Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Írta 2005. október 13. - 20:16

Írta 2005. október 13. - 18:57

annak mindenesetre nagyon örülök, hogy õ megkapta a büntetését. Az ilyen magukat nagy arcnak gondoló embereket igen megtöri az a 2 év. edit: most olvasom hogy csak felfüggesztettet kapott... ehehe... szép magyar igazságszolgáltatás
Az önbíráskodás meg természetesen súlyos büntett, de ha nem lehet bizonyítani...

Írta 2005. október 13. - 18:16

Aki engem ütött el, az 2 év felfüggesztettet kapott, de nem volt súlyos testi sértés és cserbenhagyás. Bár lehet hogy azóta már ül, mert kábítószerbirtoklásért talán elítélték. Egyébként a bíróságra már az elõzetesbõl hozták kék ruhában, bilincsben. Szóval a felfüggesztett büntetést simán megkapná. 8 napon túl gyógyuló sérülés már súlyos, a könnyû 8 napon belüli, akárhogy okozta az elkövetõ. A lámpa hiánya meg súlyosbító lehet, abból a szempontból, hogy leszarta a többi embert, és a bíró szemében egy köcsöggé válik. De a pénzbüntetést is ki kell fizetni valakinek! Ja és az önbíráskodásért is szép kis büntetést lehet kapni!
Egyébként a Kékfény jellegû mûsorokat nem szeretem...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. október 13. - 18:15

Nagyon otthon vagy, hogy miért mennyit adnak, csak nem a jogi pálya felé kacsingatsz?
Csak kicsit sok tévét néz sztem...
A cserbenhagyás 1 évig történõ szabadságvesztéssel (BTK 190. §), a közúti veszélyeztetés max.(!) 3 évig terjedõ szabadságvesztéssel büntethetõ (BTK 186. §). A közúti szabályok megsértése szabálysértés, azért nem jár börtön. A súlyos testi sértésbe meg sztem nem tartozik bele egy bordatörés. (bocs Nitr-O, nem ellened szól)
Ezért szinte ami történt szinte kizárt, hogy valakire 3 évet rávarrjanak. Ami még gond, hogy tanú nincs, és jegyzõkönyv sincs, mivel a korházi leleten az szerepel, hogy magától esett el.
Szóval sajnos utólag nem lehet már semmit tenni, marad az önbíráskodás, ha megtalálja valaki... :rocketman
Írta 2005. október 13. - 17:48

A vázat aznap megcsinálták, de azért mert pont olyan festékkel fújtak.Vagy nem? Röfi segíts!
Miben kék segíteni???
Írta 2005. október 13. - 17:47

Szerintem még nem késõ bejelentést tenni, még a rendszámot sem kell tudni. A kocsi típusa, színe, és a horpadás alapján simán kiadják a körözést. Te nem lehetsz hibás, mert valószínûleg a védett útvonalon közlekedtél lámpával, az meg kivágott eléd lámpa nélkül, és a segítségnyújtást sem tette meg. Ez alsó hangon is 2-3 év felfüggesztett (vagy letöltendõ, ha volt már ilyen ügye), közúti veszélyeztetés, cserbenhagyás, közlekedési szabályok megszegése és súlyos testi sértés miatt. Plusz erkölcsi kártérítés a törésed miatt. Ha elengedet akkor legközelebb is megteszi!!!
Nagyon otthon vagy, hogy miért mennyit adnak, csak nem a jogi pálya felé kacsingatsz?
Írta 2005. október 13. - 15:19

Írta 2005. október 13. - 15:19

Írta 2005. október 13. - 15:14

Röffencs oda én is szivesen kikisérlek ha nem hétvégén mész.
Inci és Finci volt két ilyen mesefigura,elég jó kis leánynevecskék a deguknak.
BCI:holnap vinném a vázat.Lehet hogy még aznap meg is lesz!
Írta 2005. október 13. - 15:02

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2005. október 13. - 14:55

Kármány: ki kéne nézni az Iglic utcára, és ott kéne nézni valami klasszikus Holland városi bringa kormányt, amolyan magyar bajussz formájút!
A canga egyébbként még meg sincs, majd ezután beszélek a tulajjal!
Írta 2005. október 13. - 14:37

Röfike: Egyenes vagy hajlított kormány lesz? Váltós vagy váltó nélküli? Milyen márkájú a váz?
Írta 2005. október 13. - 14:32

Írta 2005. október 13. - 14:28

Még egyébként az is szerencse, hogy a keródnak nem lett semmi baja, mert ha igen, akkor a leamortizálódott alkatrészeket simán ki kell fizetnie. Egyébként tuti, hogy tényleg nem lett semmi baja a keródnak (hajszálrepedés stb) ?
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2005. október 13. - 13:36

Nagybub megtaláltad a festõt?
Így áll a Vicus: http://pix.bikemag.hu/BCI/Super+Vitus/
Írta 2005. október 13. - 13:16

Szeretnél keresztapa lenni, hát most megteheted! Van két kislány Degum, és valami frappáns nevet szeretnék találni nekik! A legjobb pályázó résztvehet egy esti fürdetésen (velük)! Két nõvel egyszerre...
Írta 2005. október 13. - 13:14

Nitro:JOBBULÁST! Most akkor felsegített vagy nem, mert nem mindegy! De a Naplóba írhatsz egy SMS-t, legalább az ismerõsei is tudjanak az esetrõl, milyen bunkó Fiacskájuk, pasijuk van...Napot Mindenkinek!
Ma sikeresen elütöttem egy Ciroent. Matek után jöttem haza a Bajcsyn 25 körüli tempóban lámpával(!) amikor egy sötéten álló kocsi lámpa és index nélkül csikorgó kerekekkel kivágódott elém. A féket nem volt idõm behúzni, már bukfenceltem is át a motorháztetõn. szerencsére a kerómon egy karcolás sincs, de a bal 6-os bordám eltört, a 7-es pedig megrepedt. És a csávókám volt felháborodva, hogy behorpasztottam a motorháztetõt és húztam rajta egy marha nagy csíkot. De amikor látta, hogy 5 perc után is nyögve fekszek a földön, inkább felsegített. Utána keróval el a Kenézybe és keróval vártam a balseben. Úgyhogy min. 2 hétig nem megyek tekerni.
Írta 2005. október 13. - 10:05

Tudom, hogy volt jobb dolgod is, de ilyenkor vagy rendör, vagy egy jelentösebb kp. a helyszinen átnyujtva fájdalomcsillapítás végett, minimum járt volna.
Írta 2005. október 12. - 22:22

Ahogy látta hogy felültem egybõl tovább ment. Volt jobb dolgom is, minthogy a rendõröket hívjam. Pl levegõt is alig kaptam. Amõgy ha rendõrt hívok, 90%, hogy én leszek a hibás, szóval nem lett volna sok értelme. A kórházban meg azt mondtam, hogy egy kátyú csavarta ki a kormányt. Szerencsére nagybátyám ott volt és elintézte hogy hamar végezzek(relatív hamar-2 óra). Két hét és rendbe jön. Azért köszi h így aggódtok értem:) . Kb 2 hét és újra megyek tekerni. addig + valahogy elcsorgok keróval a városban, max marad a járda-szlalom. Amúgy egy zöld Ciroen Saxot behorpadt motorháztetõvel, akkor verjétek szét helyettem is.
Cruxos: Tanú csak a hold volt és pár csillag. Nem nagyon szokott arra járni senki sem.
Oprelaci: hibátlan a bukó, mostmár élesben is teszteltem.
Halihó
Nem értem miért lettél volna hibás..???
Szerintem a ficak is azért lécelt le olyan hamar mert tudta hogy õ a hunyó.Tomikának abban igaza van hogy ez sima cserbenhagyás!És ha belsõ vérzésed lett volna?Bordád simán kiszúrhatta volna a tüdõdet akár a kórházbamenet is!!!
Ilyenkor legyen az elsõ a mentõ utánna meg rendõr!Mindenkinek!
Írta 2005. október 12. - 22:06

Nitr-O: jobbulást, sok barom van az utakon sajnos.