyomtak még. Még EMBER is velünk volt szombaton. Holnap 4-kor tekerés a Pótkerék elõl?

Szerintem nekem jó lesz az idõpont. De a 46-os tempót én nem birom tartósan, sõt lehet nemtartósan sem :D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
köszi, akkor még nem megyek fényképezni :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
Ors nem igazán.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
akkor megnyugodtam, bár nem is birtam volna azt a tempót :)

Halihó
Orsi hogy sikeredett a szombati nap?
Meddig leszel itthon?

hát nem vagyok éppen elégedett a képekkel,de szerintem ez a jobb hozzáállás :D

mondjátok nem sárgul még az erdõ a panoráma út felé ??